CRM programı arıyorum yardım edebilir misiniz? Kişi/firma ismi üzerine dosya kaydedebileceğim ve müşteri ile yapılan görüşme ve olay günlüklerini tarih/saat ekleyerek not edebileceğim, kaydetmiş olduğum adreslerden etiket basabileceğim ve belirli dönemlerde yapılan görüşmelerin raporlarını çekebileceğim bir program olmalı...
Lütfen iş yerinde kullanan veya böyle bir program bilen varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
şu siteyi bir incele istersen. Özellikle inşaat crm yazılımı üzerine uğraşıyorlar. belki senin istediğin özelliklere uygun modülleri vardır. referansları baya sağlam.
kolay gelsin.
www.kodeg.com
Merhabalar. Biz yaklaşık 90 kullanıcıya sahip bir firmayız. Şirketimizde Evobulut programını kullanıyoruz. İş akışımız tamamen bu sisteme uygun. Demo sürecinde bulunmuştuk. Bizimle iletişime geçip inceleme sağlamamıza ve sorularımız üzerinden eğitim yapmamız adına yardımcı oldu destek ekibi. Bizim için önemli olan kısım stoklarımızın takibini yapabileceğimiz, teklif,sipariş ve fatura modüllerini içerisinde barındıran bir program olmasıydı. Evobulut ile stok yönetimi sayesinde stoklarımızın tanımlamasını kolayca yapabildik. Stoklarımız için alınan ve verilen teklif şeklinde o modülü de aktif bir şekilde kullanabildik. Sipariş alıp verebildik ve bu ürünler üzerinden alış ve satış faturalarımızı da kolayca işleyebilmekteyiz. Bizim için önemli olan diğer bir hususta müşteri ilişkileri yönetimi. Crmin genel amacı da zaten bu. Müşterilerimizin bilgilerini tutup finans hareketlerini görüntüleyebildiğimiz,müşterilerimizle yaptığımız görüşmeleri kayıt altına alabildiğimiz bir program. Ön muhasebe kısmını da kullanabiliyoruz programın içerisinden. Fakat ayrıca muhasebe işlemlerini ayrıntılı bir şekilde yürütebildiğimiz bir Muhasebe Modülü de yer almaktadır. Bu modülü de programla birlikte kullanabiliyoruz. Evobulut un en büyük avantajlarından biri fatura için ayrı, crm için ayrı, muhasebe modülü için ayrı program kullanmanıza gerek kalmadan tüm işlerinizi tek bir program üzerinden yönetebilmenin kolaylığını yaşatıyor size. İncelemek isteyen iş akışı bize uygun olan firmalar için programın linkini aşağı bırakıyorum. 14 gün boyunca demoyu inceleyip kendi iş akışınızı program üzerinden test edebilirsiniz. Herkese iyi günler.
Merhabalar, Biz firmamızda Bitrix24 kullanıyoruz. Üstelik 12 kullanıcıya kadar ücretsiz sürümü de mevcut. Müşteri ilişkileri ile ilgili isteyebileceğiniz tüm özellikler, araçlar mevcut. Sadece CRM değil; web site yapımı, insan kaynakları yönetimi, entegrasyonlar vb. daha pek çok özelliği var. bizim aldığımız sitede fiyat listesi bulunuyor.İstersenizhttps://bitrix24.globalnet.com.tr/bitrix24-fiyatlar/ ı inceleyebilirsiniz.