Sistem Toplama Hakkında Yardım Arıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir DDR5 sistem topladım fakat istediğim ürünleri tek bir yerde bulamadığımdan ve aralarında çok fiyat farkı olduğundan ayrı ayrı yerlerden almak zorunda kaldım. Bu işlerden uzak kaldığım için kurcalayıp bozmak da istemiyorum.
Siteler ve vatan bilgisayar gibi yerler sadece tüm ürünleri kendisinden alırsak montaj hizmeti veriyormuş. Ücreti mukabilinde eve sistem toplama hizmeti veren bir yer var mı? İstanbul avrupa yakasında evlere servis veren kurum ya da kişilere nasıl ulaşabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
30-35K Arası Sistem Tavsiyesi (Ekran Kartsız Kasa)
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır masaüstü toplamıyorum. En son şu an evde duran i7-4770k ddr3 sistemi toplamıştım. Teknoloji tamamen değiştiğinden dolayı bu işlere çok uzak kaldım. Aklımda 30-35k arası ekran kartsız bir sistem toplamak var. Bütçem şimdilik bu kadar olduğu için emektar gtx1070 bir süre daha idare eder. Oyun öncelikli olarak, adobe tasarım programları da kullanmayı planlıyorum. (İş dolayısıyla mac kullandığım için tasarım olmasa da olur)
Kendimce zaman içinde upgrade ederek uzun süre kullanabilmeyi düşündüğüm bir sistem çıkardım fakat doğru mudur yanlış mıdır emin olamadım. Konunun uzmanı siz değerli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.
Düşündüğüm sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 9 7900X 4.7GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM5 5nm 11.437,05TL
Anakart: MSI MPG B650 CARBON WIFI 6600(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI DP M.2 USB 3.2 ATX 9.610,13TL
Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah Dual Kit 4.023,41TL
İşlemci Soğutucusu: MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280mm İşlemci Sıvı Soğutucu - 3.529,97TL
Kasa: MSI MPG GUNGNIR 111R Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa 2.797,58TL
PSU: MSI MPG A850GF 850W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU 3.307,41TL
Hepsini topladığımda 34.706,54TL tutuyor. Marka olarak önceliğim MSI. Geleceği de düşünerek ağırlıklı olarak fiyat performans ürünleri eklemeye çalıştım. Bu sistem size göre uygun mudur? Değiştirmem gereken parçalar var mı? Vakit ayırıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Sapphire R9 280x mi R9 380 mi
|
Yeni PC Topladım Yardım Edebilir Misiniz?
|
AMD Ekran Kartı Görüntü Problemi
|
Sapphire HD6870 hakkında
|
Wireless güvenlik yardımı
|
Crossfire - Sli sorunu
|
psu tavsiyesi
|
Psu Yardımı Kaç Watt Psu Gerekiyor?
|
Pentium 133 16mb ram 2mb trio graphic card windows 3.1 |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 1.691 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware