Türkçe yama çıkana kadar bugları falan düzeltirler, belki indirim falan olur öyle alır oynarız. |
Crusader Kings III (2020) [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Bu aralar biraz soğudum oyuna.
Tekrar başladığımda deneyeceğim, teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paradox ınteractive forumsVictoria 3 add Turkish Language?https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/victoria-3-add-turkish-language.1514121/
Şöyle bir başlık var, destek olursanız sevinirim.
-
Türkçe yama yenilenmiş arkadaşlar!
-
Ekran kartım bozuldu.
-
Ben de güncelleme gelene kadar indirim gelir diye beklemiştim, çabuk geldi, bu haliyle alıp almamak konusunda kararsızım.
-
Al bence, değer.
Almamak seçenek bile değil ama indirimi mi beklesem diye düşünüyorum, zamanında komple paketi almadığıma pişmanım.
-
Bir sorum olacak. Süzerenim saldırıya uğradı ve yardım amaçlı savaşa dahil oldum.Onun ordusuna katılabilme imkanım var mı ?.
-
Orduyla birleşmiyor galiba, yanında eşlik ediyorsunuz.
Konsola geldi. Gamepass abonesi olanlar xbox da deneyebilirler.
Bu yeni dlc ile tekrar gireyim dedim. Yapay zeka ekipmanları tamir etmiyor galiba. Adamlardaki bütün güzel şeyler ya yok olmuş ömürlerinin sonuna gelmiş. Tamir etmiyorlar galiba. Bir de ben bu ekipmanlarda yüksek kaliteli nasıl yaptıracağım ?
-
Antikacı tutmak lazım, eser eskiyince yukarı bildirim geliyor.
Yüksek kalite eser için sanırım, eventlerden iyi para dökmek gerekiyor.
-
Takip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapay zekayı güçlendireceklermiş.
-
Yeni update ile birlikte. Bence geç bile kalmıştı.
Oyunda kısa sürede çoook yerler ele geçirebiliyorsun, koruma kısmı da sürekli isyanlarla geçiyordu. Daha komplike, arkadan iş çeviren yapay zeka güzel olabilir.
Yeni DLC'de gelecek, oyunu çok seviyorum ama her oynadığımda da bir sürü eksiği görüyorum, kaplumbağa gibiler.
-
Eksiklik çok ama tamamlanması uzun sürecek. Kafaya takmıyorum :))
Victoria geliyor, EU, HOI gelişiyor, Rome var her ne kadar durdursalar da, eskisi gibi vaktimiz de olmayınca yavaş ya da hızlı pek fark etmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X