Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ledox

Weapon Damage i Strenght de etkiler.O yüzden artmıştır.Neyse işin özü "%100-120 arası weapon damage ini vuruyor cain ler ve sadece Weapon Damage + CC,CHD le scale oluyor 1 saniye de 5 defa vuruyor."

Tamam şimdi mantıklı oldu çünkü bir artış sözkonusu idi Deneme sansım yok ama belki ilerde fiziksel dmg yonelirsem holyden vazgeçip, kenarda duruyor zaten maximus ozaman netleştirmiş olurum

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Yav dostum beni delirtmek için mi yazıyorsun anlamıyorum :) Pyscial,Cold,Fire,Poison vs. bunların hepsi sadece SKILL DAMAGELERINI artırır. Yani Holy kastıysan Heaven's Fury nin damage i artar. Pycsial kastıysan Phalanx ın damage i artar. Skill dışı set bonusları (Örnek: Demon setinde ki Fire Thorn damage) Fire damage kassanda artmaz.
  • Hımm..Peki ozaman itemlerin üzerinde ki 78-145 dmg(gibi rakamlar değişebilir) ile artırılabilir desem ?
    Yani aslında bunda kızacak birşey yok gibi...Sizin bildiklerinizi pekiştiriyorum diyebiliriz..Şaka bir yana ben sadece oyle olabileceğini düşünmüştüm ondan öyle yazdım herhangi bir iddiam yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 28 Mayıs 2014; 16:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

@Psikobat
    Maximus için;Etkilenmez tabi "Fire skill deal % more damage" yazıyor. Sadece skillerin fazla vurur diyor yani. Maximus un çıkarttığı demon skill olmadığına göre fazla vurmaz doğal olarak.

@ccoray
    O karakterle T6 yı bırak T3-4 ü verimli yapamazsın. Eğer T6 rift i tek başıma 30-45 dk da bitiriyorum diyorsan o ayrı. Public den bahsediyorsan başkaları taşıyordur. Fire skill damage veren itemlere yönel elindeki silahda elverişli şu buildi yap.

1.Blessed Hammer - Burning Wrath:
    Bu skillin en büyük özelliği %25 şansla çekicin değdiği alanda 6 yard içerisini yakıyor. %330 damage vuruyor her saniye.Gearımız çok kötü olsa bile çok ciddi damage verebiliriz bu skille 4-5m arası çekicin crit damage ve yerde yanma damage i saniye başı çok ciddi damage. Hatta core buildlerde bile kullanılabilinecek bir skill.Bu skillin diğer büyük artısıda diğerlerine göre çok az wrath istemesi.

2.Justice - Crack:
    Wrath doldurmak için bu skill i kullanıyoruz. Vurduğumuz damage in aynısı bölünerek 2 target a daha vuruyor.Çok fazla damage vurduğu söylenemez sadece Wrath doldurmak için kullanmalıyız.

3.Provoke - Charged Up:
    Bu skill 2.0.5 değişti. Artık vurduğumuz hasarın %50 sini yanımızdaki moblara vuruyor. Bu skill i genelde Wrath doldurmak için kullanacağız. Etrafımızdaki mob sayısı kadar Wrath veriyor ve tauntluyor. Eğer Wrath ımız azsa elitlerin arasına dalıp tauntlayıp hemen Blessed Hammer a yükleniyoruz. Taunttan kıpırdamadıkları için altlarıda yandığı için bir anda eriyip gidecekler.

4.Skill Rune - Shattered Ground:
    Bu skilli kullandığımızda etrafımızda geniş bir alanı yakıyor ve saniye de %155 fire damage vuruyor ayrıca 8000 civarı LPS(Life per second) veriyor. Elit combatlarında tauntla beraber bunu kullanarak hem damage hem vururuz hemde canımızın azalmasını engelleyebiliriz.

5.Laws of Valor - Critical:
    Pasif olarak %8 Attack Speed. Aktif kullanıldığında %15 Attack speed ve %100 CHD alıyoruz. Elite fightlarında combatın başında kullanmalıyız daha fazla çekiç çıkarabilmek için.

6.Steed Charge - Edurance:
    Mobility skillimizin. 3 saniyeliğine ata binip hızlı hareket edebiliriyoruz. Son patch le beraber atta kalma süremiz artırıldı ve en büyük artısı artık kullandığımız anda CD ye giriyor olması.Bu skille Crowd Control efektlere de girmiyoruz eğer altımızda frozen var ve kaçışımız yoksa bu skille basıp frozen ın patlamasının bitmesini bekledikden sonra tekrar vurmaya devam edebiliriz.

Pasif Skillerimiz:

1.Slot

Heavenly Strenght - 2H için bunu kullanacağız. Hem shield hem 2H silahı aynı anda kullanmamıza yarıyor ve artık Movement Speed imizide düşürmüyor.

Fervor - 1H için bu skilli kullanacağız %15 Attack Speed ve Cooldown Reduction veriyor.

2.Slot

Blunt - %20 Blessed Hammer ve Justice Damage imizi artırıyor.

3.Slot

Wrathful - Her harcadığımız Wrath için 825 heal veriyor. Health Globe bonusunun %1 kadar da gelen heal a ekleniyor.

4.Slot

Vigilant - %20 fiziksel olmayan damagelerden daha az damage alıyoruz ve bunun yanında LPS de veriyor.

Bu build için en önemli item Reaper Wraps.%Fire Damage,Vitality,Strenght ve %CC lı şekilde almanızı tavsiye ederim. Health Globe aldığımızda %20-%30 arası Wrath dolduruyor.Eğer Wrath da problem yaşamazsanız Provoke skilli yerine AChampion u Fire Starter runeyle kullanabilirsiniz.

Skill Ağacı Bnet Linki

Öneri olarak 2H kullanın hem Wrath ınızı daha verimli kullanırsınız. Hem yerde yakma damage i fazla vurur.Eğer iyi damage li %Fire lı 1H silahınız ve %Fire Damageli %AS,%CC li shieldınız varsa onuda tercih edebilirsiniz.

Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

Deniyorum bu akşam.

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Öyle artar avarage damage weapon a etki eder direkt olarak. Kızmadım ayrıca haddime değil zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccoray kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Rica ederim Ledox#2339 eklersen yardımcı olurum

• Shotgun akar 6set yapınca denedim hakaten sağlam :) captain setinide yapıcam akarattan çıkmayım yeter t6 rahat farmlarım :)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/melitta-2108/hero/38965385

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 29 Mayıs 2014; 0:45:13 >
  • blessed shield buildi ne kadar etkilidir arkadaşlar. 5 defa yaratıklara sekme özelliği veren shield ve sanırım cost olmadan shield atabildiğimiz silahla beraber neler yapabiliriz. birde bu buildi yaparken fire mi yoksa holy mi tercih etmek mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

blessed shield buildi ne kadar etkilidir arkadaşlar. 5 defa yaratıklara sekme özelliği veren shield ve sanırım cost olmadan shield atabildiğimiz silahla beraber neler yapabiliriz. birde bu buildi yaparken fire mi yoksa holy mi tercih etmek mantıklı

O bir seçenek ama çok etkili değil.
    Daha etkili olan fire build. Ve shogun denilen heavens fury 40 wrath harcatarak oynamak üzere 2 heavens fury veren silah üzerinden yapılan build.http://www.youtube.com/watch?v=bYJtnCwR9J4 Önceki arkadaşın yazdığı gibi bunu full akkhan ile birleştirirsek daha etkili olur mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 29 Mayıs 2014; 1:17:25 >

• Shield Bash build oynayan yokmu gayet zevkli ve akıcı gidiyorum t3 te ama kalkan şart onu craftlamanız gerek profilimi koyuyuyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doruk%C3%96-2531/hero/39264430
  • bende 2400lük wrahı kaldıran silak ve 6 sekmeli kalkan varken bile t6 da zar zor ilerliyordu diğer buildlere göre bence akıntıya kürek çekmekten başka birşey değil üst tormentte kaptan amerika buildi.
  • Fire build için skiller ne yapıyoruz arkadaşlar ?
    maximus dışında tüm fire bonuslu armorlarım mevcut WD den çıkarıp crus oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

Fire build için skiller ne yapıyoruz arkadaşlar ?
    maximus dışında tüm fire bonuslu armorlarım mevcut WD den çıkarıp crus oynayacağım

sayın etilalkol wd den cıkarttıgın itemler crusdere nasil olacak.Kimyacımısın bu arada
  • 3ddark kullanıcısına yanıt
    Dostum WD de set tamamlayamamıştım zaten magefist-cindercoat(bunu kullanmıyordum) - reapers falan yani %fire damage li bunlar falan kullanıyorum int bonus var ama sağlık olsun yenilerini düşürene kadar crusader a giydireceğim sarı ya da spesifik bir pasif özelliği olmayan leg armorlardan iyiler. Gerçi goldskin ve birkaç şey var defansif olarak daha iyi olan ama sıkıntı değil. Elimde fire damage armor var değerlendirmek istiyorum.

Bu arada Kimyagerim evet :)
  • Yukarıda yazdım fire build dene istersen.
  • şu sıra hemen hemen bütün karakterlere fire build uygulanıyor ama bu konuda birşeyler yapacağını düşünüyorum blizzard ın. şahsen daha erken olduğu için ben crusader ımı holy e döndüreceğim. ilerde daha çok iş yapabileceğini düşünüyorum :) umarım haklı cıkarım
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Evet baktım , aşağı yukarı şimdiki kullandığım tarza yakın. Karar veremediğim şeyler pasifler , sürekli değiştiriyorum. %15 block verende iyi geliyor , %10 damage artımı da iyi geliyor , 1h fervor da iyi geliyo , phalanx ve bombard cooldown+damage de iyi derken tüm pasifleri kullanmak istiyorum :d

ben direk profilimi paylaşayım , tavsiyeleriniz varsa dinlerim denerim...

Ayrıca @kobrakai , 68-69 lvl larda yani dün build denemesi yaparken heaven fire ın son rune u varya şu 40wrath yiyip %940 civarı vuran, o çok iyiydi öyle bir T6 olduğu söylenen build var sanırım.

Birde mobların elemental resistleri nasıl acaba yani fire/light/arcane/holy/poison falan hepsi dengelimi? yani fire build yapıyoruz ama aynı şartlarda holy ya da poison daha fazla yada az vururmu , bilginiz varmı bu konuda?
  • şuan zaten en popüler holy/shotgun build. t6 da gayet rahat ilerliyor. ama nerf gelebilir sanki :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Ne için nerf gelecek?
  • Benim builde yakın demişsin ama benim buildde phalanx yok bombartment yok commander pasifini napacaksın. Block şansınada ihtiyacın yok blessed hammer yazdım buildlerin hiç alakası yok. Ayrıca oyunda bir kaç mob hariç hepsinin resistleri aynı. Kırmızı örümcekler var büyük olanlar adı burning bişey tam hatırlamıyorum onlar %50 daha az damage yiyor birde corrupted angellar var onlar shield açtıklarında %66 damage reduction alıyorlar herşeye shieldıda ilk yediği damageden sonra açıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.