|
Bildirim
|
3. kere izliyorum ve ilk sefer kadar etkileniyorum. Kimera karınca bölümündeyim o fightlar, karakterler,hikaye, manyak ötesi müzikler özellikle "mystic land" beni benden alıyor. Şimdiye kadar çok fazla anime izleyip bitirdim benim için bu türde zirve hala Hunter x Hunter. En sevdiğim bölümler phantom troups ve chimera ants bölümleri. Favori karakterlerim Chrollo Lucilfer, Zeno ve Netero.
Bu arada mangayı yazan Yoshihiro Togashi'nin ciddi bir akıl sağlığı sorunu varmış. İzleyen oldu mu bilmiyorum ama 90'ların en iyi animelerinden biri olan yu yu hakusho'da Togashi'nin. Onu da şiddetle tavsiye ederim epic dövüşler vardır en az H x H kadar iyidir. Togashi o dönemden beri insan üstü bir eforla yazmış. Bağlı olduğu firmada kendisini çok zorlamış birkaç ayda yazılabilecek bölüm sayısını 1 haftada yazdırtmışlar Hunter x Hunter 'ı yazarken aynı şartlar devam edince adamın kafa uçmuş. Son okuduğum bilgide akıl sağlığının çok ciddi seviyede bozulduğunu söylemişler tedavi görüyomuş |
2011 animesine kötü diyorsanız hangi animeye iyi diyorsunuz gerçekten merak ettim. |
100 civarı anime izlemişliğim var, aralarında en beğendiğim ve bittiğine en çok üzüldüğüm animedir kendileri. Kesinlikle izlenmesi gereken bir anime hatta 2. sefer bile izlenebilir..
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 16 Eylül 2012; 23:59:40 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 19 Eylül 2012; 19:43:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMDPhenom -- 19 Eylül 2012; 22:55:47 > |
|
|