Şimdi Ara

Crossfire - Sli sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crossfire yapmak istiyordum bana önerilen Crossfire destekli GIGABYTE P35DS3P ICH9R BEARLAKE LGA775 DDR2 anakartı aldım. Fakat bilgisayarcım bu anakartın pci express slotlarının renginin farklı olmasına dayanarak ikisini de 16x olmadığını ikinci ekran kartından tam verim alamayacağımı söyledi. Boş yere almış oldum sanırım.

Bir de ASUS P5E3 IX38 4D3 LGA775 DDR3 1333MHz 7SATA ana kart var sanırım sli destekli. Şimdi ben kendi anakartımla çift ekran kartından aynı verim alamaz mıyım? Henüz montajı yapmadım Aldığım yere gidip değiştirsem Asus'u alsam iki ekran kartından da tam verim almam mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilionx -- 6 Nisan 2008; 20:48:04 >

• doğru söylemiş p35 te bir slot 16x diğeri 4x olarak çalışır o nedenle crossfire dan verim alman çok zor.sli için nvidia chipsetli bir anakart alman daha mantıklı olur(680 sli gibi) x38 chipsetler ilede sli değil ancak sağlıklı bir biçimde crossfire yapman mümkün olacaktır.her iki standartı destekleyen nadir anakartlarda var ama pek tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 6 Nisan 2008; 22:16:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.