Şimdi Ara

Crossfire mantıklı mı? Konuya bir bak derim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şöyle bir video'ya denk geldim. Tüm forumlarda crossfire önermiyorlardı. Ama bu videoda (x2)rx 570 rtx2060ı geçiyor.

Benchmarkyoutube
    RX 570 vs RX 570 Crossfire vs RTX 2060
    https://www.youtube.com/watch?v=Vrs8XzJKGvQ&feature=youtu.be

• Destekleyen oyun kalmadı
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Video'yu açtın mı?
  • Crossfire yapmak yerine bir tane güçlü ekran kartı kullanmak daha mantıklı.
    *Daha fazla güç tüketimi olacaktır.
    *Isınma problemleri yaşanacaktır.
    *Kasa içi hava akışınının çok iyi olması gerekli.
    *Her oyun desteklemiyor, destekleyen oyunlarda görüntünün geç yüklenmesi gibi problemler yaşanabiliyor.
    *Anakartınızın Crossfire desteğine sahip olması gerekli.
    Son kararı siz verirsiniz.
  • spesifik olarak kullanmak için sadece.
    daima X oyununu oynuyorsunuz buna da destek var veya gelecek. bunun için yapmaya değer.
    destek çok kısıtlı olduğu için (destek olsa dahi tam stabil değil) tek ekran kartı kullanımı öneriliyor.

ileride ciddi anlamda firmalar bu alana destek verir o zaman konuşmaya değer olur.
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    Elimde rx570 var ikinci elden ucuzw bir tane alıp cf fikirleri aklımdan geçti.
  • Şimdi düşündümde anakart cf desteklemiyor psu 500w işlemcim r3 1200 harbi büyük bir masraf olur. Tek mantıklı yöntem yeni ekran kartı. Bizim gibi dh ölücüleri bu konulara dikkat etmeli. Ekipmanım yeterli olsa mantıklı olurdu. Neyse
  • Isı ve güç eksi evet ama oyunlar desteklemiyo filan denmesi bence yanlış. Kaç kişi deneyimlemiş bunu bilmiyorum ama daha önce gtx 690 kullanıyordum çift gpu'lu bir kart olduğu için bilgisayar yazılım üzerinde slı olarak çalışıyo gösteriyodu ve uzun süre boyunca sorunsuz şekilde kullandım.
  • MyCoDeR kullanıcısına yanıt
    zaten tüm ekosistem destekliyordu ve sen hiç sorun yaşamadın.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Zamanının çoğu oyununu oynadım sorun yaşamadım. Senin bi deneyimin varsa paylaşabilirsin.
    sup. kısmı yoksa tek ekran kartını kullanıyorsun. sup. olmayan şeyi süs olarak mı deneyeceğim ?
    Saçmalıyorsun, deneyimin varsa paylaş yoksa yoluna bak laf atıp saçmalama.
    gerçekler acıdır
  • Yardımlaşma forumunun haline bak laf sokma forumu olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 9 Mart 2020; 0:27:58 >
    Gerçekten bu şekilde algilandiysam özür dilerim hocam.
    Hocam ben bu donanımlarla ilgilenmeye başladığım zamanlarda gerek yok filan deniyordu. Zamanında birkaç test falanda gördüm büyük bir performans değişimi yoktu 1-2 fpsti ama amd sanırım güncelleme getirmiş. Video'da büyük performans farkları var.
    Orange dragon kullanıcısına yanıt
    Sizde kusuruma bakmayın. Belkide ben yanlış anlamışımdır.

@Orange dragon
    Hocam crossfireX her zaman Slı'a göre çok daha iyi performans gösterirdi. Son durumdan haberim yok, yazılım yönünde nvidia daha iyi olduğu için belkide ben daha az sorunla karşılaştım yada karşılaşmadım amd'de daha fazla sorunla karşılaşman olası.
    Misal bir örnek veriyim Gta 5 yeni çıkmıştı benim kartımın belleğini 2 gb olarak görüyodu 1 hafta geçmedi nvidia yazılım çıkardı kartımın gerçek belleği olan 4 gb olarak gördü ve hiç stuttering gibi sorunlarlada karşılaşmadım.
    Hocam bu konularda hep amd eleştirilir ama nedense ben hiçbir sorun yaşamadım. Bizim millet herşeyde bir kıl arar. Bir kıl bulunduğu zaman 7 cihana duyrulur. Ama o sorunsuz pahalı cihazlar bir sorun çıkardımı "teknoloji şans işi". Bu sorun bir tek ekran kartında değil yanlış anlaşılmasın. Herşeyde böyleler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.