Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Bir özelliği rolle artırmıştır veya değiştirmiştir herhalde :) main stat yerine ias ya da +% dmg gibi bilemiyorum.

Soket vardı ama damage aralığını oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Forumdan bi arkadaşta 2600 lük soketli gördüm.
  • Arkadaşlar artık dpsyi arttiramayınca cooldown reductiona gideyim dedim
    bracer yüzük ve shielddan %21 aldım, 10 da paragondan aldım etti 31. 10 da captain crimson settten geliyor %41 ama inventoryden girip elemanın özelliklere bakınca 28 falan gibi saçma bir rakam çıkıyor. Bunun sebebini bilen var mı? profil linkini de veriyorum, grandeur yüzükten ötürü tüm setlerin bonusları bir level üstte alıyor..
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/simonsorcere-1531/hero/39515254
  • Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    Diminishing return olduğu için öyle. O itemlerle CDR gidilmez saçma setlerden kurtul üstünde ki damage alabileceğin şeylere yönel DPS artırmak istiyorsan.
  • Diminishing return nedir hocam ? , bir de itemine göre cdr değişiyor mu?
    CDR kastıkca etkisi azalıyor. Yani %50 CDR kastığında %8-9 arası bir kayıp yaşarsın %41-42 civarında birşey olur. Kastıkca etkisi git gide azalır. Senin armory ne baktım Omuzluk %6 Shield %7 Paragon %10 Set %10 var. %33 kasmışsın %3,5-%4,5 arası bir kayıp yaşarsın. %28,5-29,5 arası bişey olur. Eğer ki %70 falan kasmış olsaydın %50 civarlarında bişey olurdu. Senin itemleri hesaplarsak formüle göre.

%CDR = 1 - [(1 - %CDR) x (1 - %CDR) x (1 - %CDR) ...]

___________Omuzluk_____Shield_______Set Bonus_____Paragon_____________________________
    CDR = 1 - [(1 - 6/100) x ( 1 - 7/100) x (1 - 10/100) x (1 - 10/100)] = 1 - (0,708) = 0,292 = %29,2
    ____________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 10 Mayıs 2014; 13:22:05 >
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Bu arada şahane crusader olmuş senin karakter.

Şu Harrington bana da çıktı ama yetersiz tooltip'in kurbanı olarak kırıp attık. "Chest" yerine "clickable object" falan yazsaydı ne güzel bende de vardı şimdi.
  • Aynen bencede öyle tooltip inde sıkıntı var. Sağolasın karakter ile ilgili yorumun için 1-2 eksiği kaldı ama düşmek bilmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Aynen bencede öyle tooltip inde sıkıntı var. Sağolasın karakter ile ilgili yorumun için 1-2 eksiği kaldı ama düşmek bilmiyor :)

Ledox ne zaman soru sorsam çok doyurucu ve matematiksel cevaplar aldım :) teşekkür ederim.

akkhan set daha bir parça görmüşlüğüm yok, bunu düşürebilmek için bana verebileceğin bir "tip" var mı ?
    Ne demek ben teşekkür ederim yardım edebiliyosam ne mutlu. Akkhan için diyebileceğim bol bol rift yapman. Hepsini Riftten düşürdüm. Elitleri kesme süren maksimum 10 sn süren yürüyüş hızın en yüksekte olduğu riftti 5-10 dk arasında tamamlayacağın zorlukta yapmanı tavsiye ederim. Ama en önemli faktör şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 10 Mayıs 2014; 15:00:29 >
  • t5 veya t6 yapmaız için illa akkhan sete ihtiyacınız yok, captain amerika build de işinize yarar, vericeğim linkteki videoya bakarsanız adam çok seri rift yapıyor, burda önemli olan blessing shiled dmg arttıran enchant yapmaktaan geciyor...https://www.youtube.com/watch?v=c2D06TEpZ5U
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    Evet güzel build bu da ama orada rift yapmıyor çalı çırpı kesiyor. Mobility si yüksek olan mob dolu riftlerde,dinamikler çok farklı bu kadar rahat ilerlenemiyor,ölüyorsun ne yazık ki. Ama bu buildle inanılmaz seri T4 yapılır ki şu anda en mantıklı farm T4 de çok çok hızlı değilsen. Güzel paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 11 Mayıs 2014; 10:15:10 >
    Zaten ölmicen diye bişi yok :D akhan setede pek güvenmemek gerek oda başarılı değil halen sol mouse için gerekli skilli secemiyorsun tek targetta cok sıkıntılar yaşıyorsun crusader tek targetta cok problem yaşıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=2wsBjMAK55s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 11 Mayıs 2014; 10:33:16 >
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    Gayet ölümsüz oluyorsun akkhan setiyle düzgün buildle. Tek targetta sıkıntı rare moblarda oluyor bir tek oda çok az damage sağlamsa oda problem değil. Uber de phalanx a dönüyorsun çabucak iniyor.

Edit: Video yu daha önce izlemiştim. Güzel ama en hızlı spec o değil dediğim gibi kolay erişilebilir itemlerden oluşuyor ve çok rahat yüksek torment yapıyorsun o yüzden ilk zamanlarda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 11 Mayıs 2014; 10:57:37 >
  • Aklınızda bulunsun akarath sampıyona donusunce normalde ölürsek tekrar dirilme muhabbeti ciddi buglu ona guvenerek fazla aksiyonlara girmeyin derim. Öldüğünüze mi yanarsınız düşen leg itemi kalkamadıgınız için alamadıgınızamı yanarsınız yoksa yalan olan rift bounty vs cok sıkıntı aman diyim.
    Bu arada block değerim punish ile sabit %80 oluyor aradığım kemer var onuda düşürürsem %11 de ordan gelicek %91 block sansı ile ve Akarat's Awakening shiledinin %24 sans ile cd dusurmesi efsane olucak suan bile abartısız elit packler fear atmaması sartı ile sampiyon moddan cıktıktan max 10sn sonra tekrar aktif hale gelebiliyor.akkhan seti olsa düşünemiyorum :)
  • Akarat daki bug düzeldi yav. Ben hiç ölmüyorum o şekilde. Rally rune üyle kullanıyorum belki diğer runelerinde bug vardır tabi bilemiyeceğim.
  • ben o akarattaki özelliği bilmiyordum hiç ölmemiştim akaratta, dün heal'yarının altına indi potionu attım, sonra bir daha düştü gözümün önünde gidiyo kaçamadım da, bıraktım öldüm diye tam geriye yaslanıyordum ki bir baktım health full! hemen geri daldım ve kurtardım.. Sonra öğrendim ki akarattayken bi kere "ölmeme" hakkımız varmış :)
    malesef daha düzelmedi akarat bug, rally rune seçili bendede dün iki kere canı fullemesi gerekirken direk yattım, kaldırma seçeneği falanda çıkmadı =(
  • tko81 kullanıcısına yanıt
    çok enteresan. ben de set olduğu için sürekli akarat içindeyim arada procluyor ama daha hiç öldürmedi. hiç denk gelmedi demekki.
  • Crusader'ı yeni dizdim, en azından crimson ve born set'leri tamamladım. Blade of Prophecy düşmüştü, kesin denemek istiyordum; condemn üzerinden cooldown düşürerek build yaptım.http://eu.battle.net/d3/en/calculator/crusader#SPdViQ!VSWa!YaYYZb

Şu anda en büyük eksiğim Grandeur yüzük, uğraştım birçok tur ancak düşmedi; düştüğü anda T3'e girerim diye düşünüyorum; çünkü T1 elite'lere tek atıyor bu haliyle üzerimdeki yüzükler bile çok kötü olmasına rağmen.http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/39188503
    Yüzük düşse üzerimde 4 set var, tüm bonus'larını almış olacağım. Aughild's, crimson, cain ve born (en önemlisi born'dan %10 daha cooldown gelecek, toplamda %60 cdr'a yaklaşıcak.)
    Amulet'e holy damage koymaya çalıştım, çıkmadı ama şimdilik dmg da idare ediyor ya da cooldown gelse o da olur. Ama öncelik yüzük, torment atlatıcak sonuçta.

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Silah şahaneymiş Amuletten CDR alma Holy damage en iyisi. Yüzükten alırsın CDR yi. Akarat ın yerine judgement-resolve veya laws of valor alırsan daha iyi olur.

Edit: Senin karakter HC deymiş Akarat en doğru seçim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 12 Mayıs 2014; 13:50:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.