Şimdi Ara

Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör
    Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım Lg Ultragear Ergo Nano Ips monitörümü satıyorum. Monitörün model numarası 27GN88A-B.APD olarak geçiyor.

27 inç QHD (2560x1440) Nano IPS Ekran

1ms (GtG)

NVIDIA G-SYNC Uyumlu

AMD FreeSync Premium

144Hz Yenileme Hızı

USB 3.0

Ben monitörü Xbox Series X ve PlayStation 5 ile birlikte kullandım ağırlıklı olarak. Her iki konsolda da sorunsuz 1440p ve 120 hz olarak çalışıyor monitör.

Monitörün herhangi bir sıkıntısı yoktur. Kozmetik olarakta herhangi bir çizik vs sıkıntısı yoktur, hatta çerçevelerin jelatinleri bile üzerinde duruyor hâlâ. Kutusu ve kutu içeriği mevcuttur.

Monitörden memnunum fakat üst modele geçmek için satmak istedim. Takas düşünmüyorum kesinlikle.

Fiyat: 7000 Tl

Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.