Şimdi Ara

King of Fighters 97 comboları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen var mıdır yahu?Acemiyim pek oyunda şöyle İori'nin,Benimaru'nun Ralf'in combolarını bilen?

• Ben oynuyorum ancak temel hareketlerden başka birşey bilmiyorum. Yani combo pek girmem, giremem zaten.www.kof.gen.tr adresine bir bak istersen. Belki vardır. Yoksa oradaki kof manyaklarına sorarsın...
  • Biri banamı seslendi :)
    Selam :P... Sitede KOF 97 Kombinasyon hareketleri yok ama forumda bir çok manyak var onlara sorarsan mutlaka gösterirler... Hatta bir kaç kombo benden sana..

Iori Yagami... Havan ters seri tekmük, adamın arkasına geçmen gerekiyor ters e zıplayarak seri tekmeye basacaksın. yada üzerine zıpla, Aparkat, Aparkat, ileri seri yumruk. Aduket Taktak Yumruk. yada aparkat. :) Anlayabileceğin dilden anlattım.. qfc, D. gibi özel durumlara girersek iyice dağılır konu.. Şimdilik bir tane.. ama yok ben video isterim diyorsan sana kombo video hazırlar göndeririz...
  • walla benimaruda iki adu buyuk yumruk yaparsan yıldırım özelini yapıyo, adu depdeple de ona benzer bi özel çıkarıyo
    ioride iki adu b.yumruk yaparsan adamı dondurma özeli var, depdep adu yumruk üstüne koşup garç gurç giriyo, depdep adu ayak yaparsan adamı yerde haşlıyo...ralfin özeli geriye basılı tutup bekle sonra ileri yap yumruğa bas okkalı koyuyo...benim o oyunda favorim leonaydı havada özel patlatıyodum hep, o da havaya zıplayıp adu depdep yumruk olması lazım...
    şaka maka 7-8 yıl oldu ben king of serisini oynamayalı ama aklımda kalmış hareketler ve karakterler, az oyun bitirmedik ama o kdr olsun artık eheuehh
  • Teşekkür ederim hepinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.