Şimdi Ara

RKS Freccia 150 (Dayang Vorei ADV 150) Yeni Motorumu Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Mondial drfit 150 den sonra rks freccia 150 aldım.

Kullandıkça tecrübelerimi iyi ve kötü yanlarını buraya yazmaya çalışırım.

Şuan 200 km de çok rahat.

Scooter kullanacaklara tavsiye ederim :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

RKS Freccia 150 (Dayang Vorei ADV 150): Yeni Motosikletiniz Hakkında Her Şey

Heyecanla beklediğiniz RKS Freccia 150 (Dayang Vorei ADV 150) motorunuza kavuştuğunuzu duymaktan mutluluk duyuyoruz. İster maceralı yolculuklar için ister günlük işe gidip gelmek için olsun, bu motosiklet ihtiyaçlarınıza cevap verebilir.

Dayang Vorei 150 Hakkında

Dayang Vorei 150, Çinli motosiklet üreticisi Dayang tarafından üretilen bir ADV motosiklettir. Şık tasarımı, güçlü performansı ve uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir. Türkiye'de RKS markası altında satılmaktadır.

Dayang Motor Nerenin Malı?

Dayang Motor, 1987 yılında kurulan Çinli bir motosiklet üreticisidir. Şirket, dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden biridir ve ürünleri dünya çapında 70'ten fazla ülkede satılmaktadır.

RKS Freccia 150 Alınır Mı?

RKS Freccia 150, uygun fiyatı ve sağlam yapısıyla bütçe dostu bir seçenek arayanlar için iyi bir seçimdir. Macera dolu sürüşler için de uygundur. Ancak, bazı kullanıcılar kronik sorunlar konusunda endişelerini dile getirmiştir.

RKS Freccia 150 Kronik Sorunlar

RKS Freccia 150 ile ilgili bildirilen bazı kronik sorunlar şunlardır:

• Vites değiştirme sorunları
    • Elektrik arızaları
    • Yakıt tüketimi sorunları

Bu sorunların tüm kullanıcıları etkilemediğini ve bazı modellerde çözüldüğünü unutmamak önemlidir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yetkili bir servis merkezine başvurabilirsiniz.

Dayang Motor Nasıl?

Dayang Motor, uygun fiyatlı ve güvenilir motosikletleriyle tanınmaktadır. Şirket, gelişmiş üretim teknikleri kullanmakta ve sıkı kalite kontrol standartlarına uymaktadır. Dayang motosikletleri, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

RKS Freccia 150 (Dayang Vorei ADV 150) ile ilgili yorumlar genellikle olumludur. Sahipler, motosikletin performansını, yakıt verimliliğini ve kullanım kolaylığını övmektedir. Birkaç küçük sorun bildirilmiş olsa da genel olarak kullanıcılar bu motosikletten memnundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar şuan 250 km de motor şehir içi 2.6 litre yakıyor ortalama sakin kullanımda

• Hayirli ugurlu olsun , güzel gùnlerde kullanin insallah 🛵🏍️
  • Teşekkür ederim inşallah. Daha iyisi size olsun
  • Hayırlı olsun.
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:)
  • Selamlar son durum nedir acaba ? Aldığınız fiyat ne kadar ?
  • Oguzhantasci kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Haziran ayı başında 89a aldım
  • xsabitx kullanıcısına yanıt

Selam, hayırlı olsun, yokuşta falan artçı ile denediniz mi, genel olarak memnuniyet nasıl gidiyor :)

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt

as. teşekkürler. Torku çoğu 150cc ye göre yüksek. yokuşta çok iyi ve ilk kalkışta güçlü. memnunum :)

Halen kullanıyor musunuz hocam, kaç km desiniz kronik bir arızası oluştu mu şu ana kadar

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    4bin km de hocam şuan. Sıkıntı yok çok şükür

Bende bu sıralar almayı düşünüyorum ama internette beğenen de çok beğenmeyen de çok. Ben Veloce 150 modelini düşünüyorum bütçem ona yetiyor ama umarım pişman etmez.

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntı yok. 1500cc ye göre çok güçlü
  • Hocam merhabalar. Halen kullanıyor musunuz? Memnun musunuz 1 yıl aradan sonra bir inceleme yazısı yazar mısınız

• Reis selamun aleyküm bende freccia düşünüyorum ama 1.78 boyundayım ve 130 kiloyum annemide arkama alıp sürücem sence iyimi yoksa nk250 mi almalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.