İlk defa eli yüzü düzgün bir şey geliyor ama dolar kuruyla 900 liraya geliyor. Çok üzücü. |
Crusader Kings III (2020) [ANA KONU] (20. sayfa)

-
-
Valla ben %20 indimde var diye chapter 3ü satın aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba. Bu oyunu ilk kez oynamayı düşünüyorum. DLC'siz oynanır mı veya önerdiğin dlc var mı?
oynanir hocam. dlc olmadan seversen; dlc'leri de alip daha da zenginlestirebilirsin.
turkce yamasi da var 1.12 son surumun. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oynanır hocam.
DLC ler oyuna event yada özellik ekliyor gibi daha çok. Eklediği eventler olmadan da olur.
-
gelmedi
-
Yapılan ekpaket duyurulardan sonra gelmeyeceği belliydi zaten.
ETS2 gibi bişim olacak. Sürekli eklemeler gelecek gibi görünüyor.
-
1.14 versiyonu için Türkçe yama çıkmadı değil mi?
-
henüz çıkmadı.
-
Arkadaşlar yama birazdan çıkıyor
-
1.14 Strategy Turk yaması çıktı.
ck2 daha tat veriyor ben ısınamadım bi türlü
-
oynamak isteyen arkadaşlar pm atarsanız birlikte oynayabiliriz
-
CK2 hiç oynamadım ama arayüzü aşırı karışık görünüyor.
CK3 sade arayüz yapısı ile CK serisine daha çok oyuncu kazandırmıştır diye düşünüyorum.
Tabi oyunun müdavimleri CK2 daha iyi diyorlar. Gelen DLC'ler de eften püften olduğu için CK2 de ki zevki bulamıyoruz deniliyor.
-
ck3'te birisi idam edildiğinde ölüm sesi geliyor mu ;? Haçlı seferi ilan edildiğinde kulağında Deus vult bağrışı geliyor mu ?
Veba hastalıgı oldugunda cesetleri yakan doktorları ve mezarları görebiliyor musun ?
Ck2'nin içinde hindistanda bir kadını fil ile ezerek idam ettiğinin ses kaydı var, atmosfer dediğim bu tür sert şeyler.
Sansürsüz, sert ve acımasız şekilde ortaçağı yansıtmak
3d karakterim yok ama 2d karakterin bile tasarımı ile hoşuma gidiyor,
çünkü karikatürize değil, cidden ortaçağ portresi gibi
ck3'teki karakterler comics'ten çıkmış gibiler
düşüncelerim bunlar
-
CK2 için de yeni bir Türkçe yama çıktı, çok inceleme fırsatı bulamadım ama bakabilirsiniz.
-
link verebilir misin ?
-
steamcommunity.com
Steam Workshop::Turkce Yama 2025https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3427770449&searchtext=t%C3%BCrk%C3%A7eBu hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X