Şimdi Ara

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahri'ye penetration'ı ne amaçla kasıyorsun ? Zaten AP Ratioları kötü..

Zaten ap ratioları kötü diye kasıyorum ? lol herkes kasar ahriye penetration -_- Kastıgın mr pen sana aldıgın rabadondan daha fazla vurmanı saglıyor.

peh kafam güzelmiş yazarken anlatmak istediğim Rabadon almadan magic pen boots + abbysal + haunthing guise + void almak elise dışında mantıksız..
    Rabadon rushladıktan sonra 2 skille farmı alıp sağa solada gidebiliyorsn..Bu şekilde Q'daki true dmg'ı daha efektif kullanıyosun..Zaten "E" dmg vurmuyor, Q'da yarı True dmg

o dediğini aldıgım itemlerlede yapabiliyorsun. Zaten ahrinin base damageleri ve ap ratioları kötü mr pen almak en mantıklısı. Herkesin buildi ve oyun stili kendine kimsenin buildine bu çok doğrudur diyemeyiz adam öyle oynuyorsa ona göre iyidir bak ben böyle oynuyorum gayette memnunum gayette carryliyorum sende öyle oynuyorsun yapacak bişey yok.

Karşıda sıfır MR varken penetration rushlamak mantıklımı neyse sustum sustum..
    Baltalı ilah mod: off

Flat penetration ile % penetration arasındaki farkı biliyor musun acaba ?

Bilmiyor anlamıyor o np hwada oynayınca herkes op np. Ama gel gör ki hwa worst team :D Solo q 1600 elodan bile 5 tane random adamı bir araya getirsen bile yenebilirler hwayı lol

Yasin unutma bak bu dediğimi sana oyunu öğreten adamlar gelip gece gündüz benden tavsiye alıyorlar.

Hadi bakalım sözünün eri olda 5 tane 1600 elo çıkar yenerseniz oyunu bırakıcam oki ?
    Kimse bana tam olarak oyunu öğretmedi, sadece zamanında iyi oyuncularla oynadım ve gelişmemde yardımcı oldular ?
    Kulak - Boynuz ilişkisi ;)
    Herşeyi Solo Q'dan ibaret sananlar acıyorum halinize..
    LAYNNN SNOOPEH GELDI LAYNNN :D:D
    O Solo Q'da taptığınız adamları yeniyoruz biz NP

17 martta görüşürüz (yüz yüze anlamında) çok yakışıklısın delağanlı.

iyi olan kazansın

bırak şimdi oyunu bebek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten ap ratioları kötü diye kasıyorum ? lol herkes kasar ahriye penetration -_- Kastıgın mr pen sana aldıgın rabadondan daha fazla vurmanı saglıyor.

peh kafam güzelmiş yazarken anlatmak istediğim Rabadon almadan magic pen boots + abbysal + haunthing guise + void almak elise dışında mantıksız..
    Rabadon rushladıktan sonra 2 skille farmı alıp sağa solada gidebiliyorsn..Bu şekilde Q'daki true dmg'ı daha efektif kullanıyosun..Zaten "E" dmg vurmuyor, Q'da yarı True dmg

o dediğini aldıgım itemlerlede yapabiliyorsun. Zaten ahrinin base damageleri ve ap ratioları kötü mr pen almak en mantıklısı. Herkesin buildi ve oyun stili kendine kimsenin buildine bu çok doğrudur diyemeyiz adam öyle oynuyorsa ona göre iyidir bak ben böyle oynuyorum gayette memnunum gayette carryliyorum sende öyle oynuyorsun yapacak bişey yok.

Adam böyle oynamış carrylemeyis, hayır acsa dese neden kaybettim verirsin bu cevabı. Egonu azıcık belli etme forumda senden iyi bı mid olunca kıskanmaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyor anlamıyor o np hwada oynayınca herkes op np. Ama gel gör ki hwa worst team :D Solo q 1600 elodan bile 5 tane random adamı bir araya getirsen bile yenebilirler hwayı lol

Yasin unutma bak bu dediğimi sana oyunu öğreten adamlar gelip gece gündüz benden tavsiye alıyorlar.

Hadi bakalım sözünün eri olda 5 tane 1600 elo çıkar yenerseniz oyunu bırakıcam oki ?
    Kimse bana tam olarak oyunu öğretmedi, sadece zamanında iyi oyuncularla oynadım ve gelişmemde yardımcı oldular ?
    Kulak - Boynuz ilişkisi ;)
    Herşeyi Solo Q'dan ibaret sananlar acıyorum halinize..
    LAYNNN SNOOPEH GELDI LAYNNN :D:D
    O Solo Q'da taptığınız adamları yeniyoruz biz NP

14. dk da dragon kesicem diye inhib veren gördüğüm en kötü takımdan birinde oynayıp bu kadar laf yapman şaşırtıyor beni. Bu arada kimseyi yenemiyorsunuz 14. dk da inhib veriyorsunuz fnatice soakgasokgas solo q dan 2000 5 tane random adam fnatice karşı oynasa sizden daha mantıklı şeyler yapar en dandikleri olsa bile. Pls solo q belli bi seviyeden sonra sizi aşıyor zaten hiç olmadığın için 2500 3000 arasını bilmiyorsun. Ap ratioların düşük oldugu herolara flat pen kasılmasını bile anlamamışsan konuşacak bişeyim yok yasin kusura bakmada sana oyunu ögretenler senin tabirinde gelişmende yardımcı olanlar sana hiç bişey öğretememiş ki onlarda senin ne seviye bi oyuncu oldugunu bilip bana söylüyorlar zaten np.

Not : snoopehle senin hwada attıgın maç kadar oynamışlığım var pls yapma bunu.

Not 2 : Bu arada henüz mid mekaniklerini yeni kavramış birisin yasin diğer laneler hakkında en ufak bi bilgin bile yok doğru düzgün bi maça çıksan çuvallayacak durumdasın benim bu oyunda mainim olmadı yada şöyle diyelim ben senin gibi '' top mekaniklerini henüz kavrayamadım iddiam yok ondan oynayamam '' demek yerine her lanede tam performans gösteren bi oyuncuyum. Ben bu oyunu yıllardır tutupta ahriye niye mr pen kastın diyen birine laf söyletmek için oynamadım hwada olman yada fnaticte bile oynasan oldugun takımın bi önemi yok. Zaten hwada iyi bir takım değil istediğini söylede tutupta avrupada normal oynayan bi takımı bile yenebilecek potansiyelde değilsiniz. Fnatic maçını görüyoruz örnek 1 göz göre göre 14. dk da dragon için inhib veren takımdan ne beklenir ki. Bırak saygıyı cıkarda türkiyeyi bunlarmı temsil ediyor diye yuhlarım kusura bakmada gidip trdeki 2 3 bronzu kandırırsın bunlarla beni değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 1 Mart 2013; 20:29:23 >

• Tatlım sen neler yazıyorsun öyle :D sabah yürek mi yedin..Tamam tamam haklısın..
    Çık bi nefes falan al
  • Neler dönmüş Serhat ya.
  • Adamlar tartıştığı kişinin egosuna laf atıp kendi egosunu tatmin ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 1 Mart 2013; 21:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tatlım sen neler yazıyorsun öyle :D sabah yürek mi yedin..Tamam tamam haklısın..
    Çık bi nefes falan al

Tatlım ? Mahalle arkadaşlarınla karıştırdın heralde ^^ En azından düzgün cevap beklerdim hani kendini savunduğun falan ama savunulacak bi tarafı olmadığı için anlıyorum neyse not going to argue
  • Hocam benim söyle bir sorunum var.bronze 3 de sürünüyorum.Çoğu oyunda earlyde çok iyi oynayıp 3-5 kill alıp çok az ölerek lanelere gank atıyorum.oyun lateye gittiğinde ise tf pozisyonlarım kötüleşiyor ve kaybediyorum.Sizce sorunum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Hocam benim söyle bir sorunum var.bronze 3 de sürünüyorum.Çoğu oyunda earlyde çok iyi oynayıp 3-5 kill alıp çok az ölerek lanelere gank atıyorum.oyun lateye gittiğinde ise tf pozisyonlarım kötüleşiyor ve kaybediyorum.Sizce sorunum ne ?

kendin sormuş kendin cevap vermişsin zaten. Ama tek sorunun bu değil tabi ki uzun uzun anlatmak isterimde vaktim yok yakın zamanda rehber yapacağım bu konuyla ilgili
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Hocam benim söyle bir sorunum var.bronze 3 de sürünüyorum.Çoğu oyunda earlyde çok iyi oynayıp 3-5 kill alıp çok az ölerek lanelere gank atıyorum.oyun lateye gittiğinde ise tf pozisyonlarım kötüleşiyor ve kaybediyorum.Sizce sorunum ne ?

kendin sormuş kendin cevap vermişsin zaten. Ama tek sorunun bu değil tabi ki uzun uzun anlatmak isterimde vaktim yok yakın zamanda rehber yapacağım bu konuyla ilgili

"How to carry low elo?"

Burası resmen "Prolar çarpışıyor"a dönmüş

Bkz:
     CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada hiç unutmam girdiğimiz duo maçta 0 8 oynayan reosta bu :D 5 0 oynarken carryleyemedim o derece adam gitti midde feedledi olmadı topa git dediler ordada feedledi falan :D
  • quote:

Bu arada hiç unutmam girdiğimiz duo maçta 0 8 oynayan reosta bu :D 5 0 oynarken carryleyemedim o derece adam gitti midde feedledi olmadı topa git dediler ordada feedledi falan :D

Sen bile taşıyamadıysan durum vahim.
  • HWA Fnatic maçına HWAya laf atmışsınız ama nedense bu laflarınız HWAyı hep küçümseme amaçlı. "HWA gördüğüm en kötü takımlardan" "Fnatic'e karşı yaptıklarına bak" diyenleri anlamıyorum. Neden HWAdan iyiyseniz sizleri turnuvalarda dereceye yerleşmiş olarak görmüyoruz ? Ya HWA ya DP ya TT ya da PlanB oluyor finallerde. Siz nerdesiniz ? Oturarak atmak tutmak kolay. Bu arada Fnatic'e karşı kolaysa siz oynayın. Daha Türkiye'nin en iyi takımlarıyla oynamamış arkadaşlar gelmiş burada Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Fnatic maçı hakkında atıp tutuyor. Amaç çamur atmak. Yükseleni düşürmeye çalışmak.

"Eğer kimse sizden nefret etmiyorsa hedefinize ulaşmamışsınızdır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peeps -- 3 Mart 2013; 0:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

HWA Fnatic maçına HWAya laf atmışsınız ama nedense bu laflarınız HWAyı hep küçümseme amaçlı. "HWA gördüğüm en kötü takımlardan" "Fnatic'e karşı yaptıklarına bak" diyenleri anlamıyorum. Neden HWAdan iyiyseniz sizleri turnuvalarda dereceye yerleşmiş olarak görmüyoruz ? Ya HWA ya DP ya TT ya da PlanB oluyor finallerde. Siz nerdesiniz ? Oturarak atmak tutmak kolay. Bu arada Fnatic'e karşı kolaysa siz oynayın. Daha Türkiye'nin en iyi takımlarıyla oynamamış arkadaşlar gelmiş burada Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Fnatic maçı hakkında atıp tutuyor. Amaç çamur atmak. Yükseleni düşürmeye çalışmak.

Fnaticle gayette oynadım hocam sen daha karşındakinin kim oldugunu bilmeden ağzını açmamayı öğren derim. İster dünyanın en iyi takımı olsun hwanın yaptıgı hatayı solo q da 1300 elo 5 random adam yapmaz. Bana bahane bulma

ha bu arada not : bana benim gibi 4 tane daha adam bul sonra bu derece işini konusuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 3 Mart 2013; 1:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

konuyu kaçırmışım beyler dıamondum challangerım demıs mı bu eleman?
    demedıyse gıdıp bı abdest alayım bari kıyamet kopmadan ?

Lol öyle birşey demedim demem. Ama eminim ki gidip diamond olsan 500 tane konu açar hergün spam yapar zil takıp zurna çalar oynardın
  • quote:

quote:

HWA Fnatic maçına HWAya laf atmışsınız ama nedense bu laflarınız HWAyı hep küçümseme amaçlı. "HWA gördüğüm en kötü takımlardan" "Fnatic'e karşı yaptıklarına bak" diyenleri anlamıyorum. Neden HWAdan iyiyseniz sizleri turnuvalarda dereceye yerleşmiş olarak görmüyoruz ? Ya HWA ya DP ya TT ya da PlanB oluyor finallerde. Siz nerdesiniz ? Oturarak atmak tutmak kolay. Bu arada Fnatic'e karşı kolaysa siz oynayın. Daha Türkiye'nin en iyi takımlarıyla oynamamış arkadaşlar gelmiş burada Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Fnatic maçı hakkında atıp tutuyor. Amaç çamur atmak. Yükseleni düşürmeye çalışmak.

Fnaticle gayette oynadım hocam sen daha karşındakinin kim oldugunu bilmeden ağzını açmamayı öğren derim. İster dünyanın en iyi takımı olsun hwanın yaptıgı hatayı solo q da 1300 elo 5 random adam yapmaz. Bana bahane bulma

ha bu arada not : bana benim gibi 4 tane daha adam bul sonra bu derece işini konusuruz

Benim lafım kimseye değil. HWAya laf atanlar nerede diyorum onu anlamıyorum. Daha iyi olduğunuzu düşünüyorsanız kurun bir kadro katılın turnuvaya geliştirin kendinizi. Kimsenin ilk takımı Fnatic kalitesinde değildi. HWAda değildi ama geliştiler.

• quote:

quote:

quote:

Lol öyle birşey demedim demem. Ama eminim ki gidip diamond olsan 500 tane konu açar hergün spam yapar zil takıp zurna çalar oynardın

demişin işte ilk sayfada. bu nickin geçtiği her sayfada var zaten. yok dıamondun yok challenger oldum.yalan soyleme barı.
    ben no lıfe oynamıyorum o yuzden dıamon olsam" vay laaa" derım pc kapatıp hayatıma devam ederım bu kadar :)

No life değilsen ne diye laf yetiştirmeye calısıyorsun hocam ?

• quote:

quote:

quote:

demişin işte ilk sayfada. bu nickin geçtiği her sayfada var zaten. yok dıamondun yok challenger oldum.yalan soyleme barı.
    ben no lıfe oynamıyorum o yuzden dıamon olsam" vay laaa" derım pc kapatıp hayatıma devam ederım bu kadar :)

Adam yes life beyler.

• quote:

Anlamıyorum sizin kafanızı. HWA'yı eleştirmek için onlardan iyi olmak diye bir zorunluluk yok. O zaman teknik direktör eleştirmek için Alex Ferguson, siyasetçi eleştirmek için George Washington, dini tartışmalar için peygamber olmak lazım. Her iyi oynayan kişi bir takımda bulunmak zorunda değil, kaldı ki bu bir takım oyunu; sen ne kadar iyi olursan ol başarın garanti değil, yanındakilerin performansı da önemli. Kaldı ki bütün iyi oyuncular bir takımda bulunacak diye kaide yok. Phantomlord en iyi streamer'lardan birisi hem oyun kalitesi hem de anlatım olarak ve profesyonel bir takımda değil; HWA'dan hiç kimse o adamın yarısı kadar oynamıyor.

Ayrıca kusura bakma da bizim takımların kimler tarafından şişirildiği malum. Hala Go4LoL seviyesindeler, maksimum 1600 - 1700 elo takımların katıldığı ufak çaplı bir turnuvadır; hiçbir büyük takım da katılmaz o turnuvalara.

Not: Bu CruelProjector'u de tanımıyorum fakat egoist tavrından sevmedim kendisini, koruyormuşum gibi olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Anlamıyorum sizin kafanızı. HWA'yı eleştirmek için onlardan iyi olmak diye bir zorunluluk yok. O zaman teknik direktör eleştirmek için Alex Ferguson, siyasetçi eleştirmek için George Washington, dini tartışmalar için peygamber olmak lazım. Her iyi oynayan kişi bir takımda bulunmak zorunda değil, kaldı ki bu bir takım oyunu; sen ne kadar iyi olursan ol başarın garanti değil, yanındakilerin performansı da önemli. Kaldı ki bütün iyi oyuncular bir takımda bulunacak diye kaide yok. Phantomlord en iyi streamer'lardan birisi hem oyun kalitesi hem de anlatım olarak ve profesyonel bir takımda değil; HWA'dan hiç kimse o adamın yarısı kadar oynamıyor.

Ayrıca kusura bakma da bizim takımların kimler tarafından şişirildiği malum. Hala Go4LoL seviyesindeler, maksimum 1600 - 1700 elo takımların katıldığı ufak çaplı bir turnuvadır; hiçbir büyük takım da katılmaz o turnuvalara.

Not: Bu CruelProjector'u de tanımıyorum fakat egoist tavrından sevmedim kendisini, koruyormuşum gibi olmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR]

Gördüğün gibi HWA Worst team demiş arkadaş. HWA en kötü takımsa siz ondan iyisinizdir mantıklı düşünürsek peki siz nerdesiniz diyorum. HWA en kötü takım hiç birşey bilmiyorlar diye atıp tutmak kolay ama bu eleştiriye girmiyor. Kötülemeye ve küçük düşürmeye giriyor. HWA şu maçında kötüydü, şu taktiğini uygulamaması lazımdı derseniz eleştiri olur. Türk milleti acımasız. Eleştiri yaptığını zanneder ama çok sert laflar eder.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.