Şimdi Ara

CrueLProjectoR Ranked günlüğü Diamond (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 20 Şubat 2013; 14:48:13 >
  • başarılar
  • Stream yapaydın iyiydi
  • gg easy
  • Bitti ilk maç arkadaşlar ilk mesaja koydum ss'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

Stream yapaydın iyiydi

Bilgisayarımı yeniden toplayıp yapmayı düşünüyorum zaten internetide yenileyerek fakat bir kaç ayı alır sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

Stream yapaydın iyiydi

Bilgisayarımı yeniden toplayıp yapmayı düşünüyorum zaten internetide yenileyerek fakat bir kaç ayı alır sanırım

İnşallah ayarlarsın hocam tebrikler bu arada ilk oyun win
  • Takip. Son zamanlarda biraz büyümüş gibisin insanliğa adım attın sonunda. Okuyacağım konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip 3 win bekliyoruz senden
  • Basarilar...

• Yine mi Irelia?
    Başarılar, umarım yükselirsin.
  • takipteyiz başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Takip. Son zamanlarda biraz büyümüş gibisin insanliğa adım attın sonunda. Okuyacağım konuyu.

İnsanlık demeyelim şuna trollüğü bıraktım sırf pasif konu okuyup kendi kendime gülmek yerine barışayım forumla bende takılayım tarzıydı daha çok ^^

Edit : 2. maça başlayacağım birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 20 Şubat 2013; 16:41:16 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle güldük eğlendik bu zamana kadar fakat bu 6. oyuncu trollüğü yeterince sıktı bence trollükle gerçeği birbirinden ayırmanız dileğiyle şöyle bir giriş yapmak istiyorum... Herkes şu ranked günlüğü zımbırtısını kullanmaya başlamış bende başlamak istedim aralarda sıkıntıdan mola verirken birşeylerle uğraşmak iyi oluyor ve başlamışkende en heyecanlı yerinden başlayım dedim. Kısaca özetlemek için ss'i hemen koyayım

Buda lolking :http://www.lolking.net/summoner/euw/21009694

İlk maç : Tahmin ettiğimdende kolaydı 2 diamond 3 platımız vardı fakat karşı takım setupına bakarak cok zor bi maç olacağını düşünmüştüm fakat hiç tahmin ettiğim gibi olmadı... 11. dk da fb aldık sonrası cok çabuk gelişti zaten karşımda ki singedi oyundışı bıraktım gerçi lanesini yenmeyen yoktu ^^ İşte ss ;

CrueLProjectoR Ranked günlüğü Diamond

İ

6.oyuncu mesajını çok iyi hatırlıyorum üstüne üstüne ısrar ediyordun o trollük degildi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ety Puff

quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle güldük eğlendik bu zamana kadar fakat bu 6. oyuncu trollüğü yeterince sıktı bence trollükle gerçeği birbirinden ayırmanız dileğiyle şöyle bir giriş yapmak istiyorum... Herkes şu ranked günlüğü zımbırtısını kullanmaya başlamış bende başlamak istedim aralarda sıkıntıdan mola verirken birşeylerle uğraşmak iyi oluyor ve başlamışkende en heyecanlı yerinden başlayım dedim. Kısaca özetlemek için ss'i hemen koyayım

Buda lolking :http://www.lolking.net/summoner/euw/21009694

İlk maç : Tahmin ettiğimdende kolaydı 2 diamond 3 platımız vardı fakat karşı takım setupına bakarak cok zor bi maç olacağını düşünmüştüm fakat hiç tahmin ettiğim gibi olmadı... 11. dk da fb aldık sonrası cok çabuk gelişti zaten karşımda ki singedi oyundışı bıraktım gerçi lanesini yenmeyen yoktu ^^ İşte ss ;

İ

6.oyuncu mesajını çok iyi hatırlıyorum üstüne üstüne ısrar ediyordun o trollük degildi :)

Sence trollesem bunu göstere göstere yapmak yerine kendi kendime zevk alarak bıyık altından gülerek yapamazmıyım ? Öyle daha iyi dene derim ayrı bi eğlencesi var ^^

• 2. oyuna başladım arkadaşlar
  • Yani dünyanın en iyi 6. oyuncusuyum diyorsun ?
  • adam lane 'i "leyn" diye degilde lane diye okuyor. Ben kacar.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

2. oyuna başladım arkadaşlar

adam 2. oyununu atıyor. yi al tam senlık. cok gulduruyo bu cocklar benı yav :)

Seni dışarıya alsak ? ^^
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.