Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Raikiri Pro Kablosuz Oyun Kolu Satın Al 18 Ekim 2024 08:12 1 1 Asus Rog Raikiri Pro Kablosuz Oyun Kolu Merhaba, yurt dışından iki adet Asus Rog Raikiri Pro Kablosuz oyun kolu aldım. Birini kendime bıraktım diğerini satıyorum. İstediğim fiyat 5K arkadaşlar. İlk açan alan arkadaş olacakÖnce ücret sonra kargo şeklinde gönderim ve satış yapabilirim. Referanssız üyelere satış yapılmamaktadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Playstation 5 /Çift kol/kulaklık/abonelik/oyunlar 5000TL İndirim Asus Rog Raikiri Pro Kablosuz Oyun Kolu Steelseries Apex Fnatic Oyuncu Klavye (SSK64165) [SATILDI] SATILIK XBOX SERİES S