Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmet86

Konuyu hortlatalım 3haftadır kimse bişi yazmıyor

Bir ara çok konuşuldu şimdi bir durağanlaştı bakalım neler olacak
  • Blade of Prophecy ve Stone of Jordan kaldı setin bitmesine ama intiharın eşiğindeyim resmen düşmeyince düşmüyor
  • Phalanx stampede spam ile physical kasılan buildin adı ne diye geçiyor? Phalanx kalkanı ile atları deli gibi koşturuyoruz, önüne geleni eziyolar ya da stun ediyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz hipodrom ya da atın intikamı diyoruz ama genel olarak stamped diye geçiyor yanılmıyorsam
  • Ehe hipodrom da iyimiş bak

Ben şöyle birşeyler yaptım Crusader'ı.. CD için daha iyi glove ve soketli / cdrli unity bekliyorum. Üşeniyorum ama cdr RROG da arayacağım sanırım. Kalkan için de Kadala'dan daha iyisini aramaya devam..

Sizce daha çok cooldown için witching hour yerine vigilante belt mantıklı mı? Grift sıralamadaki ilk üçten birinde adam Furnace'a bile cooldown koymuştu %dmg varken..

Griffith

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 1 Aralık 2014; 23:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Ehe hipodrom da iyimiş bak

Ben şöyle birşeyler yaptım Crusader'ı.. CD için daha iyi glove ve soketli / cdrli unity bekliyorum. Üşeniyorum ama cdr RROG da arayacağım sanırım. Kalkan için de Kadala'dan daha iyisini aramaya devam..

Sizce daha çok cooldown için witching hour yerine vigilante belt mantıklı mı? Grift sıralamadaki ilk üçten birinde adam Furnace'a bile cooldown koymuştu %dmg varken..

Griffith

http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/

• Arkadaşlar selam ,

Uzun zamandır ara vermiştim ve bir bakayım dedim. Tekrardan heveslenmiş oldum.

Fakat Şuan üstümdeki set ve itemler ile sanki önceden oynadığımda daha fazla dps vardı.

Bana konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba ?

Tüm yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Korayy-2480/hero/39153721
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccoray

Arkadaşlar selam ,

Uzun zamandır ara vermiştim ve bir bakayım dedim. Tekrardan heveslenmiş oldum.

Fakat Şuan üstümdeki set ve itemler ile sanki önceden oynadığımda daha fazla dps vardı.

Bana konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba ?

Tüm yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Korayy-2480/hero/39153721

Bende bayağıdır oynamıyorum sezon 2 yi beklediğimden ama imzamı dikkate alabilirsin.

• Arkadaşlar akkhan setini tamamladım, leorics crown'ı da taktım. Detaylardan baktığımda %52.23 falan oldu cooldown ancak yine de tam sıfırlanmıyor nedn acaba? Bir de paragondan %10 cooldown verdim detaylara baktığımda %2 falan eklemiş oluyor o ne iş.
  • şu condemn build kalkanı season 2 karakterlere düşüyor mu ? ona göre yeniden crusader oynicam
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    Düşüyor. Kadaladan düşürdüm ben.

İtemler tam olarak üzerinde yazan cdr vermiyor sanırsam. Balde of Prophecy düşürdüm cdr%10 yazıyor, detaylardan bakıyorum %8.+ ekliyor anlamadım gitti. Neden 10 yazdılar ki oraya acaba.
    %54 cdr yaparsanız sıfırlanıyor akarat.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Cdr chd veya chd gibi direk üst üste eklenmiyor diminishing returns denen bir olaya ugruyor. Tam hesaplamasını bilmiyorum fakat örnek olarak mesela %0 cdr ın varken %10 cdrlık bir item taktıgın zaman direk %10 cdrın olurken %40 cdrın varken takarsan %50 olmuyor %48(kafadan attım) oluyor. İnsanlar cdrı cok sömürmesin diye böyle bi sistem getirmisler

• -S2K- kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim, 1 saniyeye yakın bir şey kaldı sırf bu sistem yüzünden. Yeni item düşürmek lazım artık.
    Çok saçma bir sistem olmuş bence. Örn;10cdr yerine 8.88 yazsalarmış en son bu olsaymış. Kafam karışıyor telden hesap makinesi açıp yapıyorum.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    %10 yerine direk %8.8 yazamazlar ama senin o anki Cdr'ına göre normalde verdigi cdr'ın yanına parantez icinde sana verecegi cdr'ı yazabilirler aslında güzel fikir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Anladım hocam teşekkür ederim, 1 saniyeye yakın bir şey kaldı sırf bu sistem yüzünden. Yeni item düşürmek lazım artık.
    Çok saçma bir sistem olmuş bence. Örn;10cdr yerine 8.88 yazsalarmış en son bu olsaymış. Kafam karışıyor telden hesap makinesi açıp yapıyorum.

Tel'den uğraşma, buyur:http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/
    Paragon kısmında %10 yazmaları çok doğal, %10 çünkü hesaplamaya dahil edilen rakam. Bu %10 cdr %0 ilken %10 etki yapıyor çünkü; diğer cdr oranlarında farklı etki yapacaktır formül nedeniyle.

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın hocam, iyi geldi bu
  • crusader da paragon 195 levelim. hasar verme oranım 519.000 . gücüm 11,000. sizce durumum nasıl ?
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Berbat, ben 50 paragondayken 900k dmg vardı. 200 olunca seti tamamladım. Sen naptın hocam yaratıklarla sohbet mi ettin bunca zaman
  • Arkadaslar bu build ler hakkinda pek fazla bilgim yok. Story bitti adventure map lerde takiliyorum. Crusader 69 lwl im. Tank dizmeyi dusunuyorum, oneri ve yardimlariniza ihtiyacim var

• o zaman, crusader da damage yükseltmek için ne yapabilirim? gücüm 11.000 damage ım 581.000
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.