Şimdi Ara

CrueLProjectoR Ranked günlüğü Diamond (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni oyuna giriyorum arkadaşlar rahat bir oyun olacak en azından benım için ^^ Seri maçlarının ağırlığı olmadan
  • Hayırlı olsun diamond. Bakalım ben ne zaman görücem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

Bitti maç arkadaşlar güncelledim ^^

Tebrikler, daha bitmedi bunun Diamond I'e kadar yolu var. Hatta Challenger'a
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim moruk iyi oyunlar
  • gj reyiz
  • Bugün son veriyorum ranked oynamaya yarın görüşmek dileğiyle !
  • Helal Acımasız projektör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Helal Acımasız projektör

Haykıran metalcı olmasın o ? ^^ Hahhah başlamayım yine bozarım yoksa :D

@MeDaLion : lol... neyi var ki
  • tr gibi silver,bronzlarla oynayacak halin yok.Tebrix projektör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 20 Şubat 2013; 22:20:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu heyecanı benimle paylaşan herkese teşekkürler ve iyi akşamlar beyler :) Yarın görüşmek üzere !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 21 Şubat 2013; 0:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

daha sezon 3 e geçeli ne kadar olduki 650-700küsür maç yapmışsın ?

12 kasımda bitti S2. Günde 10 oyun civarı atsa yapabilir 700 maç yani.
    30 dk dersen tanesine 5 saat falan eder ki, temiz boş zaman gerekli günde 5 saat oyun atabilmek için. (PC başında geçirilen süre demiyorum altını çizelim.)

Laf söylemesine söylerdim de konuya, herkes bir şans daha hak eder. Bol şans falan filan.

Edit: Tarihihttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Season_Two dan baktım ben. Doğru yanlış bilemem, okumaya üşendim baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Şubat 2013; 0:38:36 >

• Her lanede oynayabilmeni takdir ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

30 dk dersen tanesine 5 saat falan eder ki, temiz boş zaman gerekli günde 5 saat oyun atabilmek için. (PC başında geçirilen süre demiyorum altını çizelim.)

Laf söylemesine söylerdim de konuya, herkes bir şans daha hak eder. Bol şans falan filan.

Edit: Tarihihttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Season_Two dan baktım ben. Doğru yanlış bilemem, okumaya üşendim baya.

lütfen şaka olsun :(
    Sosyal olayları falan geçtim onlar bi nevi tercih meseleside abi sağlık durumuda mı bozulmuyor bu adamların,kas hareketsizligi ve erimesi,duruş bozuklugu,boyun düzleşmesi ve ağrısı yine ona bağlı baş agrısı,gözler hadi hiç bişey olmadı götü ağrır adamın ya oha çok fena çok.

ciddi ciddi merak ediyorum bu semptomlar başına geliyormu geliyosa napıyor? gelmiyosa nasıl yapıyorda gelmiyor ?
    wow

• geç olcak biraz ama hayırlı olsun.
    11.dakkada first blood demişsin ya,içim gidiyo içim :D burda dakka 3de birisi kesin fb veriyo kıymetini iyi bil oraların :p
    gl hf
  • quote:

Sosyal olayları falan geçtim onlar bi nevi tercih meseleside abi sağlık durumuda mı bozulmuyor bu adamların,kas hareketsizligi ve erimesi,duruş bozuklugu,boyun düzleşmesi ve ağrısı yine ona bağlı baş agrısı,gözler hadi hiç bişey olmadı götü ağrır adamın ya oha çok fena çok.

ciddi ciddi merak ediyorum bu semptomlar başına geliyormu geliyosa napıyor? gelmiyosa nasıl yapıyorda gelmiyor ?
    wow

custom, normal falan oyunlar da dahil değil buna. 5v5 ve 3v3 maçları ayrı mı tutuluyor onu da bilmiyorum. Onlara bakarsan daha da ilginç bir hal alabilir aslında. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama bir arkadaşıyla beraber kullanıyordur accountı demek.

Unutmadan söylüyeyim, muhtemelen benden ufak yaşlardadır arkadaş. Sağlığından olma pahasına oyun oynamamalı hiç kimse, buna para kazanan insanlar da dahil yani.
    Okuluna git ders yap falan filan ya da işe gir çalış değil dediğim. Sağlığına dikkat etmek. Dinler ya da dinlemez beni bağlayan bir şey değil de, en azından söylemiş olalım. Hani işsiz de olsan, okumamış da olsan bir şekil hayatını devam ettirebilirsin de, sağlığından olursan o iş baya zorlaşır.

Sosyal mesajı da yapıştırdığımıza göre ben konudan uzaklaşıyorum artık. Herkese bol şans.

• quote:

quote:

wow

custom, normal falan oyunlar da dahil değil buna. 5v5 ve 3v3 maçları ayrı mı tutuluyor onu da bilmiyorum. Onlara bakarsan daha da ilginç bir hal alabilir aslında. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama bir arkadaşıyla beraber kullanıyordur accountı demek.

Unutmadan söylüyeyim, muhtemelen benden ufak yaşlardadır arkadaş. Sağlığından olma pahasına oyun oynamamalı hiç kimse, buna para kazanan insanlar da dahil yani.
    Okuluna git ders yap falan filan ya da işe gir çalış değil dediğim. Sağlığına dikkat etmek. Dinler ya da dinlemez beni bağlayan bir şey değil de, en azından söylemiş olalım. Hani işsiz de olsan, okumamış da olsan bir şekil hayatını devam ettirebilirsin de, sağlığından olursan o iş baya zorlaşır.

Sosyal mesajı da yapıştırdığımıza göre ben konudan uzaklaşıyorum artık. Herkese bol şans.

Pek kasmadım açıkcası yeri gelir hiç oynayamam günde yeri gelir 5 10 oyun atarım sadece ranked oynuyorum custom normal falan girmiyorum zaten cok nadirdir. Sağlık durumuna gelince hiçbir problemim yok diyebilirim...

Oyuna giriyorum bu arada sonucu koyacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: slymane

geç olcak biraz ama hayırlı olsun.
    11.dakkada first blood demişsin ya,içim gidiyo içim :D burda dakka 3de birisi kesin fb veriyo kıymetini iyi bil oraların :p
    gl hf

bazen 18 20 dk bile oldugu oluyor oda dragon fightinda falan genellikle ^^

@Tensa Zangetsu : Teşekkür ederim hiçbir zaman mainim olmadı her lanede neredeyse aynı performansla oynarım zaten bu zamana kadar junglersız hiçbir laneyi kaybetmedim hatta snoopehle oynadığım zamanlarda oldu mid oynarken camplamıştı falan benı fakat kötü oynuyordu ^^
  • quote:

quote:

quote:

wow

Benim s3te 900den fazla ranked oyunum var kıç kaslarım gelişti .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.