Şimdi Ara

Vampire Hunter D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba vampire hunter d izlemeye başladımhttp://www.turkanime.tv/anime-izle/Vampire-Hunter-D-1985 bunu izledim bitti fakat başka bölümleride varmıhttp://www.turkanime.tv/anime-izle/Vampire-Hunter-D-Bloodlust bunun dışında yani sadece bu kadar mı ?

edit: bu arada sıkılınca bi çizim yaptım acemiyim

Vampire Hunter D

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vampir Avcısı D: Kapsamlı Bir Kılavuz

Vampir Avcısı D, Hideyuki Kikuchi'nin popüler roman serisinden uyarlanan, karanlık bir fantezi anime serisidir. Serinin kahramanı, vampirlerin ve iblislerin avlanmasına adanmış yalnız bir vampir avcısı olan D'dir.

İzleme Sırası:

Vampir Avcısı D anime serisinin iki sezonu ve birkaç filmi bulunmaktadır. İdeal izleme sırası şöyledir:

• Vampir Avcısı D (OVA, 1985)
    • Vampir Avcısı D: Bloodlust (Film, 2000)
    • Vampir Avcısı D: Bloodlust (OVA, 2000)
    • Vampir Avcısı D (TV Dizisi, 2000)

Vampir Avcısı D: Bloodlust

Vampir Avcısı D: Bloodlust, serinin en ikonik ve sevilen bölümüdür. Bir vampirin iki sağ elinin birbirine karşı savaştığı epik bir hikayeyi anlatmaktadır. Olağanüstü animasyonları, unutulmaz karakterleri ve büyüleyici hikayesiyle tanınır.

Anahtar Özellikler:

Vampir Avcısı D serisi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok ayırt edici özelliğe sahiptir:

• Karanlık ve gotik bir ortam
    • Vahşi ve şiddetli aksiyon sahneleri
    • Karmaşık ve ilgi çekici karakterler
    • Vampir ve iblislerle ilgili derin ve mitolojik bir bilgi
    • Felsefi temaları ve insanlığın doğası üzerine tefekkürler

Vampir Avcısı D, anime hayranları arasında kült bir klasik olarak kabul edilmektedir. Karanlık fantezi, vampirler ve gişe rekorları kıran aksiyonu sevenler için mutlaka izlenmesi gereken bir yapımdır.

Vampir Avcısı D: Bloodlust'ı hemen bugün izleyebilir ve bu destansı anime serisine dalabilir, D'nin vampirleri avlama yolculuğuna tanık olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece 2 film var ama aslen roman uyarlaması olduğu için uyarlanmamış ciltlerin bir gün Anime'ye adapte edilmesi mümkün.

Tabi yapılsa da Kaneto Shiozawa olmadıktan sonra ne derece anlam ifade eder o ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 2 Kasım 2013; 19:22:45 >
  • Nasıl anime güzelmi
  • 2000 de yayınlanan filmi çizimleri ve hikayesiyle beni büyüledi. Filmi herkese öneririm.
  • Bunu izlemeyen anime izliyorum demesin. Kult yapimlardan birisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleme sırası var mı iki filmde, yoksa bağımsız mı ?

ekleme : bloodlust güzeldi baya. 1985 yapımını da izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 21 Ekim 2023; 4:1:3 >
  • 85 yapımını da izledim. Güzeldi ama 2. daha iyiydi.

• Güzel bir hort olmuş.

Anime gerçekten de harika bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.