Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öneri alabilir miyim? T4 ve üstü zorluyor. Diğerleri her türlü rahat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/alexander-22188/hero/40903796

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi şans yok 425lvl oldum bana set çıkmıyor kadalada atmıyor faceroll setup ile oynamaya devam etmek durumda kalıyom iyice sıkıldım ben bu işten teoride efsane setup yapıcam ama izin vermiyor muhterem blizzard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 22 Mayıs 2014; 2:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akkhan setin helmi de yakaladım toplamda 3 parça oldu buraya ağladıkça sansım mı açılıyor ne....
    Gözümüz aydın bu arada drop rate oranı kalıcı olucak;
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697?cid=social_20140522_24419834

Gemlerinizi kırmızı yani str ile değiştirin,Punish çok güzel bir skill ama etkili olması için block degerinizin yuksek ve dpsiniznde iyi olması lazım ,üstünüze cektiğiniz gibi(misal provoke) kısa surede eritebilmelisiniz..Aynı şekilde masusun sağ tusuna sweep atak tavsiye ederim daha etkili olur diye düşünüyorum.Block değeriniz düşük ise ve gene melee oynamak istiyorsanız(ki dusuktur yuzuk yok helm yok shield degeri dusuk vs) slash -crush daha iyi gelebilir,+%20 crit sansı ile vuruyorsunuz.Ayrıca ufak bir aoede soz konusu baktıgınız alana yani tek target odaklı değil.Bu şekilde olunca block sansınızda iyice düşeceği için renewal gerek kalmıyor yerine %10 direk dps boost alınabilir(holy cause)Son olarak maximus ile demon aranızdaki zincir dps oranla ciddi bir şekilde artıyor(misal bende 8-10m civarı idi) onu kesinlikle verimli kullanın yanınızda gezdirmeyin devamlı hareket halinde olun.Yani zinciri kullanın :) ( misal elit karsınıza cıktıgı zaman demon ile yan yana değil karsılıklı durun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 22 Mayıs 2014; 9:00:23 >

• copyhaluk kullanıcısına yanıt
    Yüzüklerinin 2 side değişmeli.Fire lı Stone of Jordan ve Unity giymelisin hem kendine hemde followerına immortalla beraber. Omuzluğunla eldivenini aughilds craftla. Hold your ground pasifin yerine vigilant al.Renewel yerine finery. Gemlerinide Strenght e çevir.
  • Yorumlar için teşekkürler. En kısa zaman değişimi gerçekleştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copyhaluk -- 22 Mayıs 2014; 12:32:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstatlar bi bakıverin eksik fazla varmı tavsiyelere açıgım

http://eu.battle.net/d3/en/profile/dark-2771/hero/38844204
  • 3ddark kullanıcısına yanıt
    Thorn gitmişsin anladığım kadarıyla. Hack silah ve Votoiyas shield lazım. Demon chest craftlayıp bracer ını %1000 aoe thorn vuran bracer a çevir. Attack speed alma hiç bir itemdan en mantıksız şey senin için Avarage Dmg,CC,CHD e yoğunlaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Thorn gitmişsin anladığım kadarıyla. Hack silah ve Votoiyas shield lazım. Demon chest craftlayıp bracer ını %1000 aoe thorn vuran bracer a çevir. Attack speed alma hiç bir itemdan en mantıksız şey senin için Avarage Dmg,CC,CHD e yoğunlaş.

Silah ve shield ikiside var depoda ama ben onlardan bi verim alamadım silahla baya bi düşüyor dps shieldin blocku cok zayıf bracerde pek bi işe yaramıyor gibi
    Bu itemleri siz denedinizmi tam olarak ne işe yarıyor
  • 300+ lvlim. mainim monk bu sıra sıkıntıdan bi Crusader acıyım dedim :) bi kaç tavsiye alabilirm crusader proları arkadaşlardan :) fire build yapıyorum şuan ama hangi build daha kullanışlı ilerki seviyerde bilmiyorum. light monk ile t4 oynuyorum crusader t4 ve üstü için hangi build mantıklı olur acaba. ekstradanda her türlü tavsiyeye açığım.
    ek olarak yüzüklerde str,crc,crd yanına vit mi yoksa as mi daha iyi olur tam karar veremedim. dayanıklılığını pek kaybetsin istemiyorum açıkcası
    Yaramaz olur mu yav Shield ı Provokeyle kullancan iron skin in %200 thorn damage rune ünü alıcaksın elitler kendi kendini kesecek. Dediğim Axe moblara vuracağın thorn damage i direk silahına ekliyor çok şart değil bu ama Bracer moblar sana vurunca %1000 thorn damage patlatıyor moblara taunt+iron skin(%200 thorn damage li) baya iş yapar senin buildin şu an ki haliyle çöp zaten boşuna çırpınıyorsun.
  • quote:

Yaramaz olur mu yav Shield ı Provokeyle kullancan iron skin in %200 thorn damage rune ünü alıcaksın elitler kendi kendini kesecek. Dediğim Axe moblara vuracağın thorn damage i direk silahına ekliyor çok şart değil bu ama Bracer moblar sana vurunca %1000 thorn damage patlatıyor moblara taunt+iron skin(%200 thorn damage li) baya iş yapar senin buildin şu an ki haliyle çöp zaten boşuna çırpınıyorsun.

Dediğin şekilde akşam bi deneyeceğim axe shield bracer 3lüsü ile
  • Thorn benim ilk build'im idi maalesef şu an parti ile oynanan oyunlarda etkili değil. Tek kasarken yaratıklar sana saldırdığı için sorun olmuyor fakat parti ile kasarken taunt maalesef işlevsiz kalıyor. Bunun yanısıra toplam damage çıkışı çok zayıf kalıyor. 100K ve üzeri thron yapmak gerek ki ortalama bir hasar veresiniz.
    bu bild sırf eğlencesine yapılır. Farm için maalesef hiç uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Dediğin şekilde akşam bi deneyeceğim axe shield bracer 3lüsü ile

Hocam hayal kırıklıgı oldu malesef akşam denedim kısaca söyleyim hiç bir işe yaramıyor daha rezalet oldu karakter t1de ölüyordu az kala :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Thorn benim ilk build'im idi maalesef şu an parti ile oynanan oyunlarda etkili değil. Tek kasarken yaratıklar sana saldırdığı için sorun olmuyor fakat parti ile kasarken taunt maalesef işlevsiz kalıyor. Bunun yanısıra toplam damage çıkışı çok zayıf kalıyor. 100K ve üzeri thron yapmak gerek ki ortalama bir hasar veresiniz.
    bu bild sırf eğlencesine yapılır. Farm için maalesef hiç uygun değil.

Evet dediğin doğru bütün opsiyonları denedim cok fazla dps yapamıyorsun ben max 22k gördüm oda yani maximum 5sn sürüyor.100k üzeri thorn mümkünatı yok yapamazsın zaten 36 yaptım bütün itemlerde olsa 40-45k ancak olur.Ama çok eğlenceli bu buildden keyif alıyorum baska buildlede oynamak istemiyorum acıkcası Bi 2hand mace kaldı su elektirik sacan mace onu bulup onunla deniyeceğim

Yanlış skillerle oynuyorsundur. En başta dedim zaten thorn çöp diye. Senin oynadığın build thorn değil şu anda damage i yapan skillerin thorn a gerek yok. Fire elemental kas Blessed Hammer ın fire runeyle oyna bak keyfine.
    100K üzeri yapmak mümkün. Ama örneğin eldivenin invoker ve direk kritik şansı ve kritik hasarı üzerinde düştü sen ikincil statı roller thorn damage veren stat yaparsın, aynı şekilde yüzükleri ve amuleti de bu şekilde yaparsın. Ki thron'da kritik çok önemli düz damage ile 200k da olsa bir şey yapamazsın. Sonra demon setin 2 parçası ve invoker full setini takar (ki 6k birinden 4k birinden set bonusu olarak thorn geliyor) ondan sonra pasiften %50 thorn veren pasifi açarsan 100k ve üzeri yapmak mümkün. Asıl sorun şu. Thorn'un yanında hangi skillerle oynamak gerek. Ben şöyle yapıyordum; sol mouse da ki atak skilime punish ve roar runesi, 1 numaralı skilime taunt, 2 iron skin ve damage reflect eden runesi, 3 defansif bir skill alıyordum (tavsiyem concentraion ve tüm partiye heal veren rune) 4'de akarath'ı. Asıl sorun bu setup ile sağ mouse koyacağımz atak skilinde. Buna da yine benim tavsiyem wrath az harcayan dps yapabilecek bir skill ki buna örnek olacak tek skill var o da blessed hammer. Bunun runesini de itemların üzerinde gelen skill damage'a göre belirle. Ortalama bir DPS ile blessed hammer + taunt ile yaratıklar sana döndüğü sürece damage çıkarırsın. Fakat tek yaratıklarda elitlerde filan çuvallar kalırsın.
    Yine şahsi görüşüm bu bild tek başına oynarken eğlenceli olabilir ama parti ile maalesef pekte işine yaramaz. Ayak bağı olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

100K üzeri yapmak mümkün. Ama örneğin eldivenin invoker ve direk kritik şansı ve kritik hasarı üzerinde düştü sen ikincil statı roller thorn damage veren stat yaparsın, aynı şekilde yüzükleri ve amuleti de bu şekilde yaparsın. Ki thron'da kritik çok önemli düz damage ile 200k da olsa bir şey yapamazsın. Sonra demon setin 2 parçası ve invoker full setini takar (ki 6k birinden 4k birinden set bonusu olarak thorn geliyor) ondan sonra pasiften %50 thorn veren pasifi açarsan 100k ve üzeri yapmak mümkün. Asıl sorun şu. Thorn'un yanında hangi skillerle oynamak gerek. Ben şöyle yapıyordum; sol mouse da ki atak skilime punish ve roar runesi, 1 numaralı skilime taunt, 2 iron skin ve damage reflect eden runesi, 3 defansif bir skill alıyordum (tavsiyem concentraion ve tüm partiye heal veren rune) 4'de akarath'ı. Asıl sorun bu setup ile sağ mouse koyacağımz atak skilinde. Buna da yine benim tavsiyem wrath az harcayan dps yapabilecek bir skill ki buna örnek olacak tek skill var o da blessed hammer. Bunun runesini de itemların üzerinde gelen skill damage'a göre belirle. Ortalama bir DPS ile blessed hammer + taunt ile yaratıklar sana döndüğü sürece damage çıkarırsın. Fakat tek yaratıklarda elitlerde filan çuvallar kalırsın.
    Yine şahsi görüşüm bu bild tek başına oynarken eğlenceli olabilir ama parti ile maalesef pekte işine yaramaz. Ayak bağı olursun.

Bir build yaparmısın battle net üzerinden.Defansif olarak char iyi concentraiona pek gerek yok gibi thorn pasifi mevcut zaten demon seti ve invoker setide mevcut o haliyde 34-36 arasi oluyor thorn.Birde senin buildini denemek istiyorum adamdan sogumak üzereyim

• Blessed Shield buildi yapmaya başladım ve gryfalcons foote + jekanbord ile gayet iyi sonuç aldım fakat acilen ring of royal grandeur ve güzel bir neck lazım
    Bu arada shieldı en az 20-30 kere mystic değiştirdim bir türlü BS Dmg gelmedi ve artık 1m gold istiyor kaldı öyle gem ile

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frostitut%C3%AA-2471/hero/42309547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parn -- 24 Mayıs 2014; 15:23:36 >
  • Parn kullanıcısına yanıt
    Shield a Holy damage derken? Blessed Shield damage mi demek istedin? Eğer gerçekten Holy Damage diyorsan oyunda standart shieldlara holy damage alamıyorsun
  • quote:

Shield a Holy damage derken? Blessed Shield damage mi demek istedin? Eğer gerçekten Holy Damage diyorsan oyunda standart shieldlara holy damage alamıyorsun

BS Dmg demek istedim yanlış oldu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.