Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Crusader a yeni başladım, skill dağılımlarım ve itemlerim nasıl sizce.Bu karakter ile expertte oynuyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kokesta-2640/hero/50206602
  • beyler, oyun içinde (akarat cha. aktif değilken) aşağı yukarı kaç milyon CHD vurduğunuzu yazar mısınız? ben bir türlü belli bir seviyenin üstüne çıkamıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

beyler, oyun içinde (akarat cha. aktif değilken) aşağı yukarı kaç milyon CHD vurduğunuzu yazar mısınız? ben bir türlü belli bir seviyenin üstüne çıkamıyorum da.

Hocam akarat champ devamlı aktif oluyor zaten Akkhan setini yaptığında. Ne kadar crit vurduğunda builde göre değişir.

Ben condemn oynuyorum mesela ortalama 70 vuruyor.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MechaTengu-2274/hero/49502098

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

beyler, oyun içinde (akarat cha. aktif değilken) aşağı yukarı kaç milyon CHD vurduğunuzu yazar mısınız? ben bir türlü belli bir seviyenin üstüne çıkamıyorum da.

Hocam akarat champ devamlı aktif oluyor zaten Akkhan setini yaptığında. Ne kadar crit vurduğunda builde göre değişir.

Ben condemn oynuyorum mesela ortalama 70 vuruyor.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MechaTengu-2274/hero/49502098

evet bende builde göre değişkenlik gösterdiğini biliyorum ama hangisinde daha çok vurabiliyorsam onu kullanmaya çalışıyorum. Akkhan ı açıkçası kullanmak istemiyorumhem çok büyük dps kaybım oluyor, hem de herkes aynı şekilde oynadığı için içimden gelmiyor.
    hocam senin hero nasıl o kadar vurabiliyor anlamadım? Setle mi ilgili acaba?

• Akarat champion ile %30 dmg bonus ve %150 armor bonus geliyor. Ayriyeten 1 extra life, wrath regen ve %50 wrath cost azaltma geliyor(akhan seti ile).

Bu statları sana hangi itemler verebilir ki? Crusader'in en çok vuran skilleri (condemn, phalanx heavens fury gibi) devasa wrath harcayan skilleri. Akarat champ olmadan bu skilleri atabilmek için her itemde resource cost reduction kasman gerekecek ki yine aynı hesaba gelecek.

Sen şimdi 20 saniye akarat champ ile gezsen en az 30 saniye normal gezersin. Ben ise sürekli akarat champion(gogoku stackleyip basarsam akarata) olarak gezebiliyorum. Toughnessin benimkinden fazla gözüküyor ama Ben sürekli extra life gezecem ve sürekli akkhan açık(%150 Armor) gezecem. Senin ise normal gezdiğin süre akarat champion ile gezdiğin süreden daha fazla olacak.

Sen üstüste 5 skill atabilirken wrath bitene kadar ben 10-15 skill atabilecem devamlı %30 dmg bonus ayrıca.

Full Roland setini bir kenara bırakırsak(denemedim bilmiyorum) Crusader full stat(1.3m+dmg/20m toughness) ile oynanmaz. Perma akarat her türlü daha mantıklı.

Crusafer'a istediğin kadar Stat kas 2m dmg olsun 20m toughnes olsun skille(pahalanx, heavens fury, condemn) katkı yapan silahlar kalkanlar olmdan Crusader VURMUYOR. Yani isterse 2m dmg olsun yine vurmaz. WD li bir partiye katıl BBV'nin altına gir(2m dmg olsun yani) yine yeteri kadar vuramadığını göreceksin. Ben dmg 1.2m iken Power Pylon(4x dps) ile vuramıyordum.

Crusader'i crusader yapan şey yüksek CD li ve yüksek Wrathlı skilleri. Bunları efektif kullanmak lazım. Yani stat kasmak istiyorsan bence Crusader yanlış hero.

İlla farklı olcam diyorsan bence full Roland + Depth diggers oyna ki onda bile resource cost reduction kasman gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 13 Ekim 2014; 15:47:07 >

• quote:

holy shotgun ile, akarat's kapali oynamak imkansiz zaten. dolayisiyla akarat's acik ortalama 45-50, max 60 vuruyorum.

bundan onceki fire build, fist of the heavens'la akarat's acik (fire starter rune) ortalama 25-30, max 35-40 arasi vuruyordum.

arada birde lightning blessed hammer denemistim. onunla'da hammer'lar ortalama 5-15 max 20-22 arasi vuruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazzurri -- 13 Ekim 2014; 16:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Akarat champion ile %30 dmg bonus ve %150 armor bonus geliyor. Ayriyeten 1 extra life, wrath regen ve %50 wrath cost azaltma geliyor(akhan seti ile).

Bu statları sana hangi itemler verebilir ki? Crusader'in en çok vuran skilleri (condemn, phalanx heavens fury gibi) devasa wrath harcayan skilleri. Akarat champ olmadan bu skilleri atabilmek için her itemde resource cost reduction kasman gerekecek ki yine aynı hesaba gelecek.

Sen şimdi 20 saniye akarat champ ile gezsen en az 30 saniye normal gezersin. Ben ise sürekli akarat champion(gogoku stackleyip basarsam akarata) olarak gezebiliyorum. Toughnessin benimkinden fazla gözüküyor ama Ben sürekli extra life gezecem ve sürekli akkhan açık(%150 Armor) gezecem. Senin ise normal gezdiğin süre akarat champion ile gezdiğin süreden daha fazla olacak.

Sen üstüste 5 skill atabilirken wrath bitene kadar ben 10-15 skill atabilecem devamlı %30 dmg bonus ayrıca.

Full Roland setini bir kenara bırakırsak(denemedim bilmiyorum) Crusader full stat(1.3m+dmg/20m toughness) ile oynanmaz. Perma akarat her türlü daha mantıklı.

Crusafer'a istediğin kadar Stat kas 2m dmg olsun 20m toughnes olsun skille(pahalanx, heavens fury, condemn) katkı yapan silahlar kalkanlar olmdan Crusader VURMUYOR. Yani isterse 2m dmg olsun yine vurmaz. WD li bir partiye katıl BBV'nin altına gir(2m dmg olsun yani) yine yeteri kadar vuramadığını göreceksin. Ben dmg 1.2m iken Power Pylon(4x dps) ile vuramıyordum.

Crusader'i crusader yapan şey yüksek CD li ve yüksek Wrathlı skilleri. Bunları efektif kullanmak lazım. Yani stat kasmak istiyorsan bence Crusader yanlış hero.

İlla farklı olcam diyorsan bence full Roland + Depth diggers oyna ki onda bile resource cost reduction kasman gerekebilir.

teşekkürler önerin için.ama zaten benim şu halimle akarat champ. armoruna ve %life ekstrasına ihtiyacım yok.çünkü zaten %80 e yakın life, 1200 küsür hp ve 22 mil. toughnes var yeterli geliyor. sıkıntı olan damage in o dps ye göre yüksek olmaması, bunuda blizz in ayarsızlığına veriyorum.yani resmen akarat a bağımlı yapıyor insanı...akarat ın o % 30 damage özelliğini ben birazını kalkandan(hellskull kalkan), diğer kalanını da pasiiflerden alıyorum(+hellfire kolye)...
    Ancak senin dediğin gibi full herşeye bassamda yinede Akhanlı akarat skilli gibi olmuyor...sanırım akhana geçicem böyle giderse:) neyse yardımın iyi oldu, eyv.

• neuro kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Akarat's Champion ve Akkhan set olmadan Crusader verimli olmaz.
    Değişiklik arayanlara şu kulşlandığım buildi denemlerini öneriyorum; temel ihtiyaçlar Akkhan set, Frydehr's wrath kalkan ve Blade of Prohecy kılıç.
    Bunlar dışında %55-57 civarı Cdr ve opsiyonel olarak parmakları seri şekilde kullanabilmek için malum makro gerekiyor :). (Tecevit'e tekrar teşekkürler, CM wiz makrosu çalışıyor).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Humanitas-2805/hero/49433541

Danta isimli Koreli oyuncunun geliştirdiği bir build, kendisinin de hakkını iade edelim.
    Build'in kurulumu ve örnek oynama videosu da şu şekilde - İngilizce + Korece :) :

http://www.youtube.com/watch?v=10XUsAuWkns

• gaza geldim bahsettiğin korelinin buildini ayarlayıp macrosunu yazdım (1-2-3-4 tuşlarını) deneye deneye cd ları tam tutturdum, ilk başlayışta zaman alıyor hepsinin çalışması sonra tam oturuyor skill zamanlamaları, map geçişlerinde yine baştan başlıyor her tuşun devreye girmesi en uzun cd kadar bekliyor mesela?

çok deneme fırsatım olmadı ama daha seri kesiliyor sanırım. akşam uzun uzun denemek lazım

horseman buildi nedir nasıldır hangi buildle daha yüksek grift yapılır acaba

http://eu.battle.net/d3/en/profile/speedyDNA-2792/hero/49072829

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 14 Ekim 2014; 9:21:32 >
  • speedyDNA kullanıcısına yanıt
    :) Güzel olmuş, sizin itemler bendekinden daha iyi. Oynaması rahat bir build bu, vurmak için durmak zorunda değiliz ve sürekli hareket halinde olduğumuzdan az hasar alıyoruz.

Condemn'in Vacuum rune'u da biz hareket ettikçe mobları peşimizden sürüklüyor. Bu yüzden düz koşu yerine moblarla çevirli olduğumuzda hafif zig zaglar çizmek kesme işlemini hızlandırıyor.

Grift 36 yaptım bu buildle, biraz daha dps gerekli. Bunun için de görünür dps'den ziyade özellikle Akkhan set üzerinden sağlanacak + Condemn Damage ve + Holy damage veren itemler gerekli.

Taeguk taşı en kullanışlı mücevherlerden biri, her stack'ta 3 saniyeliğine 0,5 damage ve 0,5 armor artırıyor, bu buildde perma skill kullanımı nedeniyle maksimum stack sayısına ulaşılıp orda kalınıyor,

yani sürekli dps + armor sağlıyor. Taeguk upgrade seviyesi kaçsa o kadar artıyor bu birikme, videodaki eleman 72 x 0,5 dps ve armor sağlıyor mesela...

Wrath sıkıntısı yok, zira Provoke'nin Too Sacred to run rune'u sayesinde tekrar doluyor...

Buildin tek eksisi at sürememiz. Tabii pek gerek kalmıyor, Iron Skin/Flash sayesinde oldukça hızlı hareket edilebiliyor, özellikle elektirik ve zincirli kabuslara karşı...

İyi oyunlar.

Ek:

Makro da şu şekilde, değerler kullanıma göre değiştirilebilir, Laws of Valor manuel de kullanılabilir. (Makro, AutoHotkey programı ile çalıştırılabilir.)

SendMode Input
    SetWorkingDir %A_ScriptDir%
    CoordMode, Pixel, Screen
    #MaxThreadsPerHotkey 3
    #Persistent
    return
    F1::
    if D3farm
    {
    D3farm := false
    SetTimer, TUS1, Off
    SetTimer, TUS2, Off
    SetTimer, TUS3, Off
    SetTimer, TUS4, Off
    return
    }
    D3farm := true
    SetTimer, TUS1, 300 ;
    SetTimer, TUS2, 500 ;
    SetTimer, TUS3, 500 ;
    SetTimer, TUS4, 600 ;
    return

TUS1:
    Send 1
    return

TUS2:
    Send 2
    return

TUS3:
    Send 3
    return

TUS4:
    Send 4
    return

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 14 Ekim 2014; 9:41:59 >

• evet bahsettiğin programla editleyerek deneye deneye en uygun zamanları buldum TUS4 eklemiştim zaten, macro var artık tek elde kahve çatır çutur gidiyorum

cd um profilimde görünen 54,9% tam yeterli şu an akarat için hiç çıkmıyor akarattan yani

bendeki itemler iyi diyorsun ama ben grift 33 ü yapamıyorum bir haftadır, uygun map mi gelmesi lazım nbedir anlamadım 15sn ile kaybediyorum hep
  • enteresan bir build, denemek isterim ama bu makro dediğiniz programı daha önce kullanmadım, nedir ne değildir bilmiyorum açıklarmısınız?
    birde Blade of Prohecy kılıcını kullanmasak çok fark eder mi buildde, şuan kullandığımı hiç bırakasım gelmiyor da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 14 Ekim 2014; 10:48:41 >
  • Sonunda bende season charımda akhan set ile beraber condemn wp + shield i tamamlayıp condemn build e geçtim.
    + %75 veren helm i de bulduğumda akhan dan hiç çıkmayacağım.
    Season oynayan arkadaşlar ekleyebilir torment 6 veya greater rift için.

Ayrıca çok sıkıcı ya o ne öyle sadece mouse ile gezeceksin makro ile :)
  • quote:

enteresan bir build, denemek isterim ama bu makro dediğiniz programı daha önce kullanmadım, nedir ne değildir bilmiyorum açıklarmısınız?
    birde Blade of Prohecy kılıcını kullanmasak çok fark eder mi buildde, şuan kullandığımı hiç bırakasım gelmiyor da :)

Makro dediğiniz veya dedikleri :) otomatik olarak tuşlara basıyor yardımcı program diyebiliriz.

Ayrıca blade of prophecy olmadan pek bir işe yaramıyor çünkü silahın özelliği sağa sola yakındakilere condemn i sektiriyor.
    Başka silah ile sekmeyecektir pekde kullanışlı olmuyor.
  • Makro şart değil, ben öylesine yazmış bulundum :) Zamanında CM Wiz'i bile makrosuz oynayanlar vardı... Crusader build ise aslında tam da parmakla oynamalık ama ben elimde çayım/kahvemle gezerim diyorsanız
    bu iş için makro şart.

@speedyDNA, Bilemiyorum üstat, ben bu build ve gear ile yardırıyorum, tank gibi karakter; hareketsiz kalmadıktan sonra karada ölüm yok yani. Sıkıştığın, hareketsiz kaldığın yerde hemen sağ tuşla hızı artırıp ordan çıkman gerek...

Video'da oynanış var aslında, mobları zig zag çizip peşinden sürekleyip keserek ilerlemelisin yoksa zaman sıkıntısı kaçınılmaz olur. Akkhan setin benimkinden iyi, bunu demek istemiştim. :)

@darknorrec, Programın ismini ve makroyu verdim zaten. Sadece, indirip talimatları izlemeniz yeterli olacaktır, bu program, belirlenen tuşlara yani skillere belirlenen zaman aralıklarında otomatik basılmasını sağlıyor...

• Yalnız adam 80-90-100m vuruyo nasıl vuruyor acaba o kadar?

Ben condemn in 2. rune u galiba hemen patlayanını kullanıyorum.
    Akarat ında %150 armor veren rune unu kullanıyorum.

Elemental kalmadı zaten mağlum bracer da fire holy lighting her çeşit var ama holy yi tercih ediyorum en efektif olan rune lar hangisi condemn ve akaratta?
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    tamam ben seni bi ekliyim önce friende,

taegok u yükseltmem lazım acilen, ben daha çok melee sevdigim main karakterlerim hep barbar oldugundan sanırım cok kalıyorum diplerinde, dps odaklı oynamayı seviyorum yüksek dps ler görüyorum şu an ama hızlı kesme durumuna alışamadım yani mob ları daha çok toplu kesmeye ve daha cok ranged oynamaya alışmam lazım

gerçekten cok zevkli, builddeki vurma hissi inanılmaz dişlerini sıkıyor insan bazen:)
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    conemnd de unleashed bekleme yapmadan patlayan var
    vacumm da videodaki rune, mobları çekerek patlatıyor ne kadar çok mob toplarsa o kadar kısalıyor patlaması sanırım

akaratta fire starter var dps odaklı sanırım ama propeti defansif anlamda kullanılıyor çoğu crusader, eksik olan defans oluyor sanırım buildde
  • Arkadaslar merhaba, ben de aranıza yeni dahil oldum. merak ettiğim birkaç şey var.

Bazı arkadaslar 100m vurduklarını söylüyorlar, bunlar keserken crit. attıklarınız mı? cc ve cd oranlarınız neler?
    Birde ben suan roland set kullanıyorum ve witching hour düşürcem diye gece gündüz oynuyorum, kadala'dan hiç birşey gelmedi hala. Önceden yağmur gibi roland yağarken seti tamamladıgımdan beri hiçbir parçası düşmedi. Drop rate'ler set tamamlanınca düşüyor mu?

Şimdiden çok teşekkür ederimmm
  • S.aleykum arkadaşlar yeni açtığım crusaderım için idarelik bi build arıyorum ne önerirsiniz karakteri toparlayana kadar bi build bulamadımda linki koyuyorum alta

http://eu.battle.net/d3/en/profile/keremduru-2652/hero/39481363

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.