Şimdi Ara

Hunter x Hunter neden olmadı ki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    En azinda izlerdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gon şöyle bi taş, kağıt, makas'ın ötesine geçsin de hele. :)
  • HxH animesi bittikten sonra mangaya başladım, bir süre okudum yine ara verdi, sonra bir daha başladı biraz okudum sonra yine ara verdi bıraktım direkt.

Artık film mi yaparlar ne yaparlar bilmiyorum, bi şekilde bitirmeleri lazım bu seriyi, hepimizin içinde ukte kaldı resmen.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hatta animesinde gon babasıyla karşılaşmış YouTube de gördüm demek ki kral ile netero dönüşünden sonra bırakmışım bana istediğimi vermediği için bir de pitou dövdüğü sahneye kadar hatırlıyorum işte kaça kadar izlediysem artık bilmiyorum tam 🙂 bırakma sebebim de yorumlarda anime yarıda kaldı devam etmeyecek yazıları falan vardı hevesim kaçmıştı benim de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzleseydin keşke güzeldi son bölümler

Sence izleyim mi kaldığım yeri bulup gerçekten o kadar güzel mi son bölümler

• Yani izlemeyi bırakacak kadar kötü değildi diyeyim ben sıkılmamıştım izlerken kimeradan sonrasını

Tamamdır teşekkürler 🙂

• Gon vs Meruem olmaması beni o kadar çok sevindirmişti ki ilk izlediğimde.

Klişe olmayan harika bir dövüştü Netero vs Meruem dövüşü.

Karakter gelişimleri ve keşfedilecek evren açısından One Piece'ten daha fazla potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum HxH'nin.

Neredeyse aynı yaşta olmasına rağmen One Piece 1000. bölüme yaklaşmışken, HxH 400'e yaklaştı. Togashi sağolsun...
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hxh ben de severim ama şuna açıkça kendim adıma söyleyim hatta çoğu kişi de böyle düşünüyordur. Dünya tarihinde hiçbir anime One Piece kadar geniş olamaz ya da konu zenginliği olamaz. Çünkü adam öyle bir anime kurgulamış ki anime de her şey olabilir ve kimse de neden böyle demez acayip derece de yi kurgulamış adam yani. Tyfa ayada çıksa, paralel evren olaylari da olsa, ölüyü diriltme de olsa yani daha bir sürü şey say ya kendin bile uydurabilirsin 🙂 animeye uygulanabilir o özellik kimse de olmamış demez diye düşünüyorum 🙂 ayrıca Öne Piece kadar zevk aldığım tek anime de Samurai Champloo dur Hxh den de kat ve kat iyidir 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 20 Nisan 2020; 2:23:28 >
  • One Piece çok severim imzamdan da anlayabilirsin

Potansiyel açısından karşılaştırmıştım tabi Togashi hiçbir zaman bize 1000li bölümleri gösterecek kadar hikaye çıkaramayacağı, çıkarsa da çizemeyeceği için farazi bir karşılaştırma olur bu söylediğim her şeye rağmen.

Oda'nın bize sundukları somut delil, Togashi'ninki ise hayal dünyandan uydur uydurabildiğin kadar şeklinde oluyor maalesef

Spoiler olacak ancak
    HxH'nin Kara Kıta (Dark Continent) evrenine giriş, Meruem'in olduğu Kimera Karıncalar arcıdır. Devamında da Ging, Gon ile karşılaştığında bundan bahsediyor zaten.

HxH içerisinde sevdiğim bir başka şey de güç dengeleri insanlar açısından olması gerektiği hızda ilerliyordu. Tabi Kimeralar bize gösterdi ki Kara Kıta'daki canavarların güç potansiyeli inanılmaz yüksek olabiliyormuş. Oradaki tek ırkın Kimeralar olmadığını söylememe de gerek yok sanırım

• Oda için her şey drama.Ne demişler efendim drama ekmektir
  • "One Piece'in hedef kitlesine ne versen yediği için osurarak kale surları yıkan karakter görseler bile yadırgamıyorlar" demenizi bekledim, üzdünüz.

Kusura bakmayın da bu tür bir absürtlüğün adı absürtlüktür, "derinlik" yada "yetişkin zihnine hitap eden planlı kurgu" değil. Togashi sağlık sorunları sebebiyle artık eskisi kadar Manga çıkartamıyor, Manga desen One Piece'in tek cümlesinin bile yazılmış olmadığı 80'lerden yazılmaya başlamış, dahası topic'i açan kişi de zaten Hunter X Hunter yorumu bekliyor, burada bile One Piece misyonerliği yapmaya çalışıyorsunuz. Anime Manga'ya yetişse, orijinal şekilde devam ettirecek olsalar yazılan şey ne kadar iyi olsa (bkz FMA) atmadığınız pislik kalmıyor. Fanboyluk seviyenize ne desem laf değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 21 Nisan 2020; 12:7:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

"One Piece'in hedef kitlesine ne versen yediği için osurarak kale surları yıkan karakter görseler bile yadırgamıyorlar" demenizi bekledim, üzdünüz.

Kusura bakmayın da bu tür bir absürtlüğün adı absürtlüktür, "derinlik" yada "yetişkin zihnine hitap eden planlı kurgu" değil. Togashi sağlık sorunları sebebiyle artık eskisi kadar Manga çıkartamıyor, Manga desen One Piece'in tek cümlesinin bile yazılmış olmadığı 80'lerden yazılmaya başlamış, dahası topic'i açan kişi de zaten Hunter X Hunter yorumu bekliyor, burada bile One Piece misyonerliği yapmaya çalışıyorsunuz. Anime Manga'ya yetişse, orijinal şekilde devam ettirecek olsalar yazılan şey ne kadar iyi olsa (bkz FMA) atmadığınız pislik kalmıyor. Fanboyluk seviyenize ne desem laf değil.
    Kim FMA'ya pislik atmış.Çarpılırlar.Arkadaş konuyu one piece'e getirince devam etmesinin iyi olduğunu ama togashiye git gide daha benzediğini belirttim.Övgüden çok gömme vardı.Oda ''haterlığı'' hak ediyor.Manyaklık seviyesinde detayı kürekle atması onu kurtarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 21 Nisan 2020; 15:27:17 >

• Gon'un pitouyu yenmesi bile fazla.Villian baya kallavi resmedilmişti.Narutoya bağlamışlar bir nevi.Fazla yapılmadığı sürece sıkıntı çıkmaz ama

Ana karakter kadrosunu hiç sevemedim.Genel olarak göze çarpan karakter yok gibi

Ha bi de

Chimera arc kötü
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Sana saçma gelen bir dizi veya animeyi izleyen insanlar için ne verseler yediği için demen çok terbiyesizce. İzleyen insan izliyor kardeşim saçma veya değil. Animeyi iziliyorum güncelim ama animeyi savunduğumdan dolayı yazdmadım konuya öylece giren bir insan olsam ve animeyide izlemesem yine de derdim. Çünkü ne verseler yiyor ne böyle bir tabir var mı ? çok saçma anime ya adama bak osurarak kaleyi deviriyor nasıl izliyorlar bu animeyi desen bir şey yok ama ne verseler yiyor dediğin zaman izleyen insanları mal olarak aptal olarak görüyorsun demektir bu da saygısızca bir hareket.
  • Seviyene inmeyeceğim. Ortada bir seviyesizlik varsa "Dünya tarihinde hiçbir anime One Piece kadar geniş olamaz ya da konu zenginliği olamaz." diye bir çıkışta bulunarak sen yapmışsın zaten. Bu lafının altında neler neler gitti, sayamazsın. Tut ki ben öyle düşünmüyorum, x öyle düşünmüyor, y öyle düşünmüyor. Ne yapacaksın, foruma herhangi bir yorum attığımda altına "bu adam fi tarihinde herkesin sevdiği anime'ye şöyle şöyle dedi" diye atar gider mi yapacaksın? Sırf bir anime'ye 2-3 sayfalık eleştiri yazısı yazdım diye delirip "garajında 3-4 araban mı var bu anime'yi eleştirmeyi kendinde yeterlilik buluyorsun?" diye laf atan bir tip vardı, onun seviyesine inmişsin, hayırlı olsun. Kafanı shounen türünden dışarı çıkarttığın zaman gelir adam gibi tartışırız ama bu tür atarlı ergen çıkışlarıyla kimsenin argümanlarını ciddiye alacağını sanmıyorum.

One piece kadar geniş bir anime olamaz dediğim de kendi öznel ifademi paylaşıyorum kimseye hakaret ediyor muyum ? Zaten sana şöyle yazsan sıkıntı yok demedim mi ? One piece kadar saçma anime yok ya adam osurarak kale deviriyor nasıl izliyorlar bu animeyi desen işte bu eleştiri olur. Bu senin öznel düşüncendir kimseye saygısızlık yapmıyorsun. Ama sen ne yazdın ? Ne verseler yiyor diyorsun şu cümleye bakar mısın ? Burada kimin terbiyesiz olduğu kimin birilerine hakaret ettiği belli oluyor. Gelmişsin bana ahkam kesiyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Sana düşünceni söyleme diyen mi oldu ? Ya da bir insan bu film dünyanın en iyi filmi diyince ne demiş oluyor ? Heralde senin benim adıma konuşmuyor demi ? Ben de kendi adıma söylemiş oluyorum One Piece kadar geniş bir anime yok derken. Ama sen ne yapıyorsun terbiyesizlik yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 22 Nisan 2020; 3:9:45 >
    Ayrica hâlâ terbiyesizlik yapıyorsun. Böyle tıp vardı onun seviyesine inmişsin hayırlı olsun ve kafanı shounen türünden çıkarınca konuşuruz demişsin. Bir insanla nasıl konuşulur biraz öğrenmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 22 Nisan 2020; 3:14:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.