Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blessed shield'in shattered throw runesi de rahmetli oldu o yüzden yazdım. Eskiden ikincil atakları da aynı damage'ı vuruyordu şimdi 3'de 1'i kadar vuruyor. İlk değen shield damage yapıyor gerisi yalan
    Bu arada akarath setin tüm parçaları var, blessed shield'in costu remove eden flail ve tabi ki kalkanı da var. Her iki build'le de epey oynadım o yüzden yazıyorum bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 16 Mayıs 2014; 10:17:20 >
  • Onu ben zaten yukarıda belirtmiştim, ama bu onu öldürmüyor bence...neyse konu bir yere varamayacak gibi duruyor,en azından ben memnunum diyim.
  • Şaka gibi blizzardda developer olan herkesin huyu bu galiba. Core buildi resmen yok edildi buff geldiğini sananlar varsa heveslenmesinler pek. Oyunda crusader a yarayacak itemlerin %95 i var her türlü buildi denedim. Ama şu anda T6 yapabilmek için itemlerin kusursuza yakın olması lazım. Bu patch de resmen gearsız düşük torment yapanları bufflamışlar. Rally rune ü şu anki haliyle çok kötü bari "Akarathın cd si 12 saniye kısalır" şeklinde olsaymış. En azından seti tam olanlar bir anda tokat yemezmiş. Barbar ve Witch Doctor ın buildleri niye nerflenmedi de Crusader ın core buildi nerflediler anlamıyorum. Yazdıklarımdan QQ anlamı çıkmasın ama insanlara buff gibi gelmesin bu patch. Kaç gece item kovaladım nerf geldi. Ladder öncesi bu saçmalıklara ayar geçmeleri lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağdurlardan biri de benim :-) Ben de yeni buildler deniyorum. Phalanx build yapmaya çalışıyorum. Fiziksel gideceğim doğal olarak. Bakalım nasıl olacak bir iki deneme yaptım. Bugün biraz daha detaylı deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Şaka gibi blizzardda developer olan herkesin huyu bu galiba. Core buildi resmen yok edildi buff geldiğini sananlar varsa heveslenmesinler pek. Oyunda crusader a yarayacak itemlerin %95 i var her türlü buildi denedim. Ama şu anda T6 yapabilmek için itemlerin kusursuza yakın olması lazım. Bu patch de resmen gearsız düşük torment yapanları bufflamışlar. Rally rune ü şu anki haliyle çok kötü bari "Akarathın cd si 12 saniye kısalır" şeklinde olsaymış. En azından seti tam olanlar bir anda tokat yemezmiş. Barbar ve Witch Doctor ın buildleri niye nerflenmedi de Crusader ın core buildi nerflediler anlamıyorum. Yazdıklarımdan QQ anlamı çıkmasın ama insanlara buff gibi gelmesin bu patch. Kaç gece item kovaladım nerf geldi. Ladder öncesi bu saçmalıklara ayar geçmeleri lazım.

Barbarı bilemem ama WD'nin de core setini nerflediler hatta şu anda Zuni seti hiç bir işe yaparmıyor gibi bir şey.

Diğer Jade setinde ise skiller bonus skill dmgler ile çalışmıyor. Haunt Swarm vs..

Tabi bizimki bug da olabilir. Hala daha WD konusunda bir açıklama yapmadılar.

• Halden anlıyorsun Bişeyler bulursan paylaşırsan sevinirim. Theorycraft yapmakdan bıktım dün 100m gold gitti. Sonunda yine streamcilerden birinin buildine geçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 16 Mayıs 2014; 15:40:52 >
  • Ya çok pardon ama merakımdan soruyorum eski akk sampiyon da rally rune, set tam halinde iken %50 sans ile kendi cd sini düşürüyor muydu ? cevabınız hayır ise lutfen nasıl etklilendiğinizi yazarmısınız ?
    full set ile cd si 45sn düşüyor doğrumu ? doğru...
    20sn aktif oluyor doğrumu ? doğru..
    Kullanamadıgınız sure yani cd de oldugu sure 45-20 = 25sn bekliyoruz aktif olması için ?
    ee eski hali bunu değiştirmediğine gore ? daha önce sacma sapan As veriyordu suan en azından daha mantıklı buff geldi direk dmg olarak bufflıyor... he kullandıgınız diger skilleri cd sini dusuyordu o ayrı tabi.Ama bu nerf gene t6 yapan UBER GEARLI ADAMI t4e cekmez yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Ya çok pardon ama merakımdan soruyorum eski akk sampiyon da rally rune, set tam halinde iken %50 sans ile kendi cd sini düşürüyor muydu ? cevabınız hayır ise lutfen nasıl etklilendiğinizi yazarmısınız ?
    full set ile cd si 45sn düşüyor doğrumu ? doğru...
    20sn aktif oluyor doğrumu ? doğru..
    Kullanamadıgınız sure yani cd de oldugu sure 45-20 = 25sn bekliyoruz aktif olması için ?
    ee eski hali bunu değiştirmediğine gore ? daha önce sacma sapan As veriyordu suan en azından daha mantıklı buff geldi direk dmg olarak bufflıyor... he kullandıgınız diger skilleri cd sini dusuyordu o ayrı tabi.Ama bu nerf gene t6 yapan UBER GEARLI ADAMI t4e cekmez yani...

Yazalım.Oyunda bir tek Akarth ın CD sini set bonusu düşürmüyor. %45 CDR ile 4 sn Akarath dışında kalıyorduk sadece. O 4 sn de kemer buffını almak için sağa sola bakıp chest açabiliyorduk hiç de problem olmuyordu.

Rally rune ü %50 şansla CD düşürüyordu.

Wrath Regen i Taunt la sağlıyorduk sürekli kullanabiliyorduk sınırsızdı.
    Primary Skill olarak Fist of Heavens kullanıyorduk spam şekilde çünkü Tauntla sınırsız Wrath sağlayabiliyorduk.
    Heavens Fury atıyorduk sürekli.
    Condemn Spamlıyorduk sn de 1 silahla beraber 2 defa vuruyordu.
    Steed Charge ı her mob grubundan sonra kullanıyordum.

Sen çok basit düşünüyorsun olay Akarath ın verdiği attack speedi,damage bonusu bonusu değil.

Olay uber gearla olması değil ben bi gear da belli stat a yoğunlaşıp bir buildin üstüne gidiyorum.Bana Amulet lazım ama çok bufflamayacak diye Kadaladan paso kemer aldım upgrade olsun benimkinde %Life yok diye.Düşen set parçalarını o anki duruma göre rerolledim maksimumunu almak için defalarca rolledim şimdi rollesem 1.5m. Shoulderımda 500 Vita var diğer itemlerime bakabilirsin hepsi en uç statlar. Ben şimdi başka bişeye rerolleyip istediğim stat ı almak için bir ton uğraşmam gerek ve asla yeterli seviye ye ulaşamıyacağım.Yeterlidir umarım.

Edit: Tabi ki T6 hiç yapamıyoruz diye bir şey yok ama farm oyunlarında en önemli faktör hız 1 Akarath süresinde ölmeyince moblar pek mantıklı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 16 Mayıs 2014; 16:31:54 >

• Party ile oynayınca o kadar fazla etkilenmiyorum, Akarath'ın kalan cd süresi içinde ve condemn cooldown bitene kadar (ki 3.76 saniye arayla condemn aktif oluyor) blessed shield spam yapıyorum, wrath'ı sıklıkla provoke ile doldurarak. (provoke 5 saniye arayla basabiliyormuşum, o ara blessed shield spam elimde kalan tek skill.)
    %54,91 cdr var. Bu site hesaplıyor.http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/
    Akarath'ta olmadığım süre 21 saniye imiş, akarat aktif olunca condemn cooldown sıfırlanıyor, 1 tane daha basılıyor ve bana dmg bonusu veriyor Akarath sadece. Yine de party içinde en çok dps veren olarak hissediyorum kendimi. T3-4 yapıyoruz.
    1 tane daha wrath dolduran skill kullanılabilir provoke yanında ya da yine cooldown'lı heavens fury.
    Biraz da party'dekiler vursun napalım, arada ender de olsa wrath bitince ya da 15 saniye daha akarath'sız kalınca... Daha iyi bir build olana kadar böyle devam etmekten başka çarem yok, kabullendim yani ben olayı, çünkü elimde daha iyi crusader item'i yok.
    Cooldown'da ilk 10'daymışım bu arada:http://www.diabloprogress.com/eu/rating.stat_cooldown_reduction/class.crusader/ Çoğu kişinin dps yerlerde üstümde olanlarda, neyse birkaçında farklı build gördüm, denerim bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 16 Mayıs 2014; 17:56:00 >

• Ya benim Crusader oynamama daha çok var ama şu Justice - Burst / Blessed Hammer - Thunderstruck yalan mıdır? D2'de büyük hammeradin fanatiğiydim ben, hiç gideri yok mudur D3'de?
  • Tabi şimdi siz böyle detaylı yazınca kısmen hak vermek durumunda kaldım.Ama gene biraz durum abartılıyor gibi..Tamam ben birazda kendi oynayıs sitilimden yola cıkarak söylemiştim aldıgımız bonusları 10dk uzerimizde kalmasını saglayan eldiven ile oynadıgım için ozellikle cd ve cost reduce olayından dolayı ne kadar gerekli olabilir ki yanılgısı olustu sanırım.
    Ama;
    Toplam da verilen dmg buffları gene aynı surede farmlamanızı saglamalı diye düşünüyorum.Sizin begenmediğiniz sampiyon modda total dps direk %35 buffladıgı ve ayrıca skillerin bireysel bufflandığı(patch ile gelen her skille) için aynı surede donmeniz lazım... Zaten forma girince %50 cost reduce oluyor en kotu %10-20de siz de olsa dediğim hesaba geliyor gene rahat bir şekilde donmeniz lazım...
    Halla iddia ediyorsun kardeşim, kendim oynuyorum benden dahamı iyi bileceksin diyebilirsiniz tabi.Ben sadece "mantıken" oyle olmaması lazım diyorum.
    Birde aklıma takılan tank gitmediğiniz halde tauntla nasıl ayakta kalıp ustunuzde tutuyorsunuz mobları orasını da merak etmiyor değilim(hp ve tougnesinize bakarak soyluyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 16 Mayıs 2014; 17:40:37 >

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    İddaa ediyorum değil %35 %60 versinler yine eski hali daha iyi kat kat. Eski buildin olayı damage değil di birtek içinde Mobility de vardı. Daha dinamikti Wrath sıkıntısı çekmiyordun. Oyunda bir tek Akarath ın damage i bufflanmadı zaten Holy Cause dan ve diğer pasiflerden bir çok buff geldi ama hala eski hali daha iyi. Gearsız oyuncuları buffladılar o kadar söyleyim T1-2 takılan T4 de takılıyor.http://us.battle.net/d3/en/profile/YueRen-3573/hero/43813923 Bu linkdeki adam Barbar itemleriyle T6 yapıyor. Elinde silahlar yerine başka birşey koysan da yapacak Fire buildiyle. Ben kötü demiyorum Crusader a şu anda ki haliyle önceden de dedim. Ama Core buildi(Setle beraber Bis Gearı) nerflendi. Ben kaç gece Set,Condemn,Shield farmladım... Eee hani? Toplama fire gearlı adam benden hızlı T6 yapıyor hemde Barbar gearıyla. Çok saçma Ladderda da böyle keskin değişiklik gelmemesi lazım emek diye bir şey var sonuçta.

Edit: Senin editine cevap veriyorum. Estağfrullah saygı çerçevesi içinde her türlü fikrinizle tartışırım. İkimizde birşeyler öğrenebiliriz sonuçta. Holy Cause dan gelen healla ve Unity yüzüğüyle + Fallower Thunderfury. İmzamdaki rehberden Fallower kısmını oku. Survive ımı Fallower+Holy Cause borçluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 16 Mayıs 2014; 17:55:55 >

• Ümidim yok ama bende inş seti tamamlarsam(daha 1 parçası mevcut) büyük ihtimal demek istediğinizi daha rahat anlayacağım herhalde ben yanlış yorumluyorum, düşündükçe "çık yok olmaması lazım" diyorum ister istemez...
    Linklediğiniz adamın silah haric bir ara neredeyse aynı itemlere sahiptim.Silah olarak sadece maximus vardı.Şuan fire build çok daha kullanıslı yaptılar 2 skile baglı kalmıyorsunuz(patch oncesi oyleydi ya fiziksel yada holy arada bir iki light vardı fire yok gibi birseydi neyse).Bence olması gereken buydu..Siz emek verdiniz kastınız saygım var seti tamamladınız ama bu t3+ sadece sizin gibi "daha fazla" emek sarfedenlere yada vakit ayıranlara özel kılmamalı.Oyunun ilk çıktıgında en buyuk problemi bu idi(rmah) parası olan ozaman yuksek seviye takılıyordu.Yani oyuncluk "0" olsada money talk olması hoş değildi ve bir ton oyuncu kaybetti kalanlarda kendi arasında alım satım yaptı vs..
    Şimdi de gene belli bir seviye oynamak için oyun bana gunluk min 10 saat oynarsan bunları elde edersin derse kusura bakmasın ama benim oyle bir sansım yok...
    Yani gene diyorum olması gereken buydu diye fakir edebiyatı yapmak istemiyorum ama az oraya gidiyor gibi konu
    Son birsey eklemek istiyorum eger tek sıkıntınız wrath ise o kolay; "The Final Witness" sizde zaten vardır yoksada drobu yuksek bu arkadasın, sizdeki cdr ve istenirse pasif skillden desteklenerek sabaha kadar cok genis bir alana cok dusuk cd ile spamlarsınız(Zealous Glare rune ile) wrath sıkıntısı tarih olur diye düşünüyorum
    Edit:
    Sizin edit kısmını şimdi gördüm siz hile yapıyorsunuz ozaman der çekilirim Şaka bir yana bunu öğrendiğim çok iyi oldu ama bunu bile yapmak ciddi zaman ister
    Demek millet boyle ayakta kalıyor t6 da hımm...Ben biliyordum yoksa t6 daki dmg ne reduce tutuyor ne heal regen vay be teşekkürler bu arada ihtimal vermiyorum ama düşerse bende öyle yapayım bari
    Edit2: Ya chrome sapıttı ya forum ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 16 Mayıs 2014; 18:09:18 >

Olması gereken buydu evet başka buildlerin oynanması lazım kesinlikle haklısın. Ama bu şekilde değil ne yazık ki. Bir buildi öldürerek yapılmaz bu iş.
     Crusader - Toplanma Noktası
    O dediğin shielddan var bende hemde %10 CDR de rolleyebileceğim birşey dün bir ara denedim. Hem Shield Glare ı kullanmak istemiyorum hem Crusader için Shield slotu önemli. 2 slot bağlamak istemiyorum. Bir build deniyorum şu an bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 16 Mayıs 2014; 18:26:36 >

• Ben provoke(taunt) yerine alternatif olarak söylemiştim. Shield olarak artık pek alternatif kalmadı eger blassed shield kullanmıyorsanız Jekangbord gerek yok yada block sansı uzerine gitmiyorsanız Akarat's Awakening de bir anlamı yok yani işin acıkcası pek bir alternatif yok :) hallowen shield ile banko %20 holy dmg alınabilir(guzelde bufflar).Bende pasifle beraber 1h hallowed axe ve shield deniyorum.inanılmaz atak speed oluyor(setten %10 geliyor pasiften %15 sizde %10 paragon diger itemler derken %50 oluveriyor)
    :) tabi bu asamada wrath sıkıntısı ciddi manada ortaya cıkıyor çok seri ve bir o kadar kontrolsuz oluyor..Benimki maksat eğlence farm bahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 16 Mayıs 2014; 18:29:40 >
    Yok kullanmıyorum zaten o skilli daha relog olmadım hiç o yüzden o skiller gözüküyor şu anda ki buildim şu:
     Crusader - Toplanma Noktası

Condemn=Reciprocate
    Heaven's Fury=Ascandency
    Fist of the Heaven=Heaven's Tempest

Fire takılıyorum diyebiliriz. Diğer skiller standart olan şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 16 Mayıs 2014; 18:36:07 >
  • Olay cooldown skill'leri aktif olmadıkları zamanı azaltmak ve bu en etkili skill'ler cooldown halindeyken o arayı atlatmak.
    Şu an için bu durumu en etkin olarak wizard vyr cdr archon ile yapıyorum. Buff çoktu crusader ana char olur mu benim için diyordum ama malesef vyr archon benim için kazanan oldu. T4 party çok daha rahat oluyor wizard ile. 20 saniye olmadan sürekli archon olmak çok daha etkili, akarath ölmüş durumda. Son denediğim build'de akarath bıraktım keza full set bonus olmayınca anlamsız bence; onun yerine cooldown %50 civarındaysa bombardement koyun daha iyi pasiften de %35cdr destekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Mayıs 2014; 2:03:27 >
  • 17dk da t6 rift yapabiliyorum bugün denedim. intli graunder var üstümde ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 17 Mayıs 2014; 8:40:36 >
  • Bu yeni yama Crusader için oyun zevkinin içine etmiş durumda.

Akarat's Champion yetenek barından silinip atılası bir hal almış, hiç bir halta yaramaz desek yeridir. Neymiş efendim artık tüm buz, korku zart zurt immune olmuşuz. Sağlam oyuncuların çantasında zaten bu iş için 80 çeşit malzeme vardı. O malzemeleri duruma göre tak çıkart işimizi görebiliyorduk ki zaten bu durum kapışmaları daha da zevkli hale getiriyordu ama o işi de berbat ettiler.

Blessed shield desen o daha acınası durumda...Adam gibi dps yapabildiğimiz nadir yetenekti şu anda ses kalabalığı yapmaktan ötesi yok.

Kaç gündür sıkıntıdan denemediğim yapılanma kalmadı ama hepsi tırt. Thorn denemeye kalkıyorsun ama bu sefer de çok kolay can veriyorsun. Gerekli pasif yetenekleri birbirine uyuşturulamıyor. Iron skin yenilenme süresi gereksiz derecede yüksek. Ayrıca parti ile girilen kapışmalarda yaptığın thorn yapılanmasının değeri yok. Çünkü oyunda taunt mekaniği berbat. Yaratıklar sana vurmuyorlar ki üzerine çekebileceğin bir provoke var onun da malum yenilenme süresi ve etki süresi dengesiz. Saniyelik dikkatini çekersen yaratıkların ne ala...

Bir tek punish yeteneği baya gelişme kaydetmiş ama o da uyumsuzluk gösteriyor. Sadece roar eklentsi iyi ama o da ateş hasarını arttırırsan değerini gösteriyor.

Ne bilim ya çok kafamı bozdu bu yeni yama...Eğlenerek oynadığım karakteri şu anda zoraki belki bir yol bulurum düzeltirim kafasıyla oynuyorum.

• Yeni gelen patch den bir tek memnun olan benim sanırım

@ledox
    Anladım hocam zaten benim ki bir alternatifti :) steel charge yerine de alınabilir(misal duvarların ve npc lerin içinden geçmeyi saglayan bot) hız geri kazandırmaz ama daha mobil olunabilir gibi...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.