Şimdi Ara

Hunter x Hunter neden olmadı ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anineyi izlerken en çok beklediğim şey gon ile kralın dövüşmesiydi ama olmadı bu kadar saçma iş olamaz. Gon'un form değiştirmesi ile pitou nun kraldan daha güçlü demesi beni acayip gaza getirmişti ama dediğim gibi dövüş olmadı. Bu arada 1-2 yıl oldu izleyeli arada bir aklıma gelir sinirlenirim içimde ukte kaldı yani siz ne diyorsunuz buna ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Netero varken Gon'un ne haddine :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 15 Nisan 2020; 18:53:8 >
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Netero illegal yol ile yendi 🙂 ayrıca Gon form değiştirince kraldan daha güçlü oldu düşün yani 🙂 bu dövüş haricinde bir çok merak edilen şeyler var ama devam etmedi anime işte 🙂

• Togashi denen adama ne denebilir ki.Kozmosa havale ediyorum
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    😂 he ya o kadar ucu açık konu kaldı bı dünya şey aklıma geldikçe sinirleniyorum. Hunter ne demek amaç ne ? bunu bile bilmiyoruz. Gon babası kim ? Babası neden bıraktı ? Arkadaşlarına ne oldu ? Hisoka kimdir ? Bir sürü şey ya kaç yıl önce izledim hâlâ sinirleniyorum. One Piece de güncelim inşAllah onda öyle bir şey olmaz 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

😂 he ya o kadar ucu açık konu kaldı bı dünya şey aklıma geldikçe sinirleniyorum. Hunter ne demek amaç ne ? bunu bile bilmiyoruz. Gon babası kim ? Babası neden bıraktı ? Arkadaşlarına ne oldu ? Hisoka kimdir ? Bir sürü şey ya kaç yıl önce izledim hâlâ sinirleniyorum. One Piece de güncelim inşAllah onda öyle bir şey olmaz 🙂
    4 büyükten 3'ü batırdı.One Piece ise iyi kötü devam ediyor.Yalnız çakal oda çaktırmadan verdiği araların sıklığını azaltıyor.Yemezler oda bey
    Verdiği aralarin sıklığını azaltıyor derken bu iyi bir şey değil mi tam anlamadım ki 🙂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netero'nun dövüşü animenin en iyi dövüşüydü benim için arada açar açar AMV'sini izlerim. Gon olsa aynı zevki vermezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Verdiği aralarin sıklığını azaltıyor derken bu iyi bir şey değil mi tam anlamadım ki 🙂
    Oops arttırıyor diyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 15 Nisan 2020; 19:51:13 >
  • HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt
    Verirdi veya vermezdi bilemem ama benim içim de ukte kaldi bu arada nasıl yapacakları önemli gon ile de güzel yapsalar güzel olur sonuc olarak 🙂 saçma olan şu animedeki ana karakter animedeki en büyük en güçlü kişisiyle dövüşmüyor bu kadar saçma iş olamaz yani bana göre saçma.

Hee şimdi anladım 🙂 inşAllah güzel her şeyi açıklar 🙂

• naruto bleach gibi saçmalamaya açık bir seri olmadığı için vs atmadılar

vsler zaten güçlere göre ayarlanıyor hxhde ona rağmen en uzun dövüş 1 2 bölüm sürüyor

sana yazayım gon vs meruemi

meruem ışık hızında uçarken gon taş diyip tekler gon makas diyip tekler

uff harika vs
  • Aklımdakileri yazıya dökmüşsünüz hocam :)
  • quote:

''Hunter'' in ne olduğunu serinin ilk 50 bolumunde falan ististasiz her bölüm açıklıyorlar yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi düşündüm de doğru diyorsun 🙂 iyi ki olmamış o zaman 🙂 pitou ya tek attı dünya tarihinde böyle anime vs yok 🙂 bildiğin kralın en güçlü karakterine tek attı 🙂

• quote:

Şimdi düşündüm de doğru diyorsun 🙂 iyi ki olmamış o zaman 🙂 pitou ya tek attı dünya tarihinde böyle anime vs yok 🙂 bildiğin kralın en güçlü karakterine tek attı 🙂
    İyi de o vs değil, ilk bölümlerde nasıl hisoka ilk gözükdüğünde gücü, Kötülüğü belli olsun diye birinin kollarını yok ettiyse bu da öyle bir şey, gonun gücü anlaşılsın diye yapıldı.

Kraldan daha güçlü falan da değildi kralın ilk halinden güçlüydü, pouf ve youpinin gücünü aldıktan sonra değil gon, gon ordusu gelse bir şey değişmezdi.

Ana karakterin villanı kestiği anime istiyorsan her hangi bir shounen açabilirsin yüzde 99 istediğin olacak ztn

Biz ana karakter ve villianın karşı karşıya gelmemesine rağmen tarihin en iyi arcını yapan hxhyi izlemeye devam

• kralla dövüşmesinde kralı yenemezdi çünkü duygu patlaması kite odaklı kalmıştı
    Kite'ı kral öldürseydi tamam derdim dediğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall Ascot -- 16 Nisan 2020; 11:51:40 >
  • Bence kralla ging dovusmeliydi yada orumcekler

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Örümcekler alamazdı bence kralı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.