Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende condem takılıyordum. Akşam kontrol ederiz artık. Bu arada şuan patch aktif mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 13 Mayıs 2014; 10:41:09 >
  • Patch ler çarşamba gününden başka bir zaman çıkmaz. Yarını bekleyecez
  • merhaba arkadaşlar 30+ takılıyorum ama buraya da göz atayım dedim :) Bütün buildleri hemen hemen denedim.Set'in bir parçası kaldı oda chest armor.Tabii ki GYRFALCON'S FOOTE arıyorum ama bulamıyorum.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaTTDiLoN-2498/hero/38689242
  • Dün biraz buildi değiştirdim yine 4 set gidiyorum ama blackthorne yerine borns sete geçtim, tabii bornda chest ve omuzluk var, benim ashearayı da bozdu, onu da toparlayayım derken forgotten soulda dibi gördüm ama toparladım, yarın itemleri rollemek için biraz forgotten soul biriktiricem.

Şu anki haliyle ingame %46 cool down reduction var %26 da cost reduction.
    bir miktar da damage against elite, hepsini biriktirip tauntla üstüme çekip akaratta spamlarken partideki dpsler olayı bitiriyor zaten, t3 de bir elit grubunu kesmek akaratın bitmesinden daha kısa sürüyor. Yalnız ben blessed hammer oynamayı seviyorum iyi bir buff gelmiş sanırım bakıcaz..

edit: daha crusader silahı ve akkhan set yüzü göremedik, ros çıktığından beri crusader oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simonsorcerer -- 13 Mayıs 2014; 14:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

Dün biraz buildi değiştirdim yine 4 set gidiyorum ama blackthorne yerine borns sete geçtim, tabii bornda chest ve omuzluk var, benim ashearayı da bozdu, onu da toparlayayım derken forgotten soulda dibi gördüm ama toparladım, yarın itemleri rollemek için biraz forgotten soul biriktiricem.

Şu anki haliyle ingame %46 cool down reduction var %26 da cost reduction.
    bir miktar da damage against elite, hepsini biriktirip tauntla üstüme çekip akaratta spamlarken partideki dpsler olayı bitiriyor zaten, t3 de bir elit grubunu kesmek akaratın bitmesinden daha kısa sürüyor. Yalnız ben blessed hammer oynamayı seviyorum iyi bir buff gelmiş sanırım bakıcaz..

edit: daha crusader silahı ve akkhan set yüzü göremedik, ros çıktığından beri crusader oynuyorum.

Bence kadalayı es geçiyorsunuz yada gereken önem verilmiyor gibi.Yani ben şahset edindiğim tecrubelere göre belli başlı itemlere aynı karakter üzerinden yuklenirseniz kesinlikle istediğiniz itemi bulmaya daha yakın oluyorsunuz.Diğer bir tahminim de uzun sure oynamadıgınız karakter varsa misal benim var neyse,Onunla kadalaya gittiğimde max 150 shard harcıyarak illaki bir leg item alabiliyorum.
    Yani sonuç;
    Kadaladan armor için harcama yapmayın..Hatta bana kalırsa takılar içinde bulaşmayın çünkü bunlar bir şekilde rezil statlarlada olsa riftten bountyden vs düşüyor ama bir 2h silah(flails)özellikle 1h ve shield neredeyse düşmüyor diyebilirim.Onun için ben yatırımı bunlara yaptım.Ve mantıklı olduğunu düşünüyorum.
    Güncel hali benim adamın bu şekilde oldu yeni ;
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ozan-2372/hero/38494673

Sheet dps biraz fazla şişti elemental dmg yönelmek istiyorum ama mistik abla hiç yardımcı olmuyor.Çalışmalarım devam ediyorr :) Fire build bıraktım holy takılıyorum özüne döndü benim adam

Bu arada
    http://imgur.com/7ui56bQ
    ?

• Patch 2.0.4 ile Crusader'a 15% damage reduction gelmişti hatırlarsınız. Patch 2.0.5 ile bir yeni kıyak daha yapılmış;

Crusaders should be the toughest class in the game and currently they are not. We've increased the 15% damage reduction to 30% to match that of the Monk and Barbarian. In addition we are removing the movement speed penalty on Heavenly Strength while also changing Fervor to be a very strong passive for Crusaders who want to play with a 1-handed weapon. Together these changes should solidify the Crusader fantasy of a powerful tank wielding a giant shield.

İyiden iyiye kanım ısınmaya başladı Crusader'a.
  • öldü crusader bu pachle. akarat champion rally cooldown yapmıyor artık.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Baktılar bu iş CM Wizard'a dönmeye meyilli, direk kesip attılar.
  • sevilen şeyleri kaldırmak zorunda olmaları çok saçma ya crtic massı, akarat champion, ww buildi çok etkili görüyosan o pasife yada skile %50 az damage koyarsın genede ondan hoşlanan kullanır kimseyede bir zarar gelmez. ama bunların yaptıkları ne güzelse onu bozmak.
  • Skill i %50 kısılsa oda olmaz. Başka bir build de o skille oynayan adamların günahı ne? Şehir dışındayım bir soru sorcam. Akarat ı Rally rune yle kullandığımızda basınca Akarath ında CD sini 12 sn düşürüyor mu acaba?
  • Bu oyun bozuk arkadaş bugün 30kez rift yaptım t6 da ulan bir tane akkhan seti atmaz mı bu kadar mı zor bişi hakkıyla oynuyom ş oyunu bu kadar mı cenabetim arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzard akarth'ın içine etmiş afedersiniz. Dün oynarken resmen sıkıldım. Sağdaki soldaki itemlara bakıp hangi build'e geçeyim hesabı yaptım. Sonunda holy blessed hammer yapayım dedim hazır holy itemları varken. Pekte verimli gelmedi ama idare eder gibi. Ya da blessed shield'e devam edeceğim o da parmakları bitiriyor.
  • Yeni patch sayesinde gelen buff lar ile direk t4 yapabiliyorum çok rahat(daha önce t3 idi)
    Fark eden olmadı sanırım blassed shield ya buglu yada önceden buglu idi yeni düzelmişler..
    Nasıl derseniz eskiden tek targete örnek 10m vuruyorduk kendisi 3e ayrılıp %33 dmg veriyordu 3m desek.Jekangbord ile 4-6 targete daha sekiyordu ama arada gene 10m vurup dagılıyordu.
    Yani bir kere tek targete attık 10m vurdu parcalandı skill 3m dier 2 kişiye vurdu Jekangbord sayesinde ilk attıgımız gene sekerek 10m+3m+3m+3m seklinde oluyordu.
    Şimdi ise 10m+3m+3m+3m+3m+3m+3m+3m.... sekliden gidiyor.Yani olması gereken ya buydu yada bug oldu boyle oldu bilemiyorum ama önceden böyle değildi ondan eminim...
    Yeni pasif ve akarath sampiyonunu rune ile 2 kere ölümden ceviriyor sizi zaten o arada ilk pasif cdsi tekrar dolmus oluyor biraz Op oldu boyle sanki t6 cok rahat yapılabilir ama dps yetmediği için mantıklı gelmedi bana.
    Gyrfalcon's Foote düşürebilrsem kesin t6 yapabilirim kesin :)
    Dipnot: kaptan ameraka tarzı oynayan arkadaşlar atak speed öncelik vermelerini öneririm...

• Düşük ve orta gearlı crusader a buff. Core gearlı crusader a ağır nerf gelmiş... Razalet... o kadar uğraş çabala nerf gelsin...

Şu dk dan itibaren de WD oynayacağım. Olmaz olsun Crusader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 15 Mayıs 2014; 18:06:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 bucuk yıl aradan sonra bir bakınayım dedim tekrardan. Yeni hero eklenmiş 2 gündür yorumları okuyorum videoları izliyorum.
    Sizce yeni hero ile başlamalımıyım ? Dengeli bir karaktermidir son güncelemelerle, daha önceden agırlıklı barbarian, wiz, monk oynamıştım.
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Ne akarath'ı ne kaptan amerikası hepsi var bende sette tamam. Fakat bu patch'den sonra her ikisi de rahmetli oldu. Tavsiye etmeden önce kendiniz deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Ne akarath'ı ne kaptan amerikası hepsi var bende sette tamam. Fakat bu patch'den sonra her ikisi de rahmetli oldu. Tavsiye etmeden önce kendiniz deneyin

İşkembe-i kübra dan sallamıyorum zaten...İtham etmeden önce bence siz bir sorun denediniz mi diye..
    Tek sıkıntılı nerf %50 şans ile cd düşüren rune oldu bu da sizin söylediğiniz gibi en azından blassed shield i buildini ETKLİLEMİYOR..Etkilemesi için akk sampiyonunda cd si azalması lazımdı ki zaten oyle bir olayı yoktu.
    Hespi olan ne sizde tamam olan daha doğrusu neyi gömdünüz onuda anlamadım ama neyse...
  • http://eu.battle.net/d3/en/item/akarats-awakening
    Bu kalkan cok elite bişeymi ya düşmedi gitti günlerdir bunu kovalıyorum kadaladan cıkmadı gitti
    Birde kullanan arkadaş varmı bu kalkanı hissedilir şekilde cool down yapiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ddark -- 16 Mayıs 2014; 9:27:35 >
  • Oyun çıktığından beri 1 tane flail düşmedi nasıl iş bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

http://eu.battle.net/d3/en/item/akarats-awakening
    Bu kalkan cok elite bişeymi ya düşmedi gitti günlerdir bunu kovalıyorum kadaladan cıkmadı gitti
    Birde kullanan arkadaş varmı bu kalkanı hissedilir şekilde cool down yapiyormu

Bende var satatları berbat ama %24 sansla cd düşürüyor.Buildin etkili olması için ciddi bir block sansına sahip olmanız lazım.Ozaman etklili oluyor.Özellikle aralarında zinvir kuran elit denk gelirse demeyin keyfinize :)
    Dun de güzel bir shiled düşürdüm(ismini unuttum) blockladıgımız dmg %26sını bana ve partdeki diğer kişilere heal olarak yansıtıyor.Yanlıs görmediysem yaklasık 18-24k arası bir heal sağlıyor.Ama su aralar başka build denediğim için çok fazla denemedim açıksası.Çünkü solo olarak block üzerine yoğunlasmak dps kötü etkiliyor ve rift bitmek bilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.