Şimdi Ara

Crucial M500 960GB SSD Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas Millet, paranızı harcamayın, 30 Kasım yaklaşıyor. Amerikada Black Friday indirimleri olacak. Şu an 100 dolar seviyesinde olan 120 GBlık SSDleri çok daha ucuza almak mümkün olacak. İmkanı olan kaçırmasın. Bende bir tane ForceGT120GB var, yemin ederim bilgisayar bilgisayara benziyor. DEMEDİ DEMEYİN. Yıllardır salak yerine koyup söğüşlüyorlar hepimizi. 150 dolara 250GB SSD. üüüfffff!
    ebay aliexpress e felan yansiyor muydu bu black friday olayi turkiyedeki satislara yansimaz sanirimda yurtdisindan getirtsek bari ucuza

Ebay'de pek olmuyor da, amazon'da walmart'ta bestbuy'da jr.com'da bhphotovideo.com'da falan deli indirimler oluyor. Ali'yi bilmiyorum. Aralık sonunda da Kanada'da oluyor benzer bir indirim ama Amerika'nın indirimleri ve fiyatları daha süper kalıyor.

Ayrıca "ucuza alalım" dediğim mesaja eksi basan beyin yoksunu elemanlar var ;)

• 960 gb SSD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servet lan o :D

• quote:

Orijinalden alıntı: anttt

Ben tamamen konu dışı site yöneticilerine sorunsormak istiyorum
    Lg g2 incelemesini nezaman yayınlıcaksınız. Almak için sizin incelemenizi bekliyorum

Arkadaş onun incelemesi günler öncesinde yapildi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redspawn

quote:

Orijinalden alıntı: anttt

Ben tamamen konu dışı site yöneticilerine sorunsormak istiyorum
    Lg g2 incelemesini nezaman yayınlıcaksınız. Almak için sizin incelemenizi bekliyorum

Arkadaş onun incelemesi günler öncesinde yapildi zaten

Erdi bey kutu açılımında tekrar inceliceklerini söylemişlerdi. Günler önce yapılan incelemede 1 gun fuar süresince kullanmışlardı. O yuzden sormak istedim hocam .
  • 20nm nand çipleri yüzünden yazım ömrü düşük.

• OCZ vertex 3 MAx iops sanırım son 32nm çipleri kullanan ssd (vertz serileri 25 yada 28 nm kullanmıştı sanırsam) 2 yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir performans düşüşü yok. nm değerlerinin düşük olması her zaman iyi bir şey değil demek ki?
  • http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-adapter-Internal-CT960M500SSD1/dp/B00BQ8RGL6/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A11X2Q3Z7GLIVJ

Şu an tüm sitelerde 539 dolar, Kara Cuma'da fiyatı ne olur bilmiyorum ama yarım TB SSD'ler kara cumada 219 doları görmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1963bursa -- 3 Ekim 2013; 13:55:16 >
  • 1 TB'ın göreceği en dip fiyat 499 dolar, yarım TB'lar 199 doları görürse yarım almak daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

video inceleme sonuclarini bir de SS olarak koysaniz videonun altina da tum videoyu izlemek zorunda kalmasak? bazilari tum videoyu izlemek yerine sadece nedir sonuclar diye incelemek isteyebilir...

Videoya basmazsan reklamı izleyemezsin o zaman neden inceleme yapsınlar ki :p

• Erdi okadar amerikalara gittin geldin insan gelirken sorar değil mi isteyen var mı diye 100$ da sana ateşlerdik oldumu şimdi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

Millet, paranızı harcamayın, 30 Kasım yaklaşıyor. Amerikada Black Friday indirimleri olacak. Şu an 100 dolar seviyesinde olan 120 GBlık SSDleri çok daha ucuza almak mümkün olacak. İmkanı olan kaçırmasın. Bende bir tane ForceGT120GB var, yemin ederim bilgisayar bilgisayara benziyor. DEMEDİ DEMEYİN. Yıllardır salak yerine koyup söğüşlüyorlar hepimizi. 150 dolara 250GB SSD. üüüfffff!

Amazon buraya göndermiyor ki :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.