Şimdi Ara

Crosshair Hero Vi Soğutucu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese. Sistemimi yeni topladım. Elimdeki soğutucu Corsair H80i v2. Firma aylardır AM4 bracelet dağıtılacak deyip duruyor fakat bir haber gelmeyince mecburen bu anakartla eski soğutucuyu kullanırım belki diye aldım. Alttaki plastiği sökmek mi gerekiyor? Veya benzer soğutucu kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
    Teşekkürler.

• h90 var bende. soğutucunun kendi am3 brecelet olduğu için direkt taktım. eğer sende yoksa(sanırım yok) standart am3 arka bracelet bulup kullanabilirsin.
  • Peki anakartın arkadaki plakayı çıkarttın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki. arkadaki plaka am4. onu çıkarıp yerine am3 arka plakayı takıp soğutucunu monte edeceksin
    bir bilgisayarcıya gitsen mutlaka eski vardır am3 eski arka plaka. 3-5 lira verip alırsın. anakara yaşıyorsun sanırım dünya kadar bilgisayarcı var.
    bulamazsan söyle sana kargo yapayım. ama yazık kargo 8-10tl tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 9 Haziran 2017; 12:44:39 >
  • Anakartın arkasında AM4 backplate yapışkan ile yapıştırılmış. Biraz güç uygulayıp sökmeniz lazım internette saç kurutma makinası ile yumuşatıp öyle deneyenlerde olmuş başarılı sonuç elde etmişler. Beni, sökerken biraz terletti ama bir köşesi sökülünce diğer taraflarda rahat rahat sökülüyor. Yinede dikkatli olun anakartın kendisine zarar vermeyecek şekilde ellerinizi kullanın. Daha sonra AM3 backplate takmanız lazım.
  • Teşekkürler cevaplar için. Arkadaşımda h55 var (intel sistem) ondaki amd bracket i taksam uyar mı sizce? Yoksa illa ki eski am3 anakartlardaki am3 metal plaka mı olmak zorunda?

• defender D kullanıcısına yanıt
    https://proclockers.com/reviews/cooling/corsair-hydro-series-h55-quiet-liquid-cooler-review

Buradaki h55 incelemesini göre am3 arka plaka var ve uyar.arkadasindan alip kullanabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.