Şimdi Ara

Netflix iletişim ve müşteri hizmetleri hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı bayramlar benim sorunum Netflix üyeliğimi 4-5 ay kullandıktan sonra iptal etmek istedim ama son ayı kaçırdığım için iptal edemedim ve şimdi hesabı yenilemek için benden kayıtlı olan kartımdan sürekli para çekme talebinde bulunuyor ama kartımda para bırakmadığım için işlemi gerçekleştiremiyor. Hesabımı iptal edemiyorum ve kartı da ödeme yöntemlerinden kaldıramıyorum her yöntemi denememe rağmen Netflix Türkçe desteği var mı ? Mail adresi gibi iletişim sağlayabileceğim bir sistemi lazım kaç haftadır karttan işlem yapmıyorum bu yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

https://help.netflix.com/tr/
    Verdiğiniz linkteki yönlendirmeleri daha önce çok kez denedim sonuç alamadım. Mail adresi buldum oraya sorunumu yazdım ama bilgilendirme mesaj iletildi bilgisi İngilizce olarak geldi sanırım İngilizce yazmam gerekiyor.

Genelde iki günde bir para çekmeye çalışıyor hesaptan

• Ya musteri hizmetleri var arastirmadan konu aciyorsunuz burada hangi köre sorsan gösterir numarası var sabah 10 aksam 10 calisiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96F82C79F

Ya musteri hizmetleri var arastirmadan konu aciyorsunuz burada hangi köre sorsan gösterir numarası var sabah 10 aksam 10 calisiyorlar
    Yazdığım yazıları iyice sindire sindire okumanızı tavsiye ediyorum. Araştırma yapmadan da buraya yazdığımı da bildiniz tebrikler kazandınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 5 Haziran 2019; 21:42:39 >
  • Uygulama üzerinde " Yardım " bölümde Ara seçenek var müşteri hizmetleri le halledebilirsiniz. Yada privacy@netflix.com mail atabilirsiniz Kredi kart bilgilerini kaldırılmasını istiyorum yazmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-276F52CB9 -- 6 Haziran 2019; 13:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-276F52CB9

Uygulama üzerinde " Yardım " bölümde Ara seçenek var müşteri hizmetleri le halledebilirsiniz. Yada privacy@netflix.com mail atabilirsiniz Kredi kart bilgilerini kaldırılmasını istiyorum yazmanız yeterli.
    Teşekkür ederim yorumun için. Müşteri hizmetlerinide aradım daha önce sistemde kayıtlı hesabınız yok dediler ama ben giriş yapınca hesabım aktif ve kayıtlı banka kartımda gözüküyor. İptal etmelerini istedim ve iptal etme isteğinizde bulunucam dediler deyiş o deyiş hala iptal etmemisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 5 Haziran 2019; 22:42:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.