< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Crucial Ssd Okuma Yazma Hızı Neden Böyle? (2. sayfa)
-
-
@Epirus Valla ben de anlamadım. Ürün mü hatalı laptopum mu sıkıntılı hiçbir şey bilmiyorum valla 2 gündür bunla uğraşıyorum, bu kadar uğraştığıma değer mi onu da bilmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla, olmadı en kötü ihtimalle aldığım yere iade talebinde bulunacağım önce test etmeleri karşılığında.
@AnondraX bu arada biosta AHCI açık mı sizde? Belki ondandır diyeceğim de derdiniz benimle aynı. Nasıl çözüm bulacağımız konusunda hiçbir fikrim yok.
-
Açık kontrol ettim. Valla ben de anlamadım neyden kaynaklanıyor. Yanlış taksak hiç görmezdi herhalde diye düşünüyorum.
@Epirus Hocam senin de eline koluna sağlık. Baya yardımcı olmaya çalıştın bize. Forumda hala böyle iyi insanlar olduğunu görmek sevindiriyor.
-
Rica ederim
Muhatap olduğunuz kişi (ben), yaklaşık 5 yıldır bilgisayar kullanmamakta
Sayenizde bugün, hem yeni dizüstü bilgisayarlarda 2 adet PCIe NVMe SSD desteğinin olduğunu gördüm hem de HM370 çipsetini araştırarak biraz bilgilenmiş oldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakarta takılı NVMe yazmıştım, SATA SSD değil. Eğer ikinci bir NVMe olsaydı PCIe veriyolu hızı paylaştırılacağından aynı anda iki disk aktif olursa performans düşüklüğü yaşanırdı. Güncel ve default BIOS ayarlarında üreticinin beyan ettiği hızlara ulaşamıyorsanız yapabileceğiniz pek bir şey yok, bu tür sorunlar mevcut ve anakartlarla alakalı fakat bir bozukluktan, ayardan veya sürücüden kaynaklanma ihtimali çok düşük.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X