< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkantEser -- 8 Ekim 2022; 13:6:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkantEser -- 8 Ekim 2022; 13:6:21 > |
Eski türknet ile yenisi arasında dağlar kadar fark var. Sanki birileri ele geçirmiş şirketi de içeriden çökertmeye çalışıyorlar. Alternatif servis sağlayıcıları öneriniz var mı? (herhangi birisi olabilir çünkü Türknetin ne ilgisinden ne kalitesinden ne de ödediğim paradan memnunum. 1 sene önce hattımın alabildiği hız 113 ken 30 zor alıyorum şimdi diyorum. Hiç okumamış gibi 30 alabiliyorsunuz ama zaman zaman düşebilir gibi ilginç yaklaşımlar sunuyorlar. Ayrıca muhtemelen modem kurulumunda hatam olabilirmiş senelerdir değpişmeyen kurulum. Modem kurulumu konsuunda destek alın diyorlar. Dediğim gibi müşteriyi kaçırmak için ne varsa yapıyorlar.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba konuyu okuyunca bende dün itibarı ile telefonla türknete abonelik başlattım. Karşımdaki personel o kadar yavan, ilgisiz ki anlatamam. Ağzından kelime zor alınıyor. Ben tıbbi mümessilim. Hergün 20 den fazla hekim ve eczacıya aynı enerji ile çalışıyorum. Türknet biraz personel seviyesini gözden geçirmeli. Örneğin bağlantı ücreti 108 tl imiş. Ama otomatik ödeme talimatına. Ben bu bilgiyi siteden öğreniyorum. Telefondaki şahıs sadece otomatik ödeme talimatı verecekmisiniz diyor.sebep sonuç yok. Hattım kaç mbit alıyor ben adama söylüyorum.sıfır enerji.umarım bu tarz konuları yaşamam abonelikte. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|