Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blessing shield %45 den fazla kasılmıyor galiba. Kafalık bot ve kalkanda çıkıyor galiba başkada göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crusader ile yeni yeni oynuyorum
    henüz t1 de dolanıyorum
    set olarak bir tek helm düşürebildim
    buildler hakkında pek bir fikrim yok bu tarz oyunlarda yeni sayılırım
    nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/acsar82-2922/hero/38890138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 24 Mayıs 2014; 16:57:57 >
  • Darklight silah düşürünce comdemn build'i bıraktım. Son build'im şu şekilde:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/crusader#lkYVfQ!dSWZ!aZbYba
    Condemn ile oynarken de gayet memnundum, ancak Darklight ile çok daha etkin oldu diye gözlemledim.
    Darklight sayesinde %49 şansla 1 tane daha kendiliğinden Fist of Heavens basılması daha seri oluyor. Silahı düşüren olursa denemesini öneririm.

Ledox'un şu an profilinde olan silah'ı da denedim, 3 tane Heaven's fury çıkaran. O da gayet etkili oluyordu ama şu anda Darklight'a baya ısındım. Şu an için holy rune kullanıyorum, ama 1 parça daha akkhan set düştüğünde fire'a döneceğim, cindercoat ve birkaç fire item hazır.
    1 hand silah olan Darklight'a dönünce, pasife fervor alınmalı ki hem attack speed veriyor, hem de ek olarak %20 daha cooldown düşürüyor tüm skill'leri gayet güzel.
    Ek olarak Eberli Charo shield kullanıyorum. Bu shield da %49 cdr veriyor Heaven's fury skill'i için. Üzerimdeki cdr ile birleşince neredeyse sürekli aktif halde Heaven's Furry. Anlık Wrath bittiğinde hemen shield glare basıyorum; o arada Heavens Fury. Sonra yine wrath bitine kadar Fist of Heavens...

İyi oyunlar.

Edit: Shoulders da kadala'dan gelince fire skill'e döndüm, ancak henüz oynama fırsatım olmadı. Akarath'ın fire rune çok övdü arkadaşlar, bakıcam yarın henüz daha 1 skill basmadım. Ancak bracers elemental'ı fire'a çekip, skill'leri fire yaptım, yarın tuşlara basarım. Helm akkhan olsun, chest'e cindercoat koyardım dedim bir arkadaşa, çok gerekli değil cooldown korusan yeterli dedi. Buna artık oynadıkça karar veririm sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Mayıs 2014; 4:16:11 >

• Shotgun build suan bende kullanıyorum wrath sıkıntısı haricinde harika oluyor, 25MX3 ile elit haric herseye tek atabiliyorsunuz..Wrath içinde hem shield glare hemde taunt kullanmak zorunda kaldım sonra paragondan cost reduce ve mecbur lavs of valordan da %50 reduce almak zorunda kaldım yani bütün buildi buna göre ayarladım...

Bu arada gün geçmiyor ki gene bir pazar gününü daha oyun başına gömmeyelim..Set düşürme ugruna ne zamanlar harcanıyor...Ne acar kızlar ne yiğit delikanlılar.. neyse :)
    Birde düşünüyorum da 5 parca set itemim olsa cok ciddi elemental dps kaybım olacak sonra 10dk shrine suresi uzatan eldiven olmayacak... uber mobility saglayan botum olmayacak(npc lerin ve duvarların içinden geçmemizi sağlayan)tahminime gore sampiyon modda sureli gezerek herhalde ordaki dps acıgını bu sekilde kapatabilirim desemde oyle gorunmuyor Bir düşsunde bakalım...
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ozan-2372/hero/38494673
    Gene söyle bir bakımda 1 haftadır değişen birşey yok üzerimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 26 Mayıs 2014; 9:52:41 >

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    O kadar kasma bence 1 tane reaper wraps craftla inanılmaz faydası oluyor.
  • Günaydın Herkese,

Wiz. ara verip hafta sonu Crusader kastım biraz Bol Leg.. sayesinde bir şeylere benzedi.Ama elemental dps hala cok az.
    Blessed Shield gitmeyi düşünüyorum henüz flail i bulamadım.
    Bu build kullanan varmı DPS olarak Tor 4-5 için yeterli olurmu? Yada bunun dışında önerebileceğiniz bir build varmı?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/nitalis-2368/hero/39341183
  • Onu bende düşündüm de üşengeçliğimden kullanmak istemiyorum, her seferinde nemesisi tak çıkar unuturum ben onu buyuk ihtimal :) Gene bir denemek lazım tabi

nitalis@ bence holy dmg veren 1h bulursanız(fervor pasifi ile) çok daha verimli olur 2h çok yavas kalıyor.
  • En etkin DPS'i Darklight sonrasında fist of heavens üzerinden fire build ile full akkhan set, akarath fire rune yanında Eberli Charo ile Heaven's fury ile veriyorum.

Ayrıca geçen gün kadala'dan Harrington Waistguard kemer düştü. Bence witching hour'dan daha etkili. 10 saniye boyunca dps'i 2'ye katlıyor, etrafta chest, ceset, beyaz item atan şeyler hepsi chest sayılıyor. O sırada bir elite gelirse saniyede eriyor. 1 tane herkes edinmeli, sanırım withing hour'dan çok daha kolay çıkar.

Şimdiki hedefim 1 tane ice climbers bulup, helm'i akkhan'a çevirmek, helm+bracers aughilds şu anda, elite dps bozulacak ama daha güvenli olacak böyle, ayrıca bracers'i de bu durumda reaper wraps craft yaparsam wrath sorunu neredeyse kalmaz diye düşünüyorum. SoJ eksik henüz crus için fire drop gelmedi, fire elemental üzerine amulet ve shield da gerekiyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 26 Mayıs 2014; 11:09:37 >
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    quote:

Ayrıca geçen gün kadala'dan Harrington Waistguard kemer düştü. Bence witching hour'dan daha etkili. 10 saniye boyunca dps'i 2'ye katlıyor, etrafta chest, ceset, beyaz item atan şeyler hepsi chest sayılıyor. O sırada bir elite gelirse saniyede eriyor. 1 tane herkes edinmeli, sanırım withing hour'dan çok daha kolay çıkar.

Bunu yeni farketmiş olamazsın.

Bracera Reaper şart. Ayrıca off hand e Fire Damage+Attack Speedli Shield en iyisi.
  • nitalis N kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiye. Fire elemental git.Cindercoat,Magefist falan çıkar yüklen fire damage e yüklenebildiğin kadar. Blessed Hammer ın Fire rune yle oyna ortalama bir gearla T4 yaparsın. Setini tamamladığında da buildini oluşturursun. Ama yok illa ben Blessed Shieldla oynayacam diyorsan bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

quote:

Bunu yeni farketmiş olamazsın.

Bracera Reaper şart. Ayrıca off hand e Fire Damage+Attack Speedli Shield en iyisi.

Görüyordum ama bu kadar etkili olabileceğini düşünmüyordum, kullanınca farkına vardım. Açıklaması da bence eksik durumda, sadece chest diye anlaşılıyor ve önemsiz gören çok, clan'dan önerdiğim de böyle dedi ama işte cesetler vs sayıldığını bilmiyordular benim gibi.
    Yazmış olayım da fark etmeyenler de dener diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 26 Mayıs 2014; 12:02:37 >

• Merhaba Arkadaşlar ;

Aşağıdaki karakterim hakkında yorum yapabilir misiniz. T1 den T6 ya kadar oynayabiliyotum ama Maximusla ve hangi setle daha fazla DPS i arttırabilirim.

Ayrıca Şuanda Maximus'un Demon'su 6M-10M arasında vuruyor bunu daha fazla nasıl arttırabilirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KORAYY-2480/hero/39153721

Saygılarımla.
  • Unity ile yapılan t6 yalan Şaka bir yana maximusun demonu(ve silahın kendisi) fire olması sizi yanıltmasın fiziksel dmg denemedim ama sanırım elementalden etkilenmiyor.Ne kadar chd str o kadar daha fazla dmg.
    Herhangi builde odaklanmamıssınız gibi, gene en verimli set akkhan seti.Yada setle ugrasamam derseniz elemental dmg uzerine gidilebilir.
    Ayrıca hem heavenly hemde fervor pasifi aynı anda aktif olmaz hangi tip silah takıyorsanız o aktif olur yani sizde fervor suan hiçbir işe yaramıyor onu değiştirin.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ozan-2372/hero/38494673
    Mesela benim adamda ben olabildigince elemental dmg almaya calıstım, olması gereken yani ideali, kolyeden elemental dmg alınabilir,act1 bounty dusen yuzuk ile toplamda 5parca set ile 6.set bonusu alınabilir.(suan toplam 4 parca var) evet pantolonu kadala abla verdi sağolsun Tabi burada bir handicap var bot ve eldiven kalıyor.ikiside oyunun en iyi(stat olarak değil tabi ozellik bakımından)itemleri set için bir turlu vaz gecemiyorum.
    İşin özü dps arttırmak için elemental dmg yonelmeniz lazım ve neye yoneldiyseniz de skilleri ona gore duzenlemelisiniz.Forumda konusu vardı arkadaslar guzel rehber niteliginde acmıslar göz atmanız yararınıza olur.

• @Psikobat
    Maximus için;Etkilenmez tabi "Fire skill deal % more damage" yazıyor. Sadece skillerin fazla vurur diyor yani. Maximus un çıkarttığı demon skill olmadığına göre fazla vurmaz doğal olarak.

@ccoray
    O karakterle T6 yı bırak T3-4 ü verimli yapamazsın. Eğer T6 rift i tek başıma 30-45 dk da bitiriyorum diyorsan o ayrı. Public den bahsediyorsan başkaları taşıyordur. Fire skill damage veren itemlere yönel elindeki silahda elverişli şu buildi yap.

1.Blessed Hammer - Burning Wrath:
    Bu skillin en büyük özelliği %25 şansla çekicin değdiği alanda 6 yard içerisini yakıyor. %330 damage vuruyor her saniye.Gearımız çok kötü olsa bile çok ciddi damage verebiliriz bu skille 4-5m arası çekicin crit damage ve yerde yanma damage i saniye başı çok ciddi damage. Hatta core buildlerde bile kullanılabilinecek bir skill.Bu skillin diğer büyük artısıda diğerlerine göre çok az wrath istemesi.

2.Justice - Crack:
    Wrath doldurmak için bu skill i kullanıyoruz. Vurduğumuz damage in aynısı bölünerek 2 target a daha vuruyor.Çok fazla damage vurduğu söylenemez sadece Wrath doldurmak için kullanmalıyız.

3.Provoke - Charged Up:
    Bu skill 2.0.5 değişti. Artık vurduğumuz hasarın %50 sini yanımızdaki moblara vuruyor. Bu skill i genelde Wrath doldurmak için kullanacağız. Etrafımızdaki mob sayısı kadar Wrath veriyor ve tauntluyor. Eğer Wrath ımız azsa elitlerin arasına dalıp tauntlayıp hemen Blessed Hammer a yükleniyoruz. Taunttan kıpırdamadıkları için altlarıda yandığı için bir anda eriyip gidecekler.

4.Skill Rune - Shattered Ground:
    Bu skilli kullandığımızda etrafımızda geniş bir alanı yakıyor ve saniye de %155 fire damage vuruyor ayrıca 8000 civarı LPS(Life per second) veriyor. Elit combatlarında tauntla beraber bunu kullanarak hem damage hem vururuz hemde canımızın azalmasını engelleyebiliriz.

5.Laws of Valor - Critical:
    Pasif olarak %8 Attack Speed. Aktif kullanıldığında %15 Attack speed ve %100 CHD alıyoruz. Elite fightlarında combatın başında kullanmalıyız daha fazla çekiç çıkarabilmek için.

6.Steed Charge - Edurance:
    Mobility skillimizin. 3 saniyeliğine ata binip hızlı hareket edebiliriyoruz. Son patch le beraber atta kalma süremiz artırıldı ve en büyük artısı artık kullandığımız anda CD ye giriyor olması.Bu skille Crowd Control efektlere de girmiyoruz eğer altımızda frozen var ve kaçışımız yoksa bu skille basıp frozen ın patlamasının bitmesini bekledikden sonra tekrar vurmaya devam edebiliriz.

Pasif Skillerimiz:

1.Slot

Heavenly Strenght - 2H için bunu kullanacağız. Hem shield hem 2H silahı aynı anda kullanmamıza yarıyor ve artık Movement Speed imizide düşürmüyor.

Fervor - 1H için bu skilli kullanacağız %15 Attack Speed ve Cooldown Reduction veriyor.

2.Slot

Blunt - %20 Blessed Hammer ve Justice Damage imizi artırıyor.

3.Slot

Wrathful - Her harcadığımız Wrath için 825 heal veriyor. Health Globe bonusunun %1 kadar da gelen heal a ekleniyor.

4.Slot

Vigilant - %20 fiziksel olmayan damagelerden daha az damage alıyoruz ve bunun yanında LPS de veriyor.

Bu build için en önemli item Reaper Wraps.%Fire Damage,Vitality,Strenght ve %CC lı şekilde almanızı tavsiye ederim. Health Globe aldığımızda %20-%30 arası Wrath dolduruyor.Eğer Wrath da problem yaşamazsanız Provoke skilli yerine AChampion u Fire Starter runeyle kullanabilirsiniz.

Skill Ağacı Bnet Linki

Öneri olarak 2H kullanın hem Wrath ınızı daha verimli kullanırsınız. Hem yerde yakma damage i fazla vurur.Eğer iyi damage li %Fire lı 1H silahınız ve %Fire Damageli %AS,%CC li shieldınız varsa onuda tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 28 Mayıs 2014; 10:08:49 >

• Yok ben rengine aldanılmasın diye dediydim malum demon kırmızı zincir kırmızı zincirin dps artırmak için fiziksel dmg denemediğim için etkileniyormu bilmiyorum ona istinaden elemental dmgden etkilenmiyor sanırım dedim yani kastım orada fire değildi aslında fiziksel dmg idi.
    Physical skill % more damage. Aynı şey onun içinde geçerli ne demek istediğini çözemedim. %100-120 arası weapon damage ini vuruyor cain ler ve sadece Weapon Damage + CC,CHD le scale oluyor 1 saniye de 5 defa vuruyor Attack speed inin bir önemi yok yani.
  • Peki şöyle izah edeyim ozaman :)
    Şimdi gear seviyesi çok daha kötü iken ilk maximus ile tanışmıştım ve ve zincirde 6m den daha fazla dmg görmemiştim..Gear biraz toparlandıkça zincirin dmg de aynı oranda artmaya başladı.Sadece weapon dmg vursa bu dmg sabit kalması lazım ?(chd sabit %400 kabul edelim, Judgment eski rune ile %80 crit sansımız varken kullanıyordum %25da bende olsa sansımız %100den fazla oluyor)
    Gear maximize etsek statlarla beraber örnek rakam için zinciri 10mye kadar yukselltik daha fazla artması için belki elemental dmg olarak fiziksel dmg yönelirsek "belki artabilir" demiştim.Denemediğim içinde bilemiyorum demiştim onun için elementalden etkilenmiyor olabilir dedim.Gene karısık gorunuyor gibi ama Yani ben silahın uzerinde ne yazdıgını hiç vurgulamak istemedim.

Weapon Damage i Strenght de etkiler.O yüzden artmıştır.Neyse işin özü "%100-120 arası weapon damage ini vuruyor cain ler ve sadece Weapon Damage + CC,CHD le scale oluyor 1 saniye de 5 defa vuruyor."
  • bende fire tercih etim crusaderda ama holy de güzel olur sanki. hiç holy build yapan yokmu aramızda bilgi verirse iyi olur bu konuda
  • benim build holy bence gayet yeterli kalabalık mob olursa 11dkda bitebiliyor t6 rift.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.