Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
36.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoyBatty

şu etrafa %1000 thorns damage vurma olasılıkla bracers dan düştü sırf onun için iron maiden kullanmaya başladım ve spender arayışım son buldu heaven's fury- fires of heaven nerflendikten sora beğendiğim tek skill fist of heaven'ın ilk rune'u baya sağlam çarpıyor kalabalığa aynı şekilde single targetlarda da etkili

3.Rune kullanırsan üst üste attıgında 4m yakın dot bırakıyor 6sn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu etrafa %1000 thorns damage vurma olasılıkla bracers dan düştü sırf onun için iron maiden kullanmaya başladım ve spender arayışım son buldu heaven's fury- fires of heaven nerflendikten sora beğendiğim tek skill fist of heaven'ın ilk rune'u baya sağlam çarpıyor kalabalığa aynı şekilde single targetlarda da etkili

Bu thorns damage'i açıklar mısın?

• hocam thorns damage defansif statlardan bir tanesi damage reflection değeri gibi bişi sana vuranlara geri yansıttığın damage, crusader'ın iron maiden pasifi ile yaklaşık 12.xxx.xx bişi bir damage oldu bracers da şu
     Crusader - Toplanma Noktası

daha deneme fırsatım olmadı bakalım nasıl olacak
  • quote:

hocam thorns damage defansif statlardan bir tanesi damage reflection değeri gibi bişi sana vuranlara geri yansıttığın damage, crusader'ın iron maiden pasifi ile yaklaşık 12.xxx.xx bişi bir damage oldu bracers da şu
     Crusader - Toplanma Noktası

daha deneme fırsatım olmadı bakalım nasıl olacak

Gayet iyi.

• Tank lık konusunda monk ile crusader arasında hangisi hangi yönler ile avantajlıdır?
    ayrıca dps nasıl?
    bir sonraki monk mu yoksa crusader mi olsun karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

Tank lık konusunda monk ile crusader arasında hangisi hangi yönler ile avantajlıdır?
    ayrıca dps nasıl?

Monk bence tanklık konusunda daha iyi çünkü %30 daha az damage alıyor Crusader'a göre.
  • For the Crusade! Karakter harika kendime Hybird bir build yaptım daha ölümle tanışmadı, yakınından bile geçmedi. Oynayışı çok zevkli skill animasyonları çok başarılı. Zaten hep kılıç kalkan kullanan sınıfları sevmişimdir. :)

• normal i az önce bitirdim 52 level ile... karakter fena değil ama şu vuruş skillerine hiç beğenmedim.. çekiçli olanları kullanıyorum.
  • Primary skilleri pek begenmedim. Karakterin wrath sorunu da var buff almasi lazim. Daha kotu gearla monk daha iyi is cikariyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Primary skilleri pek begenmedim. Karakterin wrath sorunu da var buff almasi lazim. Daha kotu gearla monk daha iyi is cikariyor...

Doğru ama thorn damage ile gayet iyi olabiliyor.

• Ne yapılmalı item seti olarak ve skill olarak bilemedim ama baya hoş bir class bence :D
    Edit:imza fail olmuş:DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2FD15DB58 -- 13 Nisan 2014; 20:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulc@n

Ne yapılmalı item seti olarak ve skill olarak bilemedim ama baya hoş bir class bence :D
    Edit:imza fail olmuş:DD

İleriki günlerde kendi buildimi paylaşacağım. Şuan mobildeyim.

• Thorn setup anlamı yok, t6 da yenilen dmg ın haddi hesabı yok, holy gear kasın setup yapmak daha mantıklı, ben lighting kullanıyorum dmglar fena değil ama yinede yetersiz, 2hand aps yavaş olması çok etkiliyor :http://eu.battle.net/d3/en/profile/blast-2485/hero/38965385

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 14 Nisan 2014; 0:38:37 >
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    ben şuan hafiften bir attack speedli holy damage buildi üzerinde uğraşıyorum düzgün birşeyler çıkarsa burda paylaşıcam
  • merhba arkadaşlar buda benim karakterim 1170m dps mevcud şu an ve şunu belirteyim oyunda en yüksek dps vuran silah maximus oldunun kanatindeyim çıkan summon yaratıkla sizin aranızdaki zincir e gelen elitlerin aldıgı hasar 9 la 14 m arası ve çok seri t4 de bir sarı bosu kesmem 6 le 15sn bulmakta düşerse bunun farkına varıcaksnız zaten ve fire mor dps sadece gloves ve silahımda mevcud eger full fire build yapa bilirsem 20m dps ile vura bilirim die düşünüyorum bilginize

http://eu.battle.net/d3/en/profile/gokox34TR-1252/hero/38774901
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/simonsorcere-1531/hero/39515254
    Ben de build deneyemedim henüz karalama bişeyler yaptım, bazı itemlerde blessed hammer gibi skille yönelik özellikler var.
    Oyun içinde bufflarla dps 680k toughness de 12küsur M
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

Tank lık konusunda monk ile crusader arasında hangisi hangi yönler ile avantajlıdır?
    ayrıca dps nasıl?

Monk bence tanklık konusunda daha iyi çünkü %30 daha az damage alıyor Crusader'a göre.

Sistem biraz değişti, yama notlarına göz atmanı öneririm.

Crusader net olarak çok daha iyi bir tank, fakat Monk ile kıyaslandığında çok daha fazla item'a ihtiyacı var.
  • T5vet6 için 15m tougness gerek 1200resis ve %50block gerek bu benim görüşüm..

• Maximus silahı ile çok rahat adam kesiliyor. Partimde denedim gördüm. Herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Maximus silahı ile çok rahat adam kesiliyor. Partimde denedim gördüm. Herkese tavsiye ederim.

Nasıl düşüreceğim bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.