Şimdi Ara

Crucial BX500 480 GB sata 3 SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
2
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Crucial BX500 480 GB sata 3 SSD

Crucial BX500 serisi 480 gb ssd.

Resimde de görüldüğü üzere sağlık ile alakalı bir sorunu yoktur. 3 senedir kullanmaktayımdır. Yalnız ssd'nin şöyle bir kronik sorunu bulunmakta.

Bu seri ssd'de kullanılan 3d nand ile alakalı bir sorundan dolayı, nand yazım sırasında ısınınca hızı 5 mb/sn gibi rakamlara düşürmektedir.

Bu sebebten ötürü Windows bu diske kuruluyken eğer büyük bir dosya taşımaya kalkarsanız sistem hafif kitlenmeye yakın yavaşlamalar yaşanmaktadır.

Nand soğuduktan yada yükten çıktıktan sonra normal hızına dönmektedir. Ben bunun yanına windows'un kurulu olduğu bir 240 ssd aldım ve buna uzun

bir süredir sadece oyunlarımı kopyaladım. Okuma sırasında sabit 500 mb/sn gibi rakamlar sunduğu için Forza 5 Battlefield gibi oyunlarda Hdd göre

çok daha iyi yüklenme süreleri oyunları oynadım. Bu gibi amaçlarla kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim.

(Resimdeki Tepeler 500 Mb/sn, en düşük noktalar 5 mb/sn'dir.)

Fiyatı bu sorundan dolayı aşırı uygun yazdım. Crucial Bx500 ssd'lerin neredeyse hepsinde bu sorun var.

Fiyat 250 TL , İstanbul Kadıköy Kozyatağı civarı elden teslim olunur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] 960 GB sata ssd
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.