sağlam bossmuş demekki.baksanıza nihilum bile 1 tane melee dps almaya cesaret edememiş. bütün dpsler ranged ve ayrıca eğer yanlış saymadıysam 7/8 tanede healer var gibi görünüor.
bide iftira attılar adamlara dağıldı filan die:P
öh o neck ne öyle ya.
@rockman 1 nisan şakasıydı o.
biliorum, dikkat ettiysen :P yapmışım:)
quote:
Orjinalden alıntı: diablo2
öh o neck ne öyle ya.
@rockman 1 nisan şakasıydı o.
bazı kişiler nihilum'un pili bitti dağıldı deyip keyf oluyorlardı bu first kill'de kapak olsun onlara yanlış anlaşılmasın nihilum fanatiği değilim adamlar işini hakkıyla yapıyorlar
Yanlışın var Archimonde CoT:Mount Hyjal'ın son bossu.
Sunwell'de ise son boss Kil'jaeden.
Nihilum first kill yapacak gibi görünüyor Kil'jaeden'e.
başlarında kungen gibi bi adam varken nihilum u bu kalitesini kaybetmeyeceğini düşünüyorum.bu kungen oyunu bırakana kadar bu nihilum oyunun en iyi guildi olmaya devam edecektir bilginiz olsun
quote:
Orjinalden alıntı: RockmaN1985
sağlam bossmuş demekki.baksanıza nihilum bile 1 tane melee dps almaya cesaret edememiş. bütün dpsler ranged ve ayrıca eğer yanlış saymadıysam 7/8 tanede healer var gibi görünüor.
bide iftira attılar adamlara dağıldı filan die:P
Sanırım başladıkları saatte online rogue yokmuş ondan melee almamışlar raid'e . Toplam 14 saatte inmiş Ne sabır var adamlarda .
level dergisinde bir sayfa vardı bilen bilir 3-4 sayfalık nihilum tanıtımı.Adamların bizden tek fazlalığı pes etmemek nihilum önemli bossların first killini kimseye bırakmaz bırakmadıda
quote:
Orjinalden alıntı: Menethil
level dergisinde bir sayfa vardı bilen bilir 3-4 sayfalık nihilum tanıtımı.Adamların bizden tek fazlalığı pes etmemek nihilum önemli bossların first killini kimseye bırakmaz bırakmadıda
Bende okumustum o yazıyı adamların tek olayı bıkmadan usanmadan saatlercede sürse o boss üzerinde çalısmak tqabi sonuçlarınıda alıyorlar
Abi adamlar hakkını verıyo donusumlu oynuyolar sponsorları var lag yok:D
quote:
Orjinalden alıntı: refuse2k3
quote:
Orjinalden alıntı: Menethil
Bende okumustum o yazıyı adamların tek olayı bıkmadan usanmadan saatlercede sürse o boss üzerinde çalısmak tqabi sonuçlarınıda alıyorlar
60 dan ınnercentrumda ıdım suan sunwellın ılk 3 bosuna fırst kıll attılar neyse adamlar o zmn 90 kısı vardı guılde 40 40 onlıne oluyolardı nıhıl. ole 25 25 ayrıca cok rahat kosullarda oynuyolar sponsorlar olsun sunwell keserken acıklamalarına bakın sıteeden 102LCD ler hedıye etmısler:D sponsorlar bnm oynadıgım donemde 16 saat durmadan raıd yapıyolardı ınner. sıkılma yok her wipedan bır ders cıkıyor baksaınıza nihilim kac saaate kesmıs super ya
hll
S.K. Gaming'de kesmi$ Eradar Twins'i...sanırım sağlam bir kapı$ma olcak
Biri Bunlari Durdursun
hll olsun adamlar yapıyor yanlız şunu unutmayın onların bizden çok 1 farkı yok onların classlara hakim oldugu kadar bu forumdaki kaliteli playerlarda hakimdir ama işte şartlar eşit deil =) yoksa benimde kafamda yarınki calculus vizesi olmasa sponsordan para aksa annem babam kızmasa etmese benim gibi 25 tane türk playerla yapardık buraları tabi bide TTnet olmasa
Yürü be nihilum
nihilumun 2 özelliği var biri gm i kungen böle analiz yapan gm yoktur heralde 2.si pes etmiyolar tek farkları bunlar