Şimdi Ara

Fight night champion-Isaac frost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu oyunun championship modunda isaac frost dövüşünü Youtube'dan taktiklerini izlediğim halde, 1000 defa denediğim halde geçemiyorum. Hep bastan başlattığı icin de korkunç bı vakit kaybı oluyo ve oyunun devamını göremiyorum. Hiç hilesi falan var mi bunu geçmenin acaba?

• sol analog joystick ile hızlı bir şekilde hamle yaparsan geçebilirsin... Örneğin 2 kere hızlı bir şekilde sağ taraf veya geriye hamle yaparak... Bunun diğer bir adı wave tarzı yani dalgalanma...
  • Yok hocam hilesi falan hiçbişeyi yok. Ben hayatımda bu kadar başka bi oyunda zorlanmadım en az 3 saat uğraştım o adamla, oyunu PSN'den indirmiştim PS3'ten silicektim ama gururuma yediremedim inat ettim. Taktiği şu; SABIR ! 2-3 Round boyunca ayakta kalmanı söylüyo antrenörün, 2-3 round boyunca kaçıcaksın. Daire çiz ringte, sana yaklaşmasına izin verme.Ondan sonra midesine 75 tane darbe indirmeni istiyor, yine kaçak dövüşüp boş bulduğunda vurup uzaklaşıcaksın. 75'ten sonra zaten bi yerini sakatlıyosun herhalde, oranı korumanı istiyo. Korucaksın, bu sırada oyun ilerledikçe checkpoint oluyor. En baştan başlamak zorunda kalmazsın En sonunda rakibin direncini kırıyosun ve sonra tekme tokat girişiyosun zaten. 3 saatin acısını çok pis çıkarmıştım ben Son round'tan önce sakın delikanlılık guruna yediremeyip adama giriyim deme, tek yumrukta indiriyo insan azmanı Devamlı kaçıcaksın adamdan, gaza geleyim deme..

• Benide çıldırtmıştı bütün gece oynayıp öyle kazanmıştım son maçı.
  • Vallahi oyundan soğuttu bu Frost beni.
    İlk 2 roundu geçiyorum 75 lik kısıma geçince dalıyorum sonra 2 yumrukta knockout .
    Geçemedim öyle duruyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Vallahi oyundan soğuttu bu Frost beni.
    İlk 2 roundu geçiyorum 75 lik kısıma geçince dalıyorum sonra 2 yumrukta knockout .

Dalmican işte, vurup vurup kaçıcaksın. 2-3 tane vur kaç, 2-3 tane vur kaç.. Tam round bitimine doğru dal, son 5 saniye falan. Yumruk yesende round bitiyo zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Dalmican işte, vurup vurup kaçıcaksın. 2-3 tane vur kaç, 2-3 tane vur kaç.. Tam round bitimine doğru dal, son 5 saniye falan. Yumruk yesende round bitiyo zaten

Uygulayacağım bunu baktım olmuyor en son Muhammet Ali taktiği uygulayacam şaşırtacağım onu , dans dans sonra yumruk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 10 Ocak 2012; 19:22:40 >

• Zorluk seviyesini düşürmeyi denedin mi?
  • Tavsiyeler icin tesekkurler. Simdi final zamani bide. Hem vakit kaybi oluyo, hem gecemiyosun moral bozukluğu. Sınavlar bitsin de bos bi gün oturucam artık basına saatlerce. Peki bu dövüşten sonra bitiyo mu hikaye, devamı yok mu?
  • 75 yumruk atmak istiyosanız pratik yolu var onun, öne eğilip sağ joystickle değil, kare yuvarlak kare yuvarlak yaparak karnına yumruk atın rahatça geçersiniz ben son çare öyle yaptmıştım rahatça geçmiştim
  • Ya herhalde ben çok yeteneksizim , dün gece 2 de oturdum başına inat ettim geçeceğim dedim 5:30 kadar oynadım anca 6. rounda gelebildim.
    Acayip sinirlendim, adam stun durumunda iken knocktdown etti beni bir yumrukla, zorluk seviyesini champion moddan pro ya düşürdüm ama yok yine bam bum indiriyor .pne frost.
  • bende durum daha acayip adama 50 yumruk atıyorum hiç yere düşmeden raunt arası son checpoint den başlamak istermisin diye soruyor evet dersem 3.raunta dönüyor hayır dersem oyundan çıkıyor yok böğle bir mallık yalnız oyun 10 numara güzel olmuş ps3 oynadığım en keyifli en heyecanlı oyun ama bu isec topunu dövmem lazım varmı arkadaşlar bunun bir çözümü
  • beyler banada yardım edermisiniz lütfen oyundan anlayan biriiiii LEGACY MOD YAPIYORUM ORTA SKLETİM SKLETİMDEKİ TÜM KEMERLERİ TOPLADIM BİR ÜST SKLETE GEÇME İMKANIM VAR MI???

• Bütün günümü yedi frost ama paketledim :)
    Şaka maka ben bu heriften yediğim dayağı başka kimseden yememişimdir :D

Tek yol sürekli kaçmak yakaladımı affetmiyor...

Önce 2 raund kaçıyosun-checkpoint
    Sonra 75 tane gövdeye yumruk-5.roundun sonu checkpoint
    sonra gözünü koruyosun-7.roundun sonu checkpoint

Sonra hoca gazlıyo zaten Allah ne verdiyse dalıyorsun bitiyor...

Benmi oyun oynadım oyunmu benle oynadı anlamadım valla.Bileklerim ağrıyor...
  • Hayatımda başlayıpta bitiremedğm tek oyun..İlk çıktığında aldım ahlen o dövüş kısmında duruyor oyun öyle kaldı..Bugun belki bi gazla oynayabilirim ağlıcam resmen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Hayatımda başlayıpta bitiremedğm tek oyun..İlk çıktığında aldım ahlen o dövüş kısmında duruyor oyun öyle kaldı..Bugun belki bi gazla oynayabilirim ağlıcam resmen ya

Bende delrdim ama ilk checkpointi geçince bırakamadımda...

Sabır üstad vurmaya odaklı oynama o çakal forstun seni devirmemesine odaklan sürekli kaç. Zaten daha çok oyun seni yönetiyor gibi ara ara vurmadan kaçma şansında yok.Vur kaç vur kaç. 8. raund paket arkadaş ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Uygulayacağım bunu baktım olmuyor en son Muhammet Ali taktiği uygulayacam şaşırtacağım onu , dans dans sonra yumruk.

Dans Dans sonra yumruk mu? Sen kaçarken sana bir koyuyor yerde buluyorsun kendini..

• Bu kadar zor mu ya tamda takasla alacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Bu kadar zor mu ya tamda takasla alacaktim

Zorluk dereesini ne yaparsan yap final round çok çok ozr olmuş..Ama iyi yapmışlar bak aldığımdan beri duruyor öyle champions olamadım gittim isaac frost dlc sini aldım hergün karşıma alıp dövüyorum..
    Edit:Halen şampiyon olamadım bugun oynaypm arkadaşların dediği gibi 9.rounda kadar karı gibi kaçıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Bu kadar zor mu ya tamda takasla alacaktim

ben çok kolay geçtim ilk 3 raund adamdan kaçıyorsun hocam sonra iki raund 8 yumruk yememen lazım gözüne yine kaçıyorsun sonrada toplam 3 raundda 25 yumruk çalışman lazım mideye 5 tane vur kaç ilk 3 raund yere düşme sakın sonra saldır diyor zaten fazla zorlanmadım zaten arada save liyor abartıldığı kadar zor değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 6 Mayıs 2012; 23:20:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.