Şimdi Ara

Cross-Game Sesli Chat ve Mesajlaşma yakında PSN'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, hani herkesin de dediği gibi Live'da var mükemmel birşey, süper, ultra... Ohaaaaa...

http://playstationlifestyle.net/ ' in verdiği habere göre; Aslında 2.70 FW update ile beklediğimiz Cross-Game voice chat ve messaging, oyun firmalarından çok fazla istek olduğu için Playstation Home'un Topluluk Müdürü yakın bir gelecekte çıkacak olan FW Update'te olacağını söylemiş...

Eeee.. Bundan sonra Live ve PSN kavgaları başka bir yön alacak herhalde... Herkese hayırlı uğurlu olsun...

• Hayırlı olsun.
  • offff cok fenaaa
  • Arkadaşlar; tartışmaya sebebiyet verebilecek mesajlardan lütfen kaçının. Bu tip mesajları gördüğüm an sileceğim. Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Arkadaşlar; tartışmaya sebebiyet verebilecek mesajlardan lütfen kaçının. Bu tip mesajları gördüğüm an sileceğim. Bilginize.

Tamamdır sayın yöneticim..
    Kusura bakmayınız...
  • quote:

Arkadaşlar; tartışmaya sebebiyet verebilecek mesajlardan lütfen kaçının. Bu tip mesajları gördüğüm an sileceğim. Bilginize.

tamamdır.

lakin ben sunu merak ediyorum, bu da geldikten sonra bedava olan PSN hizmetinin neresini eleştirecekler ve LIVE in paralı olması dısında nasıl bir ustunlugu kalacak.

tartısma yaratmadan tarafsızca analiz edecek biri cikarsa sevinirim. sonuçta LIVE'i bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

tamamdır.

lakin ben sunu merak ediyorum, bu da geldikten sonra bedava olan PSN hizmetinin neresini eleştirecekler ve LIVE in paralı olması dısında nasıl bir ustunlugu kalacak.

tartısma yaratmadan tarafsızca analiz edecek biri cikarsa sevinirim. sonuçta LIVE'i bilmiyorum.

Onlar mutlaka bir eleştirecek konu bulurlar nejat abicim sen merak etme, üzümün çöpüydü çekirdeğiydi bişey bulunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

tamamdır.

geymer' in yazdığına bakarsan psn asla live gibi olamazmış çünkü live unified bir sistemmiş, cevap hazır yani

• Çok Geç Kalındı ...
    Hemen Gelmesi Lazm
  • Eğer Psn ücretsiz bir şekilde Live'ın hizmetlerini sunarsa bomba olur.Live'ı bedava yapar büyük ihtimalle MS..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Eğer Psn ücretsiz bir şekilde Live'ın hizmetlerini sunarsa bomba olur.Live'ı bedava yapar büyük ihtimalle MS..

Rekabet her iki tarafada yariyor arkadaslar. Belli mi olur xbox kullanici kaybetmesin diye ya Live uyelik fiyatini dusurebilir belki bedava bile yapabilir. Birde problem cikaran arkadaslar bu yanindan baksalar hic sorun cikmaz. Gul gibi gecinip gideriz iki rakip firmanin kullanicilari.[

Bana kalirsa yeni guncellemeyle birlikte PSN lerde birlesicek. 2.70 te cross chat in gelmemesinin sebebide o diye dusunuyorum.Alt yapiyi hazir hale getirip testler yaparak, sorunsuz bir gecis yapmak istiyorlardir./b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 7 Nisan 2009; 17:36:23 >
  •  Cross-Game Sesli Chat ve Mesajlaşma yakında PSN'de

Bu resimde aa eksikliği var

Şaka bi yana,umarım bu ay içerisinde gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Bu resimde aa eksikliği var

Şaka bi yana,umarım bu ay içerisinde gelir

E3 fuarinda gelir gibi. Fuarada birsey kalmadi zaten. Gecenlerde bir haberde PSN ler nisan da birlesicek gibi bir sey okumustum. Hadi hayirlisi yukardada dedigim gibi aradan cikarabilirler hepsini.

• @cryptdlg, dediğin fuar haziran başında... Eğer PSN birleşimi ve Cross chat olayı olursa.. Bence PS3'ün satışları artar, ham makina hem oyun hem de PSN satışları...
    Bir kere elinde PAL oyun olupta FIFA 09 - Ultimate Team almak isteyen sanırım çok fazla insan vardır dünyada...
  • gelsin bakalim cokda sabirsizlikla beklemiyorum ama...
  • SONY resmen E3 e hükmetmek istiyor. bence isteseler PSN yi de birleştirip, cross chat i verebilirlerdi ama muhtemelen bunu E3 e yakın yapacaklar. birde fiyat indirimi dayarlarsa, o zaman ortalığı tamamen yıkarlar.
  • Kulaklığım yok kalsın :P Şaka bir yana cross chat geldikten sonra PSN'nin neyini eleştirecekler merak ediyorum doğrusu :)
  • Pardon anlamadığım muhabbet, PSN birleşimi dediğiniz şey UK US ve diğerlerinin birleşmesi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zslayz

Pardon anlamadığım muhabbet, PSN birleşimi dediğiniz şey UK US ve diğerlerinin birleşmesi mi?

bütün psn lerin tek çatı altında toplanması gibi bişey
  • Bir PS tutkunu olarak bu konunun önemi hakkında çok fazla mesaj yazdım. Aslına bakarsanız Live'daki gibi bir sistemin gelmesi tek sesli mesaj ile bitmiyor. Herşeyden önce PSN'e entegre başka özelliklerde olmalı, gerçi bu yenilik yapılırsa şimdi bahsedeceğim özelliklerinde gelmesi önünde fazla bir engel kalmayacaktır.

Nedir bunlar?

- Crosschat
    - Voice messaging
    - Tek tuşla tüm arkadaşları veya istediğimiz kişileri aynı oyunu oynamıyor olsak bile oyunumuza ve odamıza davet. Doğal olarak daveti kabul halinde oyunun CD'si takılı ise otomatik başlama ve odaya dahil olma...
    - Tüm update'lerin PSN üzerinden yapılabilmesi.
    - PS3 sistemi dışında PSN'de neler olup bittiğini görebilmek için PSN'in PC'den browser aracılığı ile takip edilebilmesi. Mesela açtık PC'den PSN'i, arkadaşlarımız ne oynuyor, hangi bölümde, maç kaç kaç gibi olayları bağlı internet sitesinden görebilme ve mesaj yollayabilme.
    - PSN üzerinden oyun türlerine göre kafamıza göre hazır bir kontrol şemasını atayabilme ve bunu oyunların algılayarak otomatik olarak ataması

gibi özellikler PSN'de olması gereken özellikler. Ve bunların tümü Live'da mevcut, şahsen şu rahatlığı PSN'de de yaşamak istiyorum. İşte olmasaydı, bedavaydı gibi olaylar açıkçası umurumda bile değil. O kadar para saydığım ve tutku ile sevdiğim sistemin şu dönemde bunları kusursuzca yapması lazım. Eğer para istiyorlarsa gold üyelik gibi bir sistemde gelebilir. Yeterki önü-müzde bir seçenek olsun ve bunu ben belirleyeyim. Sony'e ancak bu yakışır...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.