Şimdi Ara

Crusader Kings III (2020) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
15
Favori
28.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Şu oyunu yürekten oynamak istiyorum ama bir süre sonra kontrolü kaybediyorum. Saçmalaya başlıyorum, beceremiyorum  

CK serisinde de yeniyim, daha tam kavrayamadım.

Olaylardan uzak daha sakin ve küçük ülkelerden başlamak en iyisi bence

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Öyle yapıyorum ama oyuna daha yeni olduğum için her yerden ayaklanma çıkıyor. Halbuki topraklarımı da dağıtıp, ünvan veriyorum.

• quote:

Öyle yapıyorum ama oyuna daha yeni olduğum için her yerden ayaklanma çıkıyor. Halbuki topraklarımı da dağıtıp, ünvan veriyorum.

Nankör bunlar, adam konseye katılmayı istiyor ama o bilgi birikimi ile ancak masa olabilir sonra trip atıyor. Bunları öldürteceksin, hele bol kardeş, kuzen varsa zaten bela oluyorlar   Tak peşlerine adamını rahat et, zamanla yola geliyorlar.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Valla, çözmeye çalışıyorum. Bakalım

Her akşam yeniden başlıyorum  

• quote:

Valla, çözmeye çalışıyorum. Bakalım

Her akşam yeniden başlıyorum  

Ben bir ara günde 2-3 oyun açıyordum  

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Ben bir ara günde 2-3 oyun açıyordum  

Alıntıları Göster

Ofisten çalışmaya devam ettiğimiz için anca akşamdan akşama bakabiliyorum. Zaten her akşam yeniden başlıyorum.

Kısmetse çözücem bu oyunu.

Aslında mantığını anladım ama parasızlık çok zor  

• Sizce de oyunda Bizans aşırı güçlü olmamış mı? Hem 867 hem 1066 hangi tarihten başlarsanız başlayın oyunu simüle ettiğinizde yani hiçbir şeye ellemeyip observe ettiğinizde Bizans her defasında domine ediyor. Özellikle doğu ülkeleri çok çabuk çöküyorlar. Doğu uygarlıkları için DLC şart.

• quote:

Ofisten çalışmaya devam ettiğimiz için anca akşamdan akşama bakabiliyorum. Zaten her akşam yeniden başlıyorum.

Kısmetse çözücem bu oyunu.

Aslında mantığını anladım ama parasızlık çok zor  

Alıntıları Göster

Eğitim bölümünde oynatılan lordu alıp önce İrlanda sonra Britanya'yı kurmanızı tavsiye ederim. Çok zevkli oluyor. Defalarca kez bu lord ile başlayıp oyunun mekaniklerini öyle çözdüm. İngilizce konusunda sıkıntı yaşıyorsanız oyunun %100 Türkçe yaması da mevcut, strategyturk tarafından çevrildi.

https://forum.strategyturk.com/konu-crusader-kings-iii-turkce-yama-ana-konu

180 saate ulaşmışım bu arada.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-79AA8D8C9 -- 7 Aralık 2020; 15:35:51 >

• Dlc olsa demek ki   rome da buna benzeseydi keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dlc olsa demek ki   rome da buna benzeseydi keşke

Cyberpunk çıkacak olmasa daha da oynarım. Henüz hevesimi alabilmiş değilim ama maalesef hem Cyberpunk çıkıyor hem sınav dönemine denk geliyor. Bu aralar oynayamayacağım sanırım. DLC'lerin gelmesini dört gözle bekliyorum. Bu oyun yüzünden Football Manager 2021 çıktığı halde hâlâ oynamadım. Normalde şimdiye en az 100 saat oynamış olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-79AA8D8C9

Cyberpunk çıkacak olmasa daha da oynarım. Henüz hevesimi alabilmiş değilim ama maalesef hem Cyberpunk çıkıyor hem sınav dönemine denk geliyor. Bu aralar oynayamayacağım sanırım. DLC'lerin gelmesini dört gözle bekliyorum. Bu oyun yüzünden Football Manager 2021 çıktığı halde hâlâ oynamadım. Normalde şimdiye en az 100 saat oynamış olurdum.

Alıntıları Göster

Fm'ye değmez, gerçi adamları suçu da yok ama değmez o paralara bu fırsatla ben de indirimden alırım

• quote:

Fm'ye değmez, gerçi adamları suçu da yok ama değmez o paralara bu fırsatla ben de indirimden alırım

Alıntıları Göster

Parasında değilim hocam ön siparişle alırım her sene 2003'ten beri oynarım ama son 1-2 senedir fiyatı yükseltmeleri kötü tabi koyu fan değilseniz değmez ama CK3 acayip sardı.

• quote:

Parasında değilim hocam ön siparişle alırım her sene 2003'ten beri oynarım ama son 1-2 senedir fiyatı yükseltmeleri kötü tabi koyu fan değilseniz değmez ama CK3 acayip sardı.

Alıntıları Göster

Ben de 2005'den beri oynarım, severim de ama işte fiyatı biraz beni aşıyor o parayı vermek içime sinmiyor, adamların da suçu değil ama yapacak bir şey yok. CK3 hem bu kadar ucuz hem de bu kadar dolu çıkması bence piyango gibi oldu.

• quote:

Ben de 2005'den beri oynarım, severim de ama işte fiyatı biraz beni aşıyor o parayı vermek içime sinmiyor, adamların da suçu değil ama yapacak bir şey yok. CK3 hem bu kadar ucuz hem de bu kadar dolu çıkması bence piyango gibi oldu.

Alıntıları Göster

Katılıyorum hocam CK3'ü en dolu paketi ön siparişle almıştım ama daha öncesinde hiç CK oyunu oynamamıştım. Oyun çıktı ben bir süre oynamadım malum Paradox oyunu eksik olur bir kaç DLC gelmesini bekleyim dedim sonra merak ettim YouTube'dan rehberleri izleyince bu neymiş böyle dedim bir başladım başlayış o başlayış ne Death Stranding bitirebildim ne Horizon Zero Dawn.   DLC'leri iple çekiyorum.

• quote:

Katılıyorum hocam CK3'ü en dolu paketi ön siparişle almıştım ama daha öncesinde hiç CK oyunu oynamamıştım. Oyun çıktı ben bir süre oynamadım malum Paradox oyunu eksik olur bir kaç DLC gelmesini bekleyim dedim sonra merak ettim YouTube'dan rehberleri izleyince bu neymiş böyle dedim bir başladım başlayış o başlayış ne Death Stranding bitirebildim ne Horizon Zero Dawn.   DLC'leri iple çekiyorum.

Alıntıları Göster

Benim daha önce EU ve azıcık CK2 tecrübem oldu ama bu oyun bambaşkaymış, acayip kullanıcı dostu, benim de çok çekincem vardı alıp almamak konusunda ama adamlar gerçekten yapmış, şu haliyle satsalar bile uzun süre kimsenin şikayet edeceğini sanmam oyunu çok eskileri hariç tabi. En önemlisi de FM aldırmadı bana ben indirime kadar da almam  

• quote:

Benim daha önce EU ve azıcık CK2 tecrübem oldu ama bu oyun bambaşkaymış, acayip kullanıcı dostu, benim de çok çekincem vardı alıp almamak konusunda ama adamlar gerçekten yapmış, şu haliyle satsalar bile uzun süre kimsenin şikayet edeceğini sanmam oyunu çok eskileri hariç tabi. En önemlisi de FM aldırmadı bana ben indirime kadar da almam  

Alıntıları Göster

Hocam EU4'de tüm DLC'ler var ama dediğiniz gibi kullanıcı dostu değil biraz bu oyuna kıyasla, o yüzden oyunu öğrenene kadar çok vakit harcamaya gözüm korktu oynamadım doğru düzgün. CK2'nin tüm paketlerini önümüzdeki indirimde almayı düşünüyorum. Siz tavsiye eder misiniz? Oyunu o kadar sevdim ki 2. oyunu koleksiyon niyetine tutacağım, hatta indirip oynayabilirim bilmiyorum.  

• quote:

Hocam EU4'de tüm DLC'ler var ama dediğiniz gibi kullanıcı dostu değil biraz bu oyuna kıyasla, o yüzden oyunu öğrenene kadar çok vakit harcamaya gözüm korktu oynamadım doğru düzgün. CK2'nin tüm paketlerini önümüzdeki indirimde almayı düşünüyorum. Siz tavsiye eder misiniz? Oyunu o kadar sevdim ki 2. oyunu koleksiyon niyetine tutacağım, hatta indirip oynayabilirim bilmiyorum.  

Alıntıları Göster

EU4 yine kolaydı HOV4 aldım beceremedim mesela gerçi hala oynarım da olmadı, CK2'nin ana oyunu ücretsiz bence bir dene yani ben oyun enflasyonunu sevmediğim için alma derim ama bir dene ana oyunu bence, çok eski gelebilir, detayı daha fazla sevebilirsin bilemiyorum. Şahsi fikrim Stellaris falan alabilirsin.

• Crusader Kings III (2020) [ANA KONU]
  • quote:

EU4 yine kolaydı HOV4 aldım beceremedim mesela gerçi hala oynarım da olmadı, CK2'nin ana oyunu ücretsiz bence bir dene yani ben oyun enflasyonunu sevmediğim için alma derim ama bir dene ana oyunu bence, çok eski gelebilir, detayı daha fazla sevebilirsin bilemiyorum. Şahsi fikrim Stellaris falan alabilirsin.

Alıntıları Göster

Hocam Stellaris, EU4 ve HOI2-3-4 tüm paketleriyle dahil var. HOI2'yi çok oynamıştım 3. oyunu oynadım baya ama pek sevmedim ama 4. oyun güzel olmasına rağmen sistemim belli bir süreden sonra kastığı için hevesim kaçıyor. i7 4790k işlemcim. Tipik HOI4 problemi. Stellaris'e başladım arada oynuyorum güzel oyun ama CK'daki hanedan olayı daha zevkli geldi. Bir tek CK2 yok sanırım paradox oyunlarından tam olarak bende. Oyun ücretsiz ama alacağım galiba DLC'leri.   Şöyle güzel bir indirim olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: PyroSemi

Crusader Kings III (2020) [ANA KONU]

Maşallah hocam, isyan falan çıkmıyor mu nasıl baş ediyorsunuz Crusader Kings III (2020) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.