Şimdi Ara

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
7.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elyaesin

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

quote:

Bu arada snoopehle oynuyorum simdi Ad oynuyorum isteyen spec atabilir

yada streami var adamın zaten

chatte sana paso dat graves diyorlar

Yok be diyen yok öyle bişeyi lol adamlar o kadar ganka ragmen cok iyiydiniz diyor sen nasıl okuyosun ? :D

Tf uyuz etti benı sogudum oyundan cidden

stream chatinde diyorlar,bir pozisyonda kurtarabilirdin snoopehi yanından geçtin gittin ya pc donmuş,o yüzden dat graves spami yaptılar stream chatine

Pc min cok dandik olduğunu söylemiştim baseden laneye giderken alt tab atarım ama zamanında dönerim yanı. Bu sefer bi dondu bi dondu geldigimde adam ölmüştü T_T

Zaten oyuna girerken falan 3 4 dk bekletiyor milleti pcm. Oyuna girerken görmüşsünüzdür en son garanti benimdir. %20 lerde falan millet bekler bekler girince wooden pc yazar ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 25 Şubat 2013; 13:44:29 >

• Bu arada 2. oynayışım kendisiyle 1.si sezon 1 yada 2ydi daha sk dayken adam. Daha iyi olmuş o zamandan bu zamana kadar. Sk dayken bana gank gelip ölüyordu T_T
  • Fizz build yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susamcık

Fizz build yok mu

O nickinin ne oldugunu söylersen var :(
  • Diana hakkında ne düşünüyorsun ? s3 geldiğinde beridir sadece full tank diana görüyorum ap olarak rylai yada liandry alıyorlar sadece , bu viable'mı sence ?
  • Lich Bane , Rabadon ,Void Staff ,Zhonya ,Abyssall , Twin Shadows gidiyorum normalde
  •  CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei

Öncelikle ss'i koymak istedim oyundan almayı unuttugum için lolkingden koyayım bari dedim. O tf ne uyuz etti beni 6 kere öldüm 6 sıda onundur heralde cok güzel timingi vardı adamın. Herneyse sorulara gelelim ;

@Sus ( nickini yazmak istemiyorum :P ) : cok fazla fizz oynayan biri değilim oynayıncada ad falan oynayıp fantezi yapıyorum açıkcası. Builde gelince lich bane zhonya rabadon void bunun yanınada warmog alabilirsin oyuna göre

@Unseen Predator : Dianayı insanlar neden oynamayı bıraktı anlayamadım zaten. Çok op aslında arada sırada oynayanlar var damage output u ve tankyligi aşırı denebilecek seviyede. Ama yanı tank oynamak saçma cok cok alırsın zhonya roa falan yeter onlar sana arada trinity'li garip buildlerle oynayanlar oluyor o halide çok güçlü aslında.. Hertürlü oynanabilecek bi champ ama tank gereksiz kaçar biraz görevi o değil zaten kadının o skillset varken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 25 Şubat 2013; 14:35:20 >

• Iyi oynayan herkesin ni PC si kotu olur arkadas? Sirf bu yuzden satacagim canim notebookumu :( Gidip kotu birsey alayim belki oyun kalitem artar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Iyi oynayan herkesin ni PC si kotu olur arkadas? Sirf bu yuzden satacagim canim notebookumu :( Gidip kotu birsey alayim belki oyun kalitem artar :)

Fakirlik başa bela :( Gelmişsin kimlerle oynuyorsun her dk oyundan atan 15 fpsyle oynatan pcyle oynuyorsun şaka gibi. Neyse ki yakında imkanlarım olacak o zaman streamede başlayabileceğim donanımımda iyi olacak.
  • quote:

quote:

Iyi oynayan herkesin ni PC si kotu olur arkadas? Sirf bu yuzden satacagim canim notebookumu :( Gidip kotu birsey alayim belki oyun kalitem artar :)

Fakirlik başa bela :( Gelmişsin kimlerle oynuyorsun her dk oyundan atan 15 fpsyle oynatan pcyle oynuyorsun şaka gibi. Neyse ki yakında imkanlarım olacak o zaman streamede başlayabileceğim donanımımda iyi olacak.

Forumun 6.si oldugun zamanlarda da unlu bir streamer ile oynamistin kimdi o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

quote:

Forumun 6.si oldugun zamanlarda da unlu bir streamer ile oynamistin kimdi o?

oda snoopeh'di ^^ yellowpete falanda vardı sanırım dunno

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

e o zaman senden de birseyler bekleriz Em Mathers. Bilgi paylastikca degerlenir.

Edit:
    Pamuk parmaklar klavyeye :) Bildiklerinizi paylasin herkez faydalansin.

"herkes"

3 :)

Admin post kasıyor beyler reportlayın
  • Bu arada hocam çok güzel bir konu olmuş eline sağlık inşallah düzenli ve devamlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

quote:

quote:

quote:

Rumble mid hakkında görüşlerin neler?

Rumble nereye gitse op bi karakter açıkcası midide gayet iyi fakat oynanmıyor. Fakat gerek shieldiyle cogu ap heronun küçük caplı pokelerini engellemek gerek op dediğim damagesiyle tuttumu tek comboda ap heroları kesebilecek düzeyde. Topta bile full tank giden adamlara bile yapabiliyorken bunu midde sorun olmuyor. Fakat lane kontrolün iyi olmalı.

Ama s3 yani league of warmog ta çok gözden düştü rumble diğer ap şampiyonlar gibi. Acıyorum riota.

Son rumble oyunuma bakabilirsin... Düştümü düşmedimi anlarsın o zaman ^^

Eskisini aratıyor ne olursa olsun :3 , bu gün 6 rumble oyunu attım 6 win ama fightlarda eskisi gibi gelmiyor .

Eskisi gibi olsa 6 oyunda 8 win mi alacaktın ? Bence öncekine oranla çok çok iyi durumda Rumble.

2 sinde zaten takım taşıdı :3

• Ap tryn nerflenmeden oynayın beyler. Cok fena yeniliyorduk latede tek başıma carryledim lol. Solo winnerlardan biri. First time bu arada en son sezon 1de kendim keşfetmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 25 Şubat 2013; 17:26:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReverdyFromLoL

büyük İ leri halledersen 10 numara

Neyi varmış ki onların ? :D

İngilizce kelimelerde büyük İ olmaz onun için dedim
  • quote:

quote:

quote:

Görülmüyor bile :P
  • Bu arada beyler çok üşengecim ya hiç yazasım gelmedi bu aralar. Kısa zamanda vayne guide yada ranked için rehber yapacağım. Kusura bakmayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Görülmüyor bile :P

Öyle olsun

• Koymak istedim ahriylede çok iyi gidiyorum 4 win 0 lose ve tek başıma carryledim tüm oyunları. Bot laneyi ezdim yanı en az 15 kere ganklemişimdir yinede cs farkı yoktu dianayla hatta kulesini bile almıştım. Bu günlerde iyi bir champ arayanlar için ahriyi önerebilirim.

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.