Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Razer Wolverine V2 Pro Wireless Ps5/Pc Oyun Kolu Satın Al 12 Şubat 2025 20:37 1 1 Satılık Razer Wolverine V2 Pro Wireless Ps5/Pc Oyun Kolu Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2-2.5 aydır kullandığım kolu satmaya karar verdim. İlk sahibiyim Sadece rekabetçi oyunlarda kullaniyordum. Call Of Duty ve Rainbow Six Siege'i oynamayı bırakınca kol boş durmasın satayim dedim. Kolun herhangi bir sıkıntısı yoktur. Sadece rekabetçi oyunlarda kullandım. Single yani hikayeli oyunlarda dualsense tercih ediyorum. Kutu içeriğinden çıkan wireless adaptörünü ve usb kablosunu hiç kullanmadım. Çünkü ps5'i monitör ile birlikte kullanıyorum ve konsol bana yakın olduğu için ps5'in içinden çıkan type-c kablo ile kullandım. Toplam 4 adet analog başlığı mevcut, ben sol analog kısa, sağ anolog uzun olacak şekilde kullandım hep. Takıp çıkarması çok kolay.Fiyat: 4750 TlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Razer Wolverine V2 Pro Wireless Ps5/Pc Oyun Kolu [SATILDI] Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör [SATILDI] SATILIK PS5 PULSE 3D WİRELESS KULAKLIK [SATILDI] Satılık Dualsense Şarj İstasyonu