13000 km oldu yaklaşık sadece akü değiştirdim. Bakımlarını kendim yapıyorum. Güçlü motor. Şuana kadar hiç sorun çıkmadı :) |
RKS Freccia 150 (Dayang Vorei ADV 150) Yeni Motorumu Aldım (2. sayfa)
-
-
Bakımlarını nasıl yapıyorsunuz hocam. Kaç binde ne bakımı yaptığınızı yazar mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TR060011100000000148186233
Serkan Aka
İsimli bu şahıs flixbus otobüs bileti kodu satma vaadiyle 1200 TL dolandirdi. 7 saattir ne parayı veriyor ne kodu. Rütbesi var diye parayı önden attım ama dolandirildim. Israrla para gelmedi deyip dalga geçiyor. 2 kez kendisine dekont attım. 3 kez bankayi aradım para daha ilk dakikadan gitmiş. Kendisi ile asla alışveriş vs yapmayın.
Bilginiz olsun hocam.
Kardeşim serkan aka kim. manyak mısın sen dolandırılmışsın bana ne suç atıyosun. Öyle birini tanımıyorum ben hayret ya :)
-
Kardeşim serkan aka kim. manyak mısın sen dolandırılmışsın bana ne suç atıyosun. Öyle birini tanımıyorum ben hayret ya :)
Ne otobüs bileti ben özel sektör de çalışıyorum.
Git biletini obilet gibi güvenilir yerlerden al.
İban ile bilet mi alınır hayret ya :)
-
Ar, namus kalmamış sende. Zehir olsun..
Kardeşim bak bana küfür ettirme şimdi. İnsan gibi konuşuyorum sana.
Ben biletçimiyim ya manyak mısın sen ne bilet satması.
İban ile bilet alındığını ilk defa senden duydum.
Güvenilir firmalardan almayı tercih et
-
Kardeşim ben nevşehirdeyim. Adminler bakabilir. Benim haberim olmadan dün giriş yapılmış İP adresi de bu giriş yapanın
-
Kardeşim forum adminlerine yazdım şikayet oluşturdum.
Benden habersiz Sakarya dan hesabıma giriş yapılmış.
İnceleyip haber versinler.
Bu mesajlar bana ait değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X