Şimdi Ara

Sapphire HD6870 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda ve internette araştırıp Sapphire HD6870 1gb 256bit almaya karar verdim. Kafamı kurcalayan bir kaç noktayı danışmak istiyorum.

Birincisi bu kart orta sınıf bir ekran kartı olmasına rağmen güncel oyunları çalıştırmada etkili midir?
    İkincisi bu üründe çok fazla fiyat farkı var. Yani aynı model marka bir sitede ucuzken diğerinde arada 100 TL'ye varan fark var.

örnek vermek gerekirse
    http://www.webdenal.com/store/searchExec.jsp?mysearch=SAPPHIRE+RADEON+HD6870%2C+1+GB%2C+GDDR5%2C+256+B%C4%B0T%2C+EKRAN+KARTI+-+11179-09-20G+

şu linkte görüldüğü üzere iki tane aynı ekran kartı özellikleri de aynı fakat aralarında 56 liralık fiyat farkı var. Bunun sebebi neye dayanıyor?

Aynı şekilde yukarıdaki linkte 388 TL olan ekran kartı bu linkte 417 TL.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11179-00-40r-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=51536

İki kart da 6870 olmasına rağmen aralarında özellik farkı dikkate alınacak kadar fazla mı?

Kullanan ya da bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok müteşekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilionx -- 24 Eylül 2011; 15:23:24 >

• Linkteki kartların ikiside aynıdır

6870 güncel oyunlara yeten, orta sınıfın üst kesimlerinde yer alan bir karttır

Fiyat farkı firmaların kampanya yapıp yapmamasından dolayı kaynaklanmaktadır

İndirim devam etmekteyken , kaçırma kap bir tane
  • o gösterdiğin linkteki kartların hepsi aynı model aralarında fark yok ancak çoğunlukla firmalar özel soğutmalı kendinden hız aşırtmalı aynı model kartın farklı jenerasyonlarını üretiyorlar bunlar arasında fiyat farkı açılıyor
    ancak senin gösterdiğin linkteki ekran kartını alabilirsin şuan onu kullanıyorum ve oyunlardaki performansından memnunum eksenbilgisayar ve teknobiyotikte fiyatları uygun şuan alınabilitesi yüksesk kartların başında geliyor bu kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 24 Eylül 2011; 16:44:03 >
  • http://www.webdenal.com/store/searchExec.jsp?mysearch=SAPPHIRE+RADEON+HD6870%2C+1+GB%2C+GDDR5%2C+256+B%C4%B0T%2C+EKRAN+KARTI+-+11179-09-20G+

Bu linkteki sağdaki 381TL lik olanını aldım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yarın kargoya verilir büyük ihtimalle.

İkisinin arasındaki fiyat farkıda jenerasyondan kaynaklanıyor olabilir. Birinde Sapphire ati diğerinde Sapphire radeon yazıyor. Yardımlarınız için teşekkürler

• Öncelikle hayırlı olsun. Benim de çok merak ettiğim bir konu bu. Eğer sana zahmet olmazsa kartı aldıktan sonra birkaç test yapıp koyabilir misin ? FurMark ile Burn-in testi yapabilirsin mesela, en çok soğutması nasıl onu merak ediyorum. Bir de overclock potansiyeli nasıl kartın hiçbir yerde bulamadım. Kimisi voltajı arttırmadan 940 üzerine çıkılmaz diyor,kimisi 1000 gördüm diyor. Stok voltajla üst limit kaç merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.