Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim bir konu hakkında sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim.Gecelim konumuza,şimdi benim powecolor hd6790 1 gb 256 bit gddr 5 ve sapphire hd 6850 1 gb 256 bit gddr 5 ekran kartlarım var ben bu kartları crossfire yapmak istesem sizce olurmu?bazı aldıgım duyumlara göre 2 kartında aynı olması gerekiyormus,biraz kafam karıstı bu konuda beni tam olarak aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tesekkürle saygılar...
Crossfire olur meraj etneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
according to this chart the CF between a 6850 and a 6790 won't wo bır arkadaş sorunun tam kaşılığını belirtmiş yabancı forumlaeı gezerken rasladım. ki olsa bile tek kart performansından farkıolacağını sanmıyorum aynı mimariye sahip olmalılar bazen farklı bios versiyonları yüzünden bile fps düşüsleri yaşanırken farklı ikimodel arasında olacağını sanmıyorum.
amd yapamazsın demıs yapabılene helal olsun derım
quote:
Orijinalden alıntı: AdamRtm
according to this chart the CF between a 6850 and a 6790 won't wo bır arkadaş sorunun tam kaşılığını belirtmiş yabancı forumlaeı gezerken rasladım. ki olsa bile tek kart performansından farkıolacağını sanmıyorum aynı mimariye sahip olmalılar bazen farklı bios versiyonları yüzünden bile fps düşüsleri yaşanırken farklı ikimodel arasında olacağını sanmıyorum.
evet onu bende okumustum ama pek bişey anlamamıstım şimdi tabloyuda gördükten sonra iyice anladım 6790 kendinden baska kartla crossfire olmyo gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme