Şimdi Ara

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
7.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CookiePants

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: CookiePants

Kendi takımım hakkında bile son derece seviyesizce konuşulmasına rağmen burada bir hesap açma gereksinimi hissetmemiştim fakat gerçekten ağzım açık okudum bu konudaki yazılanları. CrueLProjectoR apaçi nickli arkadaşın ne yapmaya çalıştığını gerçekten çok fazla merak ettim. Bunun gibi ufak bir sosyal kitleye, göz önünde bulunan oyuncu veya takımlardan 15 yaş sınırını geçmeyen tartışma ve kötüleme tarzıyla bahsedince ne kazanıyorsun, ne kaybediyorlar sence ? Bunları okuyunca tavrın, tarzın, laubaliliğin yüzünden eğer o göz önündeki insanlar kötü ve daha iyi oyuncular da bu rezilliktiyse diye üzüldüm, ki sürekli her fırsatta "o adamların da ülkesinde bu şekilde site yoktur" "bu ülkedeki oyuncular da bu kadar olur zaten" "Türkiye'deki bi takımda oynamam ben" şeklinde ezmeye çalıştığın Türkiye'mi eğer sen temsil ediceksen hepimizin üzülmesi gerekir. Bütün bu yazdıkların Bertrand Russell' ın bi sözünü anımsattı bana "Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır."

ben eğleniyorum başkalarını bilemem ^^ Özgüven iyidir

Yazdıklarımı anlayabileceğini düşünerek hata etmişim, başarılar sana...

Sen benımkini anladınmı ? Tüm yazdığının cevabı tek kelimede zaten açık ve net burası ciddi bir forum değil bende eğlenceme bakıyorum.

• rehberlere devam edicek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

rehberlere devam edicek misin?

Töbe haşa öyle şey mi olur. Ne rehberi kardeşim konu ego tatmini için açılmış görmüyor musun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

rehberlere devam edicek misin?

Şu an takım cart curt işleriyle çok meşgulum onun için pek ilgilenemiyorum ama evet devam edicem işler biraz durulsun.
  • abi sizin takım ist ye katılamamış sanırım o kadar sözden sonra bir aksilik mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Türk takımlarındaki tekel olayını farkedemeyen insanlar var.Tekel 2 yönden.
    1.bütün ödüller sürekli bi kaç takım arasında dönüyor.
    2.büyük takımlara girebilmek için çok iyi oyuncu olmak yetmez.
    bunlara diyecek bişeyimiz yok.

Türk takımlarının süper ötesi olduğunu düşünen insanlar var hatta dünyanın en iyi top oyuncusunu "fabulous" en iyi mid "reosta"zanneden insanlar da mevcut.Bunu görmek için sadece bi turnuva izlemeniz yeterli.Bu takımları göklere çıkaran yine tr serverında toxic player dedigimiz adamlar 12-13 yaşında cocuklar.
    Lux q-w-r yapıp kill aldıgında chat ekranı yıkılıyor ve nelere şaşırdıkları hakkında bu referans saglıyor.

Dün zoccos-hwa maçını izledim.Zoccos bütün maç boyunca darius ve nasus(tank)a focuslanan bi takım.İstisnasız herkes ya ayrı ayrı birine focuslanıyor yada aralarına dalan dariusa bütün ultileri kullanarak öldürmeye çalışıyolar.Şimdi böyle bi maçı hemen hemen elo farketmeksizin her rank maçında görebiliriz.
    Ama maçı izleyenler napıyor ?
    -hwa çok iyi,nerf reosta,fabfabfab.
    Reosta bu mu abi ?
    evet çok iyi bi midlane bu adam,karşısındaki takım 0 pink ward 0 focus,niye seviniyorki şimdi bu diye düşünüyorum bulamıyorum.Üst tura çıkmalarına sevinebilirler ama adam ciddi ciddi iyi oynadığını zannediyor chattende böyle zannetmesi sağlanıyor.
    Akali ile yapması gerekenleri yapıyor diye bütün çocukların idolü reosta oluyor.

Hiç bi takımı tanımam etmem oyuncular hakkında fikrimde yok fakat hwanın ad sinin çok fazla saygısız olduğunu biliyorum.Diğer takımla maç yaparlarken haraket etmesine çok denk geldim.(skype dan kendi aralarında)
    Diğer taraftan TTnin bot laneine bakıyorum gram saygısızlıgını görmedigim 2 adam bilmiyorum anlatabildim mi.

özetle türk oyuncularının oyunu okuma yetenegi 0(stream izleyenler)Lux ultiyle kill aldığı için chatten yırtınan bi ekip olduğu için türk takımlarındaki oyuncularda olduklarından fazla iyi zannediliyor.
    İşin kötüsü oyuncularda bi süre sonra buna inanmaya başlıyolar.
    Fakat bence durum o kadar da süper değil

Gerçekten bu konu altından mesaj atmak istemiyordum fakat @papy0n güzel bi şekilde eleştirilerini yazdığı için cevap vermek istiyorum..
    1.bütün ödüller sürekli bi kaç takım arasında dönüyor.
    Evet bir kaç takım arasında değişiyor fakat oyuncularında değiştiğini farketmemişsin..

2.büyük takımlara girebilmek için çok iyi oyuncu olmak yetmez.
    bu maddede ne demek istediğini anlamadım fakat Türkiye'de iyi oyuncu kıtlığı var şuan bir kaç iyi oyuncu takım kurmak istiyor fakat yeterli seviyede oyuncu bulamadıklarından boş boş takılmaktalar..

Türk takımlarının süper ötesi olduğunu düşünen insanlar var hatta dünyanın en iyi top oyuncusunu "fabulous" en iyi mid "reosta"zanneden insanlar da mevcut.Bunu görmek için sadece bi turnuva izlemeniz yeterli.Bu takımları göklere çıkaran yine tr serverında toxic player dedigimiz adamlar 12-13 yaşında cocuklar.
    Lux q-w-r yapıp kill aldıgında chat ekranı yıkılıyor ve nelere şaşırdıkları hakkında bu referans saglıyor.

Kesinlike katılıyorum, fakat burda bizim hiç bi suçumuz yok ? Seviyenin çok düşük olduğunu biliyorum fakat bunu malesef biz düzeltmeyiz..
    Yani oraya çıkıpta abi ben iyi oyuncu değilim vs. tarzında şeyler söylemek çok saçma olur.

evet çok iyi bi midlane bu adam,karşısındaki takım 0 pink ward 0 focus,niye seviniyorki şimdi bu diye düşünüyorum bulamıyorum.Üst tura çıkmalarına sevinebilirler ama adam ciddi ciddi iyi oynadığını zannediyor chattende böyle zannetmesi sağlanıyor.
    Akali ile yapması gerekenleri yapıyor diye bütün çocukların idolü reosta oluyor.

O maçta gerçekten bende anlamadım yani çok iyi oynamadım ve karşı taraf çok iyi bi takımda değildi..Dediğim gibi bilirsiniz fan page'm var ordan bana yöneltilen sorular TR serverının kalitesini bana gösteriyor..Yani onların "reosta nerf" lafları emin ol beni hiç etkilemiyor..Ama cocukların idolu vs. olmak hem benim için hemde takımım için iyi birşey olduğunu söylemek zorundayım..

Hiç bi takımı tanımam etmem oyuncular hakkında fikrimde yok fakat hwanın ad sinin çok fazla saygısız olduğunu biliyorum.Diğer takımla maç yaparlarken haraket etmesine çok denk geldim.(skype dan kendi aralarında)
    Diğer taraftan TTnin bot laneine bakıyorum gram saygısızlıgını görmedigim 2 adam bilmiyorum anlatabildim mi.

O söylediğin 2 botlane ile oynadım belki bilirsin, TT'nin bot lane'i bizimkinden daha disiplinli olduğu ortada..Açıkcası ben Hexagon'n bi turnuva maçında vs. karşı tarafa hakaret ettiğine rastlamadım..Genel karşı tarafın picklerine laf atıyor o kadar..TT'dede oynadım Onur, dışardan çok çok iyi bi insan gibi görünüyor, belki öyle birisi ben tam teşhis koyamadım fakat "All'dan tamam beyler sıkıntı yok" diyip team chatten sövdüğü günleri biliyorum..Belkide dalga amaçlı kim bilir ?
    ------
    Dediğim gibi emin ol chatte full sayfa "fab fab fab veya reosta reosta" yazılması bizi sadece mutlu ediyor, evlerinde bizi destekleyen insanları görmek veya duymak bizi gerçekten motive ediyor..Ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, o tarz spamları inanın ciddiye almıyoruz yada bizim egomuzu hiç bi şekilde etkilemiyor..
    Bu tarz eleştirilere cevap vermeyi gerçekten çok seviyorum..Ama lütfen artık buraya gelipte Türk takımları çok kötü avrupada hiç bişi yapamaz falan demeyin çünkü öyle değiliz ve bunlarıda bi tarafımdan sallamıyorum, onlarla maç attık ve gerçektende gözünüzde büyüttüğünüz gibi değiller..Yada biz iyi oynamaya başladık bilemiyorum..
    Eğer bu muhabbet uzucaksa donanimhaber'de açtığım bi başlık var oraya copy-paste yaparak devam edebiliriz..Bu başlık başka bi amaçla açılmış, amacından sapsın istemiyorum..
    İyi forumlar.

team chatten sende sövüyorsun neden onuru karıştırdın anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryder

abi sizin takım ist ye katılamamış sanırım o kadar sözden sonra bir aksilik mi oldu?

rgesc klubunde bulunmuyoruz artık sizede tavsiye etmiyorum dolandırılırsınız yoksa :P
  • Öyle bi anlattnki kassadin alasım geldi ellerine saglık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

abi sizin takım ist ye katılamamış sanırım o kadar sözden sonra bir aksilik mi oldu?

rgesc klubunde bulunmuyoruz artık sizede tavsiye etmiyorum dolandırılırsınız yoksa :P

abi burdan build rehberlere devam etsen biraz ara verdin özledik :).
  • quote:

quote:

quote:

abi burdan build rehberlere devam etsen biraz ara verdin özledik :).

Yaranılmıyor bu foruma ondandır
  • quote:

quote:

Aynı sey e devam edıyorsun gercekten uzmek ıstemıyorum arkadasım senı gecmısı bırak gelecegıne bak boyle bırsey kazanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

Aynı sey e devam edıyorsun gercekten uzmek ıstemıyorum arkadasım senı gecmısı bırak gelecegıne bak boyle bırsey kazanamazsın

Kazanırım kazanmam üzülürüm üzülmem orası sizi ilgilendirmez. Zebani gibi hop ordan hop burdan çıkmazsan sevinirim

• DAT EGO!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

Kazanırım kazanmam üzülürüm üzülmem orası sizi ilgilendirmez. Zebani gibi hop ordan hop burdan çıkmazsan sevinirim

sen tek taraflı itham etmeye devam edersen üzülücegini bekirtiyorum yollarınız ayrıldı bitti gereksiz polemik yaratıp prim kazanmaya çalışmaktan vazgeç

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.