Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de neredeyse bütün karakterleri denedikten ve condemn build ile ilgili bir video izledikten sonra crusadera heveslendim
    şimdilik şu haldeyim
    eldiven ve kalkanın cdrlisi rorg'un da chdlisini arıyorum ayrıca tabiki bop da arıyorum
    uzun süredir oynayanların yorumları varsa alabilir miyim
  • İmzama tiklayip oradan sezon hc crusadere tiklayip bakabilirsiniz yardimci olursa eger.
    Uzerimdeki itemler yuksek grift icin hem tank hemde damage gitmek isteyen deneyebilir.
    Olmek gibi bir sorununuz yoksa sc oynuyorsaniz , benim profile gore konusursak ,molten gem yerine elit damage veren gemi takabilirsiniz. Bot akhan kafalik leoric crown , tek oynuyorsaniz yardimciya ve size unity iyi olur tabi templardada relic akaratin olmeyen ozelligi olanini takacaksiniz. Grup halinde oynuyorsaniz stone of jordan daha verimli olur unity nin yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

İmzama tiklayip oradan sezon hc crusadere tiklayip bakabilirsiniz yardimci olursa eger.
    Uzerimdeki itemler yuksek grift icin hem tank hemde damage gitmek isteyen deneyebilir.
    Olmek gibi bir sorununuz yoksa sc oynuyorsaniz , benim profile gore konusursak ,molten gem yerine elit damage veren gemi takabilirsiniz. Bot akhan kafalik leoric crown , tek oynuyorsaniz yardimciya ve size unity iyi olur tabi templardada relic akaratin olmeyen ozelligi olanini takacaksiniz. Grup halinde oynuyorsaniz stone of jordan daha verimli olur unity nin yerine.

Tesekkur ederim hocam da bu item lari dusurmek icin belirli bi taktik var mi acaba?

• Bi taktigi yok. Uzerine dusup biraz vakit ayirman gerekiyo. Kadaladan shardlari harcarken tek bir item uzerine yogunlas mesela gloves cikana kadar gloves dene. Rift bosunu kesene kadar shard atan goblin cikmadiysa karsiniza harita bitene kadar devam etmeni tavsiye ederim 1 riftde 500 shardla cikip kadaladan set i daha hizli tamamlarsiniz

• benim karakter bu; nasıl iyileştirmeler olabilir bunda. dAMAGE 588.000 GÖRÜNÜYOR OYUNDA ORADA NİYE ÖYLE YAZIYOR ANLAMADIM

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheGamE-1102/hero/54875453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 2 Mart 2015; 1:53:27 >
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/barak-2891/hero/56218851

sezonda açtığım crusaderin son hali bu.. ayrıca sezon olmayan crusader için roland set düşünüyordum onun da tüm parçaları düştü.. kalkan ve flail dahil.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

benim karakter bu; nasıl iyileştirmeler olabilir bunda. dAMAGE 588.000 GÖRÜNÜYOR OYUNDA ORADA NİYE ÖYLE YAZIYOR ANLAMADIM

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheGamE-1102/hero/54875453

Selam dostum,
    İmzamda sezon 2 karakterimin profil linki var bir göz at istersen.

Senin karakterine gelince.
    Eldiven, yüzükler ve amulette critical damage yok. Olması gerekir. Direkt olarak dps ine etki eder.
    Shield inde life regene roll etmişsin. Onuda critical hit chance a rolle. Ne kadar critical hit vurma şansın olursa o kadar sık yüksek vurursun.
    All resistance ın gördüğüm kadarıyla sadece 1 item de var. 500ün üstüne çıkartmalısın hatta belki 800-1000 lere dayamalısın.

Rorg yüzük için normal mod bounty public e gir. Herkes dağılıyor ayrı görevlere. Ortalama 5dk da 1 küp alabilirsin. 10-15 tane biriktirip açarsın küpleri genelde 1 tane atar.

Condemn build kullanmak istersen 5 parça akhan ve 1 rorg ayrıyetten condemn shield ı ve silahı gerekiyor. Tamamlaması biraz sabır gerektirir.

• Arkadaşlar bir sorum var. İzlediğim Build videolarında ve linklerde verilen resimlerde skillerin sıralaması bende gözükenden farklı ve bazı skiller aynı bölüm altında olmasına rağmen farklı bölümlerde kullanılıyor. Örnek olarak Akarat's Champion 4 numarada ise aynı bölümde olan Heaven's Fury sol mouse da oluyor. Aynı bölümde olan iki skilli farklı şekilde kullnmak mümkün mü? Bu durum güncelleme ile mi ilgili yoksa benim bilmediğim bir durum mu var? Son olarak DPS arttırıcı bir Build tavsiyesi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimizmir

Arkadaşlar bir sorum var. İzlediğim Build videolarında ve linklerde verilen resimlerde skillerin sıralaması bende gözükenden farklı ve bazı skiller aynı bölüm altında olmasına rağmen farklı bölümlerde kullanılıyor. Örnek olarak Akarat's Champion 4 numarada ise aynı bölümde olan Heaven's Fury sol mouse da oluyor. Aynı bölümde olan iki skilli farklı şekilde kullnmak mümkün mü? Bu durum güncelleme ile mi ilgili yoksa benim bilmediğim bir durum mu var? Son olarak DPS arttırıcı bir Build tavsiyesi verir misiniz?

options'tan elective mode seç.
    build için grift sıralamalarındaki profilleri incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: asimizmir

Arkadaşlar bir sorum var. İzlediğim Build videolarında ve linklerde verilen resimlerde skillerin sıralaması bende gözükenden farklı ve bazı skiller aynı bölüm altında olmasına rağmen farklı bölümlerde kullanılıyor. Örnek olarak Akarat's Champion 4 numarada ise aynı bölümde olan Heaven's Fury sol mouse da oluyor. Aynı bölümde olan iki skilli farklı şekilde kullnmak mümkün mü? Bu durum güncelleme ile mi ilgili yoksa benim bilmediğim bir durum mu var? Son olarak DPS arttırıcı bir Build tavsiyesi verir misiniz?

options'tan elective mode seç.
    build için grift sıralamalarındaki profilleri incele.

Teşekkür ederim hocam. Bakıcam hemen.

• Var mı aksiyon gençler roland yeni hali hoşunuza gitti mi?
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/EOLOS-2887/hero/57641846

furnace'a socket acmak icin item farmlıyorum onuda açınca neler olacak çok merak ediyorum. şuanda efsane olmuş durumda, toplu haldeki minionlara 300m civari, 3 ve daha aşağısına 500m vuruyor daha gerekli yüzükler ve furnace da olunca neler olacak çok merak ediyorum :)
  • Arkadaş sayesinde boostlandım paragon 70 olana kadar ve roland ne akarat setin 1 parçası bile düşmedi.
    Dün şansım döndü önce 4 parça roland düşürdüm birde shield bash ın cost'unu %40 düşüren yuvarlak piro adıydı sanırım shield in kitabını düşürdüm.
    Daha ilk craftımda 950str 900vita 9.5cc li shield çıktı 4. özelliğine %15 shield bash dmg koydum.

Henüz adam akıllı silahım yok 3.2k dps li scource um var ama yinede sağ click e shield bash ı aldım. 100m 160m arası dmg ler görebiliyorum.

Tek sıkıntı alışmışız eski condemn build de cooldown sayesinde sürekli prophet akarat açık gezmeye şimdi akarat yokken ki %80 yok ayakta nasıl duracaz acaba...

Görüyorumki yüksek grift e çıkabilen crusaderler life regene ve hasar düşüren gemler kullanmaya başlamış bizimde sonumuz öyle olacak heralde.

v1gorous#2570 ekleyebilirsiniz item paslarız mümkün olduğunca birbirimize.

• İyi bir Furnace, %10 CDR'li ya da RCR'li, olmadı ihtiyaca göre Vit'li ya da Maximus veya bunlar da iyi değilse Furnace'deki özelliklere yakın Blood Brother olursa rahatlarsınız.

Arkadaşlarımdan gördüğüm ve forumlarda okuduğum kadarıyla ek olarak %10 elite damage de alan var. Yukarıda saydığım silahlarda öncelikli olan %10 damage'tir, onu belirtme ihtiyacı duymadım ama, onu da not olarak geçelim.

Her atakta elite'lere 3-4 milyar vurmak işten bile değil. Güzel Piro Marella craft'lamışsınız. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Arkadaş sayesinde boostlandım paragon 70 olana kadar ve roland ne akarat setin 1 parçası bile düşmedi.
    Dün şansım döndü önce 4 parça roland düşürdüm birde shield bash ın cost'unu %40 düşüren yuvarlak piro adıydı sanırım shield in kitabını düşürdüm.
    Daha ilk craftımda 950str 900vita 9.5cc li shield çıktı 4. özelliğine %15 shield bash dmg koydum.

Henüz adam akıllı silahım yok 3.2k dps li scource um var ama yinede sağ click e shield bash ı aldım. 100m 160m arası dmg ler görebiliyorum.

Tek sıkıntı alışmışız eski condemn build de cooldown sayesinde sürekli prophet akarat açık gezmeye şimdi akarat yokken ki %80 yok ayakta nasıl duracaz acaba...

Görüyorumki yüksek grift e çıkabilen crusaderler life regene ve hasar düşüren gemler kullanmaya başlamış bizimde sonumuz öyle olacak heralde.

v1gorous#2570 ekleyebilirsiniz item paslarız mümkün olduğunca birbirimize.

Çok şanslısın dostum ömürlük shield

• Dün akşam shield bash için +dps veren bracer ı kadaladan aldım. 200-400m dps arası vuruyor kalabalığa. 3 veya daha az düşmana vurduğumda 550m gibi değerler görebildim.

Aylardır düşmeyen the furnace arkadaşı boostlarken level 30 da düştü kahroldum :)
  • Arkadaşlar merhaba, Conderm buildi ile solo Griftte unity(siz) ile kaça kadar gelebildiniz ?

imzamdaki build sizce 40'a yeterli mi ?
  • Tavsiyem convention of elements yuzugunu dusurmeniz.. 4sn aralıkla clasınıza gore elemental bonusu veriyor(%200) misal kendim fire gittiğim için fire bonus denk geldiğinde elitlere 4 milyar normal moblara 2 milyar vuruyor :)
    Merak edenler için profil;
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ozan-2372/hero/38494673
    Edit: Profil sayfam güncellenmemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 19 Nisan 2015; 18:27:53 >
  • Aynen o yüzük acaip birşey.
    Birkaç gün önce attığım yukarıdaki mesajım var. 100-160m görünce sevindirik olmuştum ama şu an shield bash 300-500m civarı vuruyor. Yüzük fire a geçtiği zaman 1.2 1.6 milyar arası dps görebiliyorum.

Geçen sezonlarda greater rift pek kasmadım ama dün ufaktan teste başladım şu anki itemlerimle 39 u gayet rahat bir şekilde bitirebildim. ( 2-3 kez yatmışımdır dikkat etsem yatmazdım )
    Level 40 ı 30sn ile yetiştiremedim o riftte bir acaipti conduit shield power hiçbirşey bulamadım.

Condemn i unutun shield bash a geçin. v1gorous#2570 ekleyebilirsiniz beraber riftleriz item paslamak açısından faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Dün akşam shield bash için +dps veren bracer ı kadaladan aldım. 200-400m dps arası vuruyor kalabalığa. 3 veya daha az düşmana vurduğumda 550m gibi değerler görebildim.

Aylardır düşmeyen the furnace arkadaşı boostlarken level 30 da düştü kahroldum :)

Level 70 olarak siz oyun açsaydınız da o sizin oyununuza gireydi ya? Üç aşağı beş yukarı 1-70 arası süre ve hız aynı oluyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.