Şimdi Ara

Fight night champion-Isaac frost (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • isaac frosttan nefret ediyorum oyunu satıyorum onun yüzünden ya oyunu satıcam ya ps ye girişicem o derece sinir etti beni sabaha kadar :)
  • Yok arkadaş böyle bi adam yok ya 75 tane tmm mideye yerleştiriyorum 3. rountda 4. rounda vur kaç yapıyorum adam 1 vuruyor tam vuruyor kıl etdi beni :/
  • Ben bu oyunu daha önce bitirmiştim ancak unutarak bir kez daha oyniyayim dedim ben bu kadar saçma sapan bir zorluk seviyesi görmedim. Ya bu oyunlara para veriyoruz ya biz EA'yi bir kez daha kiniyorum. Aslinda bunu böyle saçma sapan zorluk seviyesine çeken programciyi alacaksin vereceksin eline kumandayi eğer ilk seferde geçemezse isaac frost'un dayağini yedireceksin kuvvetle muhtemel sabaha kadar büyük dayaklar yiyeceğinden boyle aptal saçma sapan zorluğu sahip lanet oyunlari yazacak beyne ve parmağa sahip olmayacaktir. Alsin bu zorluğu bi ....

Oyunun ayrica zorluk seviyesini değiştirmekte hiç ama hiç bir işe yaramiyor. Ben bu andre bishop midir nedir onun okadar aciz zavalli bi adam da gormedim. Ya siz hiç bi sivrisineğin, uzay aracini durdurabileceğini gördünüz mü bu aynen buna benziyor saçma sapan bir zorluk bir tavsiye bu oyunun adini oluşturan champion kisminin sonunu bence hiç oynamayin hiç ama hiçbir anlamı yok ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunun sonunu bir türlü geçemiyorum oyun hala ps3'ün içinde öyle duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurgusuz

oyunun sonunu bir türlü geçemiyorum oyun hala ps3'ün içinde öyle duruyo

aynen bende oyunun sonunu bir türlü geçemedim.Yakında silerim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

quote:

Orijinalden alıntı: kurgusuz

oyunun sonunu bir türlü geçemiyorum oyun hala ps3'ün içinde öyle duruyo

aynen bende oyunun sonunu bir türlü geçemedim.Yakında silerim heralde

silme kalsın arkadaşların falan gelirse oynarsınız zevkli olur
  • Oyun film gibiydi 10 numara oyun

şu an satsam mı diye çok kararsızım ancak ayda 1 arkadaşda gelse co-op çok zevkli oluyor
  • Hazır konusu açılmışken sorayım belki bilen olur,

Bugun kurdum tek oturuşta 4-5 saatte champion (story) modda son adama geldim.
    Evet zor ama yenilmeyecek gibi değil, kapatmak zorunda kaldığım için bıraktım. Muhtemelen yarına bitmiş olur

Neyse soruma geçecek olursak;

1-Story modunda dövüşlerin arasına serpiştirilmiş training oyunları ne işe yarıyor
    Hani ekrana kombinasyonlar geliyor biz de kum torbasına ekrana gelen tuş-kombinasyonlarıyla vuruyoruz hani?!...

2-Raymond'a (kardeşimiz) karşı Frost'u alıp, kardeşimizi pataklamak zorunda kaldığımız bölümde,
    Raymond'dan dayak yemeyi deneyen oldu mu, mümkün mü?!...

3-XBOXta (PS3 de olabilir) achievement/trophy açmak için (birini atlamışım), hikayede geri gidemiyor muyuz?!
    Yumruk manyağı ettiğim adamın tekini 3dk'nın altında knockout etmem gerekliymiş

• Bugün ilk denememde Frost'u devirdim Zor değil sadece konsantre olmak lazım. Yapacağınız şey sadece ringin etrafında dönmek, tuş kombinasyonuna filan gerek yok.

En zor olan kısım 2. bölüm; 3 round boyunca karna 75 yumruk. 75 yumruk kısmı kolay tek roundda bile yapılabilir ama 3 round Frostan kaçmak kolay değil :)

Son round zaten cok kolay, Allah ne verdiyse giriyorsunuz 15-20 saniyede iniyor Oyun sonunda statlara baktım tüm oyunu 2:25 dk'da bitirmişim

Şu an Legacy modda oynuyorum, Champion oldum. Ama oyun tekrara girdi ve 2-3 saatte sıktı. Karakteri cok gelistirdim, maçta 2. ya da 3. yumrukta rakibi indiriyorum çoğu zaman.
    Tüm galibiyetleri nakavat ile alıyorum. Daha oyunun ortası ama bitirine kadar saatlerce yine aynı seyleri yapmak gerek hiç zevki kalmadı, muhtemeln bırakırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Hazır konusu açılmışken sorayım belki bilen olur,

Bugun kurdum tek oturuşta 4-5 saatte champion (story) modda son adama geldim.
    Evet zor ama yenilmeyecek gibi değil, kapatmak zorunda kaldığım için bıraktım. Muhtemelen yarına bitmiş olur

Neyse soruma geçecek olursak;

1-Story modunda dövüşlerin arasına serpiştirilmiş training oyunları ne işe yarıyor
    Hani ekrana kombinasyonlar geliyor biz de kum torbasına ekrana gelen tuş-kombinasyonlarıyla vuruyoruz hani?!...

2-Raymond'a (kardeşimiz) karşı Frost'u alıp, kardeşimizi pataklamak zorunda kaldığımız bölümde,
    Raymond'dan dayak yemeyi deneyen oldu mu, mümkün mü?!...

3-XBOXta (PS3 de olabilir) achievement/trophy açmak için (birini atlamışım), hikayede geri gidemiyor muyuz?!
    Yumruk manyağı ettiğim adamın tekini 3dk'nın altında knockout etmem gerekliymiş

1-Aslında zor seviyelerde daha çevik oluyor adam ama kolayda oynarken zaten 2. round'ta indirdiğinden önemi kalmıyor.

2-Yenmek zorundasın. Yoksa FAILED diyor ve tekrar maça baştan başlıyorsun.

3-Hayır. Eğer hikayeye devam ettiysen önemli değil.

• Bu arada bugün legacy modda oynarken oyunun bir saçmalığına kurban gittim Buradan bilmeyen arkadaşları bilgilendireyim.

SuperStars kategorisinde oynarken %40 stamina ile maç kazanma achievement'ini açmayı denerken, maçı kaybettim.
    Sonra nasılsa son save'den devam ederim diyerek bir de emeklilik nasıl oluyormuş bir bakayım dedim ve dövüşçümü emekliye ayırdım.
    Ama gel gör ki son kaydı yüklediğimde, kaydetmemiş olsam bile oyuncumu emekli ettiğim için geri dönemedim.
    Yani legacy modunu bitirmeye 15-20 dakikam kalmışken havlu atmış oldum

SAKIN MERAK EDİP DE OYUNCUNUZU EMEKLİ ETMEYİ DENEMEYİN!!! KAYDINIZ OLSA BİLE DÖNÜŞÜ YOK

• abi ben bu kadar zor bişey görmedim frost ne kadar güçlü ya kaçamıyorsun ki iplere gelince sıkıştrıyor pat pat acımadan hayvan vuruyor zaten tek atıyor :D 2 gündür geçemedim kafayı yıcem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.