Şimdi Ara

Cross-Game Sesli Chat ve Mesajlaşma yakında PSN'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bir PS tutkunu olarak bu konunun önemi hakkında çok fazla mesaj yazdım. Aslına bakarsanız Live'daki gibi bir sistemin gelmesi tek sesli mesaj ile bitmiyor. Herşeyden önce PSN'e entegre başka özelliklerde olmalı, gerçi bu yenilik yapılırsa şimdi bahsedeceğim özelliklerinde gelmesi önünde fazla bir engel kalmayacaktır.

Nedir bunlar?

- Crosschat
    - Voice messaging
    - Tek tuşla tüm arkadaşları veya istediğimiz kişileri aynı oyunu oynamıyor olsak bile oyunumuza ve odamıza davet. Doğal olarak daveti kabul halinde oyunun CD'si takılı ise otomatik başlama ve odaya dahil olma...
    - Tüm update'lerin PSN üzerinden yapılabilmesi.
    - PS3 sistemi dışında PSN'de neler olup bittiğini görebilmek için PSN'in PC'den browser aracılığı ile takip edilebilmesi. Mesela açtık PC'den PSN'i, arkadaşlarımız ne oynuyor, hangi bölümde, maç kaç kaç gibi olayları bağlı internet sitesinden görebilme ve mesaj yollayabilme.
    - PSN üzerinden oyun türlerine göre kafamıza göre hazır bir kontrol şemasını atayabilme ve bunu oyunların algılayarak otomatik olarak ataması

gibi özellikler PSN'de olması gereken özellikler. Ve bunların tümü Live'da mevcut, şahsen şu rahatlığı PSN'de de yaşamak istiyorum. İşte olmasaydı, bedavaydı gibi olaylar açıkçası umurumda bile değil. O kadar para saydığım ve tutku ile sevdiğim sistemin şu dönemde bunları kusursuzca yapması lazım. Eğer para istiyorlarsa gold üyelik gibi bir sistemde gelebilir. Yeterki önü-müzde bir seçenek olsun ve bunu ben belirleyeyim. Sony'e ancak bu yakışır...

Çok haklısın.Gerçekten bunlar çıkarsa ortalık yıkılır.
    ayrıca kıskananlar çatlasın.

• quote:

Bir PS tutkunu olarak bu konunun önemi hakkında çok fazla mesaj yazdım. Aslına bakarsanız Live'daki gibi bir sistemin gelmesi tek sesli mesaj ile bitmiyor. Herşeyden önce PSN'e entegre başka özelliklerde olmalı, gerçi bu yenilik yapılırsa şimdi bahsedeceğim özelliklerinde gelmesi önünde fazla bir engel kalmayacaktır.

Nedir bunlar?

- Crosschat
    - Voice messaging
    - Tek tuşla tüm arkadaşları veya istediğimiz kişileri aynı oyunu oynamıyor olsak bile oyunumuza ve odamıza davet. Doğal olarak daveti kabul halinde oyunun CD'si takılı ise otomatik başlama ve odaya dahil olma...
    - PS3 sistemi dışında PSN'de neler olup bittiğini görebilmek için PSN'in PC'den browser aracılığı ile takip edilebilmesi. Mesela açtık PC'den PSN'i, arkadaşlarımız ne oynuyor, hangi bölümde, maç kaç kaç gibi olayları bağlı internet sitesinden görebilme ve mesaj yollayabilme.
    - PSN üzerinden oyun türlerine göre kafamıza göre hazır bir kontrol şemasını atayabilme ve bunu oyunların algılayarak otomatik olarak ataması

gibi özellikler PSN'de olması gereken özellikler. Ve bunların tümü Live'da mevcut, şahsen şu rahatlığı PSN'de de yaşamak istiyorum. İşte olmasaydı, bedavaydı gibi olaylar açıkçası umurumda bile değil. O kadar para saydığım ve tutku ile sevdiğim sistemin şu dönemde bunları kusursuzca yapması lazım. Eğer para istiyorlarsa gold üyelik gibi bir sistemde gelebilir. Yeterki önü-müzde bir seçenek olsun ve bunu ben belirleyeyim. Sony'e ancak bu yakışır...

SOLIDROCK üstad, emin ol PSN bu noktaya gelecek hatta geçecektir.

çünkü SONY hep uzun vadeli politikalarla ilerliyor. bak şimdi yavaş yavaş PS1 oyunlarını koydular PSN network üne. geçen aylarda SONY nin network bölümü ayrıldı. yavaş yavaş net sistemi, oyunlar, filmler ve müzik ile entegre edilecektir. tabi bazı telif yasaları gibi durumlarda var. sonra PS3 ün webbrowser ı ve internet hizmetleri de gelisecektir.

tüm bunlara paralel olarak PSN hizmeti de. LIVE in kalıcı olması icin MS nin oyun bolumunun ve XBOX in surekliliği şart. şu anda iyi konumdalar, ama sadece LIVE anlamında. sonuçta konsolu hakim kılan onun oyun kütüphanesi ki, SONY nin bu alanda sorunu yok. network hizmetleri daha kolay geliştirilir ve kalitesi artar, nitekim PSN nin yıllar boyunca aldığı mesafeyi biliyoruz. 1-2 yıla LIVE den eksiği değil fazlası olacağına inanıyorum. SONY böyledir, sonradan gelir ama tam gelir.

• Playstation Avrupa forumlarında SCEE'den birisi önümüzdeki birkaç ay içerisinde güzel özelliklerin geleceğini belirtti. Ayrıca yine Playstation Blog'da SCEA çalışanı bu yeni özelliklerin geleceğini belirtti.
  • Bu gidişle Sony devam eder ve dediklerini yerine getirirse Live falan kalmaz. Zaten çoğu kişinin neden Live'ı üstün tuttuğunu herkes biliyor. 'Cross Chat' ve 'Voice Message'.

Bu iki olay PSN'e geldiği an Live bitmiştir. Solidrock kardeşimizin diğer yazdıklarını açıkçası gereksiz buluyorum. 3. de fena değil gerçi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Bu gidişle Sony devam eder ve dediklerini yerine getirirse Live falan kalmaz. Zaten çoğu kişinin neden Live'ı üstün tuttuğunu herkes biliyor. 'Cross Chat' ve 'Voice Message'.

Bu iki olay PSN'e geldiği an Live bitmiştir. Solidrock kardeşimizin diğer yazdıklarını açıkçası gereksiz buluyorum. 3. de fena değil gerçi.

O üçüncü özelliğin birkaç ay içerisinde HOME için geleceğini açıklamıştı SCEA'dan birisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BadGuy

quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Bu gidişle Sony devam eder ve dediklerini yerine getirirse Live falan kalmaz. Zaten çoğu kişinin neden Live'ı üstün tuttuğunu herkes biliyor. 'Cross Chat' ve 'Voice Message'.

O üçüncü özelliğin birkaç ay içerisinde HOME için geleceğini açıklamıştı SCEA'dan birisi.

Çok iyi o zaman.

PSN büyüyor. Live armut topluyor.

• Keşke daha erken gelseydi,o kadar da beklemiştim.PSN her gün gelişiyor(2007 Kasım dan beri kullanıyorum,şimdi ki ile o zaman ki arasında inanılmaz fark var)Kimbilir daha neler gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 8 Nisan 2009; 5:03:53 >
  • psn ile live aynı özelliklerde olursa ne olur biliryormusunuz, microsoft aldığı paraları geri ödemek zorunda kalır
  • quote:

Nedir bunlar?

- Crosschat
    - Voice messaging

Katılıyorum abi sana..

quote:

PSN büyüyor. Live armut topluyor.

Al işte..

• quote:

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

psn ile live aynı özelliklerde olursa ne olur biliryormusunuz, microsoft aldığı paraları geri ödemek zorunda kalır

Versin tabi geri... Yazık değil mi o kadar Live kullanıcısına deli gibi para ödüyorlar!!!

Ya PSN paralı olursa... Ben bu mesajı silerim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.