Şimdi Ara

Psu Yardımı Kaç Watt Psu Gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane bilgisayar topluyorum kendime göre forumlardan fiyat performans araştırması yaparak

Intel Q6600
    Gigabyte P35DS3P
    2gb kingston 800mhz
    Seagate 250gb ST3250410AS
    Sapphire - HD3870 ekran kartı

aldım. Tam kasa alacaktım ki bana bunlar için kasadan hariç iyi bir psu almam gerektiğini en aşşağı 650w almam gerektiğini söylediler Araştırdım sitelere baktım 100 dolara da var 300 dolara da. Bu kadar pahalı beklemiyordum. Açıkçası bir güç kaynağına 300 dolar vermeye gönlüm razı gelmiyor ama sistemimin zarar görmesini de istemiyorum.

Sizce ne yapmalıyım hangi güç kaynağı bana yarar en az kaç watt olmalı? Bu parçalardan hiç anlamıyorum. Bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olursanız çok teşekkür ederim sizlere. Şimdiden çok sağolun.

Not: Forumu araştırdım fakat sisteme göre güç kaynağı almak gerekiyormuş bu yüzden yanlış açtıysam affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilionx -- 21 Mart 2008; 21:39:07 >

• yani en az 500wattlık olması gerekir. ona göre bi piyasa araştırması yaparsan istedğin fiyata bişey bulursun.

bu arada alacağın psuda aktif pfc olmasına dikkat et, asıl numara orda çünkü =)
  • teşekkür ederim sanırım overclock yapmak için en azından bir 650watt almak gerekecek=)
  • yok arkadaşım 650 güzel olur ama abartı bi oc yapılmıycaksa 600W yeterlidir..

100 120 dolar arasına cok kaliteli psular var.. 600Wlik ocz tavsiye ederim atxlerden incele derim perofrmans ve ses cok iyi.
  • http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15358

bu kasa ve kasadaki psu rahatlıkla işini görür kardeş.o.c. yapmayı düşünüyorsan bilemem fakat bu kasa çok kaliteli tavsiye ederim
  • overclock bile yapsan 500W yeter.
    FSP BlueStorm II 500W psunun fiyatı 82$ tam f/p ürünü
  • Overclock yapmayı düşünüyorum o sebepten iyi birşey almam gerekiyor gördüğüm kadarıyla forumdaki incelemeri dikkatlice okudum ama 2. sınıf bir psu birinci sınıftan pahalı olabiliyor yerine ve sitesine göre değişiyor ben bu ayrımları bilmiyorum pek bu yüzden hani "ben bunu kullanıyorum arkadaşım çok iyi sessiz" dediğiniz bir psuyu almak istiyorum. Cooler master bu konuda iyi firmalardan birisi sanırım.
  • 600w+ güvenli olur
  • bak birader arkadaslar haklı ama sana tavsiyem ocz fanality gamer serisi 550 watt güç kaynağı istediğin owercolku yap için rahat olsun yani fiyat 90 dolar sanalmarketim.com bi ura derim
  • ne kadar oc yaparsan yap o sisteme 650 w fazla gelir 500-550w psu işini rahat görür
  • 550 veya fazlası
  • 600 al ilerde oc falan yaparsan sakata gelmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.