Şimdi Ara

Crow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

INDIR
    Crow'un maceraları artık Google Play'de
    Crows ile Uçabildiğiniz kadar uzağa uçun , tuzaklara dikkat edin , yaşamak için yiyecekleri toplayın , facebook ve google+ 'da arkadaşlarınıza meydan okuyun.
    Crows Oyun Kontrolleri;
    - Kanat çırpmak için ekrana dokunun,
    -Ekrana basılı tuttuğunuzda Crow dalışa geçecektir, bunu düşmanlardan kaçmak için veya yicekleri toplamak için kullanabilirsiniz,
    - Toplayabildiğiniz kadar yiyecek toplayın, Crow havada kaldıkça daha çok acıkacaktır.
    Crow'un Özellikleri;
    - Uçuş fizikleri,
    - Sosyal Medya entegrasyonu. (facebook)
    - Lider Tablosu (google+),
    - Achievements(google+).
    Not: Offline modda oyundaki skorunuz lider tablosuna işlenmez, ayrıca Achievement'lar açılmaz.
    INDIR

Not: Türk geliştirici arkadaşlar özelden soru sorabilirler. Tecrübelerimizi paylaşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuYaGames -- 17 Kasım 2014; 16:34:23 >

• Anladığım kadarıyla Türk yapımı bir oyun. Güzele benziyor keyifli. Türkçe dil desteği gelecek mi?
  • Hayvanadam kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği koyar mıyım bilmiyorum. Sonuçta çok fazla yazılı içeriği yok. Ama diğer platformlara port etmeyi planlıyorum , tabiki markette yeterli ilgiyi alırsa.
  • güzele benziyor. elinize sağlık

edit: oyunu sonunda oynama fırsatı buldum. idare eder ama zor oldugu icin kaldırdım. uçarken aniden bir şimşek çakıyor game over

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 2 Ekim 2014; 19:11:46 >
  • Teşekkürler Ithelien.
  • Google+ leaderboard fena olmamış. Oyun biraz zor gibi. Gerçi leaderboard'da 1-2 tane yüksek skor da var.
  • Hayvanadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Oyunda birazcık şansınız da olcak :D Bayanlar daha başarılı sanırım şu aşamada.En üstlerde hep bayanlar var.
  • Güzel göründü bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felicity Smoak

Güzel göründü bakalım
    Denemek gerek
  • İlginize teşekkürler arkadaşlar.. Oyunla veya oyunun yapımı ile ilgili merak ettiğiniz bir konu varsa, bu konu başlığı altında cevaplayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuYaGames

İlginize teşekkürler arkadaşlar.. Oyunla veya oyunun yapımı ile ilgili merak ettiğiniz bir konu varsa, bu konu başlığı altında cevaplayacağım.
    Pek feedback gelmedi. Sağlık olsun.
  • * OpenGL 3.0 ES support.
  • * Bug Fixes
    * Update Sony Xperia , LG Optimus
    * IAP fixed.
    * GooglePlay Integration fixes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuYaGames

* Bug Fixes
    * Update Sony Xperia , LG Optimus
    * IAP fixed.
    * GooglePlay Integration fixes.
    *Bug Fixes
    *Ad optimization.
    *new feature "reborn"
    *Social Imp. stabilization.
  • Benden 5 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaldrīzes

Benden 5 puan
    Emeğinize sağlık hocam oyunu indirip deneme imkanım olmadı fakat denicem.
  • iyi fakat fizik motorunu biraz düzeltirseniz iyi olur. kanat çırparken hala aşağı iniyor kargamız. bunu birazcık düzeltirseniz iyi olur. onun dışında geliştikçe güzelleşecektir.
  • İlginize çok teşekkür ederim.

Beklenen Adam, feedback için çok teşekkürler, konu ile ilgili düzeltmeyi en kısa zamanda yapacağım.

Saygılar.
  • İlk başta anlamamıştım ama şimdi anladım. Karga, ekrana basılı tutulduğunda dalışa geçer, ekrana dokun-bırak yapıldığında kanat çırpar. Yani aşağı iniyor dediğiniz oyunun özelliği, bu şekilde seri manevra yapabiliyorsunuz.

Teşekkürler.
  • rica ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.