Şimdi Ara

Cruiser ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlkokul çağlarımdan beri, chopper / cruiser tarzı motorlara karşı çok büyük bir zaafım var, şu anda 16 yaşındayım ve ehliyet yaşım geldiğinde, kesemi fazla yakmayacak bir cruiser'a sahip olmak istiyorum. Bütçem ancak 3000 liraya kadar çıkabilir.

Daha pahalı bir makina şimdilik alamam (bunu bile zar zor alacağım, iş vs.) zaten ghetto'da yaşıyorum, çevremde motorlarla ilgilenen pek fazla kişi yok, motor deneyimim sadece köyde olduğum sıralarda birkaç kez arkadaşların scooterlarını kullanmamdan ibaret.

Motoru aldığımda, sürememe gibi bir sorunum olur mu (dediğim gibi, bu yaşıma kadar pek motor kullanmadım) ve bütçeme göre hangi motoru tavsiye edersiniz?

• selam.
    Öncelikle motor sürememe gibi bir sorunum olur mu? sorusuna vereceğim yanıt '' kimse anasının karnından motorcu doğmamıştır'' diye yanıt verebilirim. Ama sen küçük scooter makineleri kullandığın için motor sürüşün ve iki tekerleğin ne anlama geldiği zaten biraz biliyorsun.
    2 yıl sonra da halen 3000 ytl bütcen olacaksa sana tavsiyem o döneme ait temiz bir Hyosung GV250 almandır. Öncelikle düşük motor gücü ve kullanım kolaylığı seni daha başlangıç aşamasında motordan soğumamanı ve kendini güvenle geliştirmeni sağlayacak. Eğer ihtiyacın varsa ileride daha yüksek cc li modellere geçebilirsin.
  • Teşekkürler.
  • Hyosung Gv250 ler şuan ortalama fiyatı 4.5bin den gidiyor ..
    Senin yaşadığın semti bilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe1nt -- 18 Eylül 2009; 1:35:23 >
  • belirli motorlar mutlaka var her sınıfta. eğer cruiser yolunda ilerlemek istiyorsan hyosung gv250 demişler arkadaşlar. motor işi cesaret işidir arkadaş eğer varsa cesaretin hiç bilmesende kullanırsın. başka motorlarada bakabilirim diyosan ramzey zonghsen 200 lük cross lar var bi bak istersen köy yolları için ideal;)
  • gv250 önermiş arkadaşlar. iyi önermişler. hem başlangıç için hemde ötesi için kullanılabilecek kaliteli motorlardan birisidir. 2. el temizini bulursan al. başka marka düşünürsen; çin mallarından uzak durmak kaydıya başka şeyler de alabilirsin...
  • Teşekkürler arkadaşlar, gv250 aklıma yattı.
  • Şuan benim aklımda da gv250 var almayı planlıyorum yani..
  • Superlight 150 nasıldır arkadaşlar?
  • keeway muadil çinlilere nazaran daha kaliteli sayılabilecek bir markadır. Birebir HD kopyası bir üründür
    yine de tavsiyem GV250
  • çinde olsa tiger da diğer çinlilere nazaran iyidir. değerlendirilebilir bir seçenek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.