Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
36.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cs_adolf

yeni bir taktik yaptm arkadaslar gerçek tank a nihayet ulaştımı düşünüyorum en önemli unsur (chnc block) kesinlikle deneyin derim ve kesinlikle (akaratas awekining kullanmalısnız skilerin dolmasnı sağlıyo şu an chnc block 73 armor 25 all ressis 1064- 1300 arası t4-t5 rift yapa biliorm. bununla birlikte skileri genelde defansif bi build yapmanızı öneririm block değeri ne kadar yüksek olursa o kadar iyi her saldırıyı block yaparak life kıpırdama bile olmaz.bununla birlikte elemantel dps düşücektir buda vuruşunuzu düşürücektir buda bosslarda uzunca savaş verme anlamına gelio ama yanınzda bir kaç iiyi wizard yada dh warsa saldırı bazında o zaman rahat bi farm yaparsnız.yapa bilirsem videoda sunucam...

Crusader - Toplanma Noktası

Alıntıları Göster
    göstermelik bir tane çektim fraps tan çektim için çok fazla mb boyutunda o yüzden kısa çektim birazda görüntüyü düşürmek zorunda kaldm

• Open Broadcaster Software kullan. Çok daha küçük boyutlarda çekiyor ve ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PryZeX

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doa-2238/hero/38721190

arkadaşlar buda benim crusaderım sizce nasıl iyimi kötümü nasıl bir yol izlemeliyim public 4 de oynuyorum bana biraz düşük gibi geldi :D yardımlarınız için teşekkürler simdiden

güzel dizilmiş eksikler gördüm kadarıyla hocam elemantel dps ye yogunlaş derim vede silahını degişsen fena olmaz die düşünüyorm saygılr
  • quote:

quote:

arkadaşlar buda benim crusaderım sizce nasıl iyimi kötümü nasıl bir yol izlemeliyim public 4 de oynuyorum bana biraz düşük gibi geldi :D yardımlarınız için teşekkürler simdiden

güzel dizilmiş eksikler gördüm kadarıyla hocam elemantel dps ye yogunlaş derim vede silahını degişsen fena olmaz die düşünüyorm saygılr

Alıntıları Göster
    Ben de crusader oynuyorum çok farklı bir buidle, fakat crusaderin en sevdiğim yanı bu senin videoda da olduğu gibi öldükten sonra patlayan elitlerden bile kaçmıyor olacak kadar hayvani toughnessa sahip olmak :)

Edit: bu pasiflerle ve itemlerden gelenlere oyun içinde battle ortasında toughness'in kaç oluyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simonsorcerer -- 24 Nisan 2014; 10:59:39 >

• Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    hocam sen bende eklisin yanılmıyosam beraber çok crypt run yaptk die hatırlıyorm.yanılıyosam k bkma:)) toughness yanılmıyosam 14-17 k arası bişey olması gerek tam hatırlıyamicam işteyim akşam bakarm.evet cblock sayesinde çok seri patlama yapa biliyor bazen 4-7 boss oluyo tepemde ama tık yok banamısn demiyo.püf noktası ise kullandm kalkanın skilleri hızlıca kullana bilmem ve laws of justice skilni kullanarak ress armor saglaya bilmem+ akarts campionu aktifleştirdim de yemede yanında yat:))

bu arada yeni bir build araştırıyorm t6 da oynana bilicek ve basit bişey dün denedim oldu gibi kesinleştirim paylaşıcam şimdiden kolay gelsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokox34

hocam sen bende eklisin yanılmıyosam beraber çok crypt run yaptk die hatırlıyorm.yanılıyosam k bkma:)) toughness yanılmıyosam 14-17 k arası bişey olması gerek tam hatırlıyamicam işteyim akşam bakarm.evet cblock sayesinde çok seri patlama yapa biliyor bazen 4-7 boss oluyo tepemde ama tık yok banamısn demiyo.püf noktası ise kullandm kalkanın skilleri hızlıca kullana bilmem ve laws of justice skilni kullanarak ress armor saglaya bilmem+ akarts campionu aktifleştirdim de yemede yanında yat:))

bu arada yeni bir build araştırıyorm t6 da oynana bilicek ve basit bişey dün denedim oldu gibi kesinleştirim paylaşıcam şimdiden kolay gelsn

Evet cok crypt yaptık :)

Senin buildi de bir deneyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

quote:

Evet cok crypt yaptık :)

Senin buildi de bir deneyecegim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu da benim karakterim :http://eu.battle.net/d3/en/profile/auerbach-2759/hero/38937952

inceleyip yorum da bulunursanız sevinirim.

Blessed Shield buildi yaptım, Holy damage ve blessed shield damage veren affixlere yöneldim, t3 solo yapabiliyorum hiç zorlanmadan, t4 denemedim ama single target dps zaten çok kötü olduğu için vakit kaybı olur muhtemelen, ama public oyunlarda çok iyi, kalabalıkta affetmiyor. sanırım en büyük eksiğim bu silah :

• Dovahkin kullanıcısına yanıt
    blessed sheild olayı tam bilmiorm bende ama karakterinde glowes gibi bir kaç item degiştirsen güzel bişeylerler olabilir bu bahsedin silah zaten sorun crusaderin silahını bulmak neredeyse imkansız gibi çok zor düşüyor yada bana düşmüyor

bide arkadaşlar bu twich de gezinirken bu koreli dikkatimi çekti izledim 3 saat nasıl yaptnı ne kullandını çözmeye çalışıyorm o rakamlar o dps yle nasıl çıkıyo nasıl t6 da bossları saniyede kesiyo anlamş değilim

http://www.twitch.tv/pcnetworld/c/4069797
  • quote:

blessed sheild olayı tam bilmiorm bende ama karakterinde glowes gibi bir kaç item degiştirsen güzel bişeylerler olabilir bu bahsedin silah zaten sorun crusaderin silahını bulmak neredeyse imkansız gibi çok zor düşüyor yada bana düşmüyor

bide arkadaşlar bu twich de gezinirken bu koreli dikkatimi çekti izledim 3 saat nasıl yaptnı ne kullandını çözmeye çalışıyorm o rakamlar o dps yle nasıl çıkıyo nasıl t6 da bossları saniyede kesiyo anlamş değilim

http://www.twitch.tv/pcnetworld/c/4069797
    Crusader a az daha buff lazım...

• Benim böyle bir pack kesmem 4sn alıyor o da zaten elitlere %55fazla vurdugumdan :D Senin kadar dayanıklı değilm yalnız survival fazla vurup kaçarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 25 Nisan 2014; 12:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Benim böyle bir pack kesmem 4sn alıyor o da zaten elitlere %55fazla vurdugumdan :D Senin kadar dayanıklı değilm yalnız survival fazla vurup kaçarım :D

hocam ben zaten t4 hariç 5 6 da tek oynayamam ancak puplic yada arkadaşlara tank yardımı edebilirim. senin item dizilşin çok iyi zaten holy ve lighting birbiriyle örtüşüyo sanırm. bide şu twich deki koreliyi izledin mi nasıl oynuyor 400 k dps ile nasıl t6 da bossu saniyede kesiyor yaw anlamadm giti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

arkadaşlar bu da benim karakterim :http://eu.battle.net/d3/en/profile/auerbach-2759/hero/38937952

Blessed Shield buildi yaptım, Holy damage ve blessed shield damage veren affixlere yöneldim, t3 solo yapabiliyorum hiç zorlanmadan, t4 denemedim ama single target dps zaten çok kötü olduğu için vakit kaybı olur muhtemelen, ama public oyunlarda çok iyi, kalabalıkta affetmiyor. sanırım en büyük eksiğim bu silah :

Bu silah olsa sanırım hiçbir şeye ihtiyaç duymam. Gerçekten çok hoş bir silah. Ben de blessed shield build kullanıyorum. İyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

Bu silah olsa sanırım hiçbir şeye ihtiyaç duymam. Gerçekten çok hoş bir silah. Ben de blessed shield build kullanıyorum. İyi olurdu.

Bu silah değilki, eğer bu silahsa bizdekiler ne, eğer bizdekiler silahsa bu ne.

• Şimdi o adam cooldown reduce gitmiş, 400k da değil aslında 700k dps 6set akkan parçası var 45sn düşürüyor akarat şamp. bide %50 cd reduce kastı mı inanırmısın o silahla comdent pomplalar 1m dps ile 45m vuruyor skill bide silah fazladan patlama yapıyor t6da pact felan bırakmazsın 2-3 holy gear kasıp dnemek lazım yalnız benim anlamadıgım benden adamdan daha efektif oynuyorum o kesiyor ben patates oluyom :D
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    hocam çok iyi çözmüşsün walla tebrik ederim. sence bu build le oynanılırmı gördüm kadarıyla pek rift yapmıyo bu adam çok fazla boss olayı sanırım pek şans vermiyo.napsak bilemedim walla.
  • Bak adam daha cok elit grup ile birlikte mob da cekiyor ki ne kadar cok targeta vurursa cd sıfırlıyor akıllıca bir hareket bence ama teke tek rift bossunda bu setup çöp olur yani aşırı zorlanır adam gene kesiyor ama şekli şemali kayıyor :D ben bunu yapıcam suan full t4 yapıyorum set parçalarını cıkartayım aynı setup ile t6 deniyecem, ve ben genel olarak provoke + comden + iron skin veya judgement kullanıcam cok ideal setup...
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    Maalesef göründüğü gibi olmuyor :)) %50 reduce kasadan adamda kritik damage, kritik şans az olur. Ya da base statlardan bayağı bir ödün vermek zorunda kalır. Ben de condem explosion yapan silah var 1m'a yakın DPS var, kalkandan %20 holy damage, kafalıktan %15 holy damage, omuluzktan %20 holy damage toplamda %55 fazladan holy damage var. %53 kritik şansı %440 küsür kritik hasarı var ama artı condem damage artıran bir ekipman var şimdi işteyim bakamıyorum ona dağmen öyle 1m dps'le 40m kondem filan vuramıyorsun. Taş çatlasa 20m'a yaklaşıyor. Bende CDR %23'de o da paragonla birlikte damage'dan ödün vermemek için fazla CDR kasmadım. Göründüğü gibi değil işler maalesef. Tabi bunun yanında benim silahın base damage'ı biraz düşük kalıyor onun da etkisi var fakat ne kadar uç nokta damage yaparsan o kadar çabuk ölürsün onu unutmamak lazım :)
  • Dostum ben 2tane holy item ile 65m elitle condemn vurabiliyorum, elit dps için elit dmg önemli oluyor, onun setupta o yok ama bakarsan adam ayakta kalıyor. bir şekilde ilerliyor, yoksa bizim zihniyetle gidersek max dps hop hepsini kesicez mantıgı onla t5 de yamulur kalırız :D bence denemek gerek, crt şansı az demişsinde zaten ideal crt %50 :D
  • quote:

quote:

Peki suanki hali nasil light damage gidiyorum fire icin item dusmedigi icin elimdekilerini kullaniyorum skill build falan

• quote:

quote:

quote:

Peki suanki hali nasil light damage gidiyorum fire icin item dusmedigi icin elimdekilerini kullaniyorum skill build falan

Alıntıları Göster
    beyler bu thorn damage nedir? nasıl itemler lazım? achievement var bi de 10.000 monster öldür diyor onu yapacak kadar bilgi lazım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.