Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş. Dün Shotgun buildine geçtim yapılıyor T6 tamam da çok sıkıcı. Dinamizm diye bişey yok.
  • Forumdan Thorns oynayan yok galiba ya
  • Beyler fire build yapıp kaptan amerika denediniz mi? holy build ciddi nerf yedi ama fire da %33şans ile %330dmg. Fire item pek yok ben bir denemeyi düşünüyorum.
    Bide sweep atack build yapabililirsiniz. Bir yane two hand flail var sweep atack ile vurunca 3 veya 4 wrath dolduruyor bide azda vırmıyor yalnı dezavantajı melee ye giriyorsunuz ve ciddi dmg yiyoraunuz baikada elimdeki itemlerle alternatif build bulamadım :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    Denedim ben damage çok düşük kalıyor T4 de bile çok yavaş. En mantıklısı ya Heavens Fury - Holy, Ya da Fist of the Haven - Fire buildi.
  • yahu ben ne zaman bir build yapsam ertesi patch benim kullandığım main spender nerfleniyor diğer bütün skilleri bufflanıyor

heaven's fury fires of heaven kullanırdım ilk çıktığında crusader nerf geldi sora fist of the heavens ile holy build çıkarttım şimdi oda patates oldu

busefer sheild bash ile bir build çıkarmayı düşünüyorum yeni gelen pasiflerden biri ile muazzam bir damage vuruyor
  • Crusader bu kadar güçlüyken, evet her şeye rağmen güçlü (wd kadar güçlü mü bilmiyorum) ama son patch ile akkarath cdr rune bitirmiş olmalarına rağmen güçlü iken bu kadar erken bırakmak istemedim. Build yapmak üzere biraz daha devam ettim, üzerine %100 bonus'ta akkhan düşerse kârdır diyerekten.
    Son build'im şöyle:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/crusader#UklViQ!dSWa!ZaaYZY

Crusader'ın en güçlü skill'leri: 1- Condemn, 2- Heaven's Furry 3- Fist Of Heavens Bunlar Akarath ile birleştirilirse dedim. Wrath regen yapmak lazım. Bunu yapabilecek 1-2 skill var. Bence başarısız ya da yetersiz oldular; gerek provoke ve shield glare-zealouse çünkü cooldown'ları sonraki vurulacak skill arasında zaman bırakıyordu. Cooldown dolana kadar wraht bitiriyordu. Bu durum beni mecburen 1 tane wrath regen skill'e yöneltti. Holy üzerinden Justice-Crack ile denedim, hem alan vurabilme ihtimali üzerinden iyi sonuç verdi.

Bu build'i denemek için beni yöneldiren shield:http://eu.battle.net/d3/en/item/eberli-charo %49 cdr heaven's fury.
    Üzerimde beni crusader yapmaya teşvik eden:http://eu.battle.net/d3/en/item/blade-of-prophecy condemn basılan mob, etrafına condemn patlaması etkisi yapar.

Shield sayesinde ve üzerimdeki cdr sayesinde neredeyse heavens furry sürekli aktif, ben de condemn için gayet mankul bir süre bekler haldeyim. (bu süre yaklaşık 4 saniye, önceki mesajımda yazmışım.) Bu süreyi bir şekil geçirmek lazım, party ile oynarsanız zaten geçer. Diğer türlü wrath regen basılabilir, wrath warken 2 tane fist of heaven basılır. Vurmak isternirse wrath regen justice-crack, kaçmak istenirse ata biniilir. O ara condemn cdr dolar. Party'de oynadığım herkesin memnun kalması, benim de yeterli görmem üzere paylaşmak istedim.

Şu an için hem solo, hem party içinde en etkin bulduğum build bu. %100 bonus varken ne kadar akkhan set toplarım diyordum; şu anda bot, pants ve gloves oldu. Üzerime 1 parça daha gelene kadar bot ve eldiven koydum. Pants koyarsam crimson bozacak gerek yok dedim cdr azaltmaya.

Bu halimle T4 party'de sıkıntı olmuyor, T3 solo çok çok rahat önceki denediğim build'lere göre. Birlikte daha iyi build bulalım. Ben şu an condem ile heavens furry aynı anda olmasını çok etkili gördüm.
    Bu build'i kendim üzerimde ve hc'da etkili gördüğüm için, ilk aşamada gem'leri büyütmeye karar verdim; akkhan da düştüğü için beni biraz gaza getirmiş olabilir ama şu an için 500 str almak üzere 2 parça kullanacağım (öncesinde asheare vardı). Bu arada pants ve bot kadala'dan geldi. Eldiven'i wizard düşürmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 19 Mayıs 2014; 3:58:04 >

• Bu %100 drop bir bize yaramadı herhalde :) Dün bütün planları askıya alarak geçtim crusader başına geçmez olaydım :) ..Aynı polearm aynı eldiven aynı yuzuk derken bıkkınlık getirdi.Bana düşen itemlerin benzeri gene clandakilerede düşüyordu anlamadım ki...Ümidimi kadala abla idi..O daha beter etti..
    Ciddi ciddi pişman oldum o kadar saat başında geçirdiğime..Bu beni yıldıramaz tabide neyse pazarı gömdük artık.
    Tek sevindiren "Swiftmount" oldu.. pasiften cdr ve birazda kendimdeki cdr ile 2sn arayla 6sn at sürebiliyorum bounty farm için harika oldu
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Dün 2 saatte aynı shieldden 4 aynı amuletten 2 tane düşürdüm. Loot server olayının değişmesi lazım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shield bash olarak oynuyorum %40 holy ve tüm parçaları ile bu 1 hafta içinde akkarat seti tamamladım. Hatta elimde fazladan 5 parça daha var sanırım benim için verimli geçti bu hafta . . .
  • Şans işte kimileri set dizer, biz aynı itemler arasında hımm suna reroll atsam mi diye gel gitler arasında...
    Skorn hiç görmemiştim mesela düne kadar 3 tane skorn attı..Aklıma geliyor da bu canının %? kacı kadar shield veriyor bir eldiven neyse, sanırım rekor onda 4 adet düştü..
    Hatta durum anlam ve önemi şu resim güzel açıklıyor gibi;
     Crusader - Toplanma Noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 19 Mayıs 2014; 10:42:03 >
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Günaydın :) İyi güldüm sabah sabah, dün ben de BT seti tekrar tamamladım!
    Ama %100 bonus'un hakkını vermem gerek, WD için nerdeyse Jade set de tamamlanıyordu, yanına Quetzcoatl başlık ve diğer sınıflara air bir sürü set de cabası.
    Sandıkta yer kalmadı :)
  • Günaydın :) Zaten az kaldı bende set aramaktan vazgeçicem gibi :) Paket çıktıgı andan itibaren ilk barbarımı(yeri başkadır) 70 yapıp hemen crusader kastım..O gun bugun sadece shoulder dustu bu kesin işaret olmalı..Solo takılıyorum zaten düşmüyor.. public giriyorum adamlar linkliyor çatlıyorum...Duvara dönüştürmek istemiyorum ama dolmuşum bende belli yani
    Neyse biz böyle de güzeliz diyip gazımı alayım bari...
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ozan-2372/hero/38494673

• Dün ilk akkhan parçası pantolonu düşürdüm, bir arkadaş dedi ki giymeye başlamazsan devamı düşmez. asheara seti bozup üstüme giydim bakalım bikaç parça daha düşecek mi önümüzdeki günlerde :)
  • 11dk ya indirdim t6 rift süresini.
  • Azmettin 1dk da yapacaksın yakında. Silah lazım sana silah

Ayrıca;

Yeni Crusader a başlayanlar için güzel bir başlangıç buildi yaptım çokta memnunum gear da istemiyor.

1.Blessed Hammer - Burning Wrath:
    Bu skillin en büyük özelliği %25 şansla çekicin değdiği alanda 6 yard içerisini yakıyor. %330 damage vuruyor her saniye.Gearımız çok kötü olsa bile çok ciddi damage verebiliriz bu skille 4-5m arası çekicin crit damage ve yerde yanma damage i saniye başı çok ciddi damage. Hatta core buildlerde bile kullanılabilinecek bir skill.Bu skillin diğer büyük artısıda diğerlerine göre çok az wrath istemesi.

2.Justice - Crack veya Slah Crush:
    Wrath doldurmak için bu skill i kullanıyoruz. Vurduğumuz damage in aynısı bölünerek 2 target a daha vuruyor.Çok fazla damage vurduğu söylenemez sadece Wrath doldurmak için kullanmalıyız. Slash skilliylede hem Fire vurduğumuz için yüksek vururuz hemde fazladan %20 CC ına sahibiz. Dezavantajı melee olması.

3.Provoke - Charged Up:
    Bu skill 2.0.5 değişti. Artık vurduğumuz hasarın %50 sini yanımızdaki moblara vuruyor. Bu skill i genelde Wrath doldurmak için kullanacağız. Etrafımızdaki mob sayısı kadar Wrath veriyor ve tauntluyor. Eğer Wrath ımız azsa elitlerin arasına dalıp tauntlayıp hemen Blessed Hammer a yükleniyoruz. Taunttan kıpırdamadıkları için altlarıda yandığı için bir anda eriyip gidecekler.

4.Skill Rune - Shattered Ground:
    Bu skilli kullandığımızda etrafımızda geniş bir alanı yakıyor ve saniye de %155 fire damage vuruyor ayrıca 8000 civarı LPS(Life per second) veriyor. Elit combatlarında tauntla beraber bunu kullanarak hem damage hem vururuz hemde canımızın azalmasını engelleyebiliriz.

5.Laws of Valor - Critical:
    Pasif olarak %8 Attack Speed. Aktif kullanıldığında %15 Attack speed ve %100 CHD alıyoruz. Elite fightlarında combatın başında kullanmalıyız daha fazla çekiç çıkarabilmek için.

6.Steed Charge - Edurance:
    Mobility skillimizin. 3 saniyeliğine ata binip hızlı hareket edebiliriyoruz. Son patch le beraber atta kalma süremiz artırıldı ve en büyük artısı artık kullandığımız anda CD ye giriyor olması.Bu skille Crowd Control efektlere de girmiyoruz eğer altımızda frozen var ve kaçışımız yoksa bu skille basıp frozen ın patlamasının bitmesini bekledikden sonra tekrar vurmaya devam edebiliriz.

Pasif Skillerimiz:

1.Slot

Heavenly Strenght - 2H için bunu kullanacağız. Hem shield hem 2H silahı aynı anda kullanmamıza yarıyor ve artık Movement Speed imizide düşürmüyor.

Fervor - 1H için bu skilli kullanacağız %15 Attack Speed ve Cooldown Reduction veriyor.

2.Slot

Blunt - %20 Blessed Hammer ve Justice Damage imizi artırıyor.

3.Slot

Wrathful - Her harcadığımız Wrath için 825 heal veriyor. Health Globe bonusunun %1 kadar da gelen heal a ekleniyor.

4.Slot

Vigilant - %20 fiziksel olmayan damagelerden daha az damage alıyoruz ve bunun yanında LPS de veriyor.

Bu build için en önemli item Reaper Wraps. Health Globe aldığımızda %20-%30 arası Wrath dolduruyor. Çok seri şekilde ilerlememizi sağlayacak. %Fire Damage,Vitality,Strenght ve %CC lı şekilde almanızı tavsiye ederim.

Öneri olarak 2H kullanın hem Wrath ınızı daha verimli kullanırsınız. Hem yerde yakma damage i fazla vurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 2 Haziran 2014; 10:49:51 >

• Dün akkhan setinin botu düştü bir an duygulandım...Gönül pant istiyordu ama olsun koydum kenara

Gene dün 2h flail çıktı(Golden Flense) ve bütün 2hlar tamamlanmış oldu, sweep atack ile min 5li grup olması sartı ile hiç wrath sıkıntısı çekmiyorsunuz hatta harcayacak skill arıyorsunuz o derece ama gel gör ki 2-3 elit aynı anda denk geldimi imkanı yok sağ cıkılmıyor(patates ediyorlar) aralarından...Range oynamak güvenli ama wizard gibi uzaktan uzaktan eglenceli pek olmuyor..Ne yapsam bilemedim
    sweep atack ile(holy için mecbur)mobları kendinize ceken rune kullanıyorrsunuz blackhole, piranhado felan hikaye yani
    Ulan bliizz vermedin şu itemi ne hallere sokuyorsun aklımı bulandırıyorsun...

• Arkadaşlar düşürmek istediğim tek bir item kaldı oda akkan chest.Onu düşürdüğüm an akkan kafalık çıkartıp Aughild's Spike helm ile Bracers geçeceğim 2 parça ile bonusu alıp soj'la elit damage %45lere çıkartacağım.T6 da yürünebilir rahat.
    Gyrfalcon's Foote (Blessed shiled)ile holy damage giden arkadaşlar T6 da mutlaka blackthorne's setini kullanmalı immune olduğu için rahat olarak gidiliyor.Akkan bonusunu aldığım için baya rahatladım oyunda.Baleful Remnant kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü çıkan avatarlar sizi rahatlanıyor ayrıca tanklıyor.Son olarak buildim.Ben şuan phalax yükleniyorum oldukça iyi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaTTDiLoN-2498/hero/38689242

• Fiziksel gitmek aslında mantıklı gibi duruyor ama fazla secenek yok build için.Genel beyaz dmgler ve onla orantılı crit dmgler artmıstır ama cogu build demiyimde skillerin bu bonustan yararlanamayacak.Çünkü alternatifin az.(hatırladıklarım phalanx alayı fiziksel ve bombard vardı)
    Eve gidince bir bakayım aslında

Birde saglam statları yakalayan kişilerde silaha beyaz gem takma modası basladı(elitler için) sanırım daha verimli oluyor(misal silahtaki geme ihtiyac duymadan chd %400+ gibi)
    Deneyen varmı acep über gearlı arkadaşlara soruyorum
  • crusaderın silahtaki gemi çıkardıktan sonra 400+cd si olamaz

kolluk 50, kemer 50, yüzükler 100, kolye 100, paragondanda 50 olur max oda 350 eder. ha salak bi set itemi 50cd veriyor onu takarsa olabilir birde bazı silahlarda 35cd olabiliyor ama onları takarsa char pert olur amacına ulaşamaz gene. bence 130 cd 20 elit damageden çok daha efectiftir rift yada farm sırasında. ve unity+soj ikilisi çok kullanışlı.
  • Bunu yazarken izlediğim elemanın profili de verecektim ama bulamadım şimdi.
    Hesaplama yapılırken en azından diabloprogreste oradaki durumuna göre dps artısını gösteriyor(%1chd 15k verirken %1As 9k gibi)Oradan yola cıkarak söylemiştim(yanlış anlamadıysam).1,5m elemental dpsniz olsa %20 si 300k yapar buda elitlere 1,8m dps cıkısınız olur demek.Burada nasıl hesaplanırsa hesaplansın 300k en azından elitlere dps artısı bizim %130 chd gem saglıyamaz gibi görünüyor.Hatta dps arttıkca bu oran dogru orantılı artacaktır.Etkisini dusuk dpste de dogru orantılı kaybedecektir.Sonucta elit olmayan npclerin canı az oldugu için feragat edilebilir gibi...
    Oradaki %400 sembolik bir rakamdı yani alınabilecek max degeri düşünmüştüm %383 olur %375 olur vs..Ama dediğiniz gibi bazı setlerle o degerlere cıkılabilir.
    Bunlar hep "bence" tabi...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.